Свалих 20кг с оцет

• 120 253
  • 599
  •   1
Отговори
# 405
Хей, момичета, и аз съм чувала за магическото действие на ябълковия оцет, но в моите вълшебни книги пише, че така действа само домашният ябълков оцет  Rolling Eyes . Вие знаете ли нещо по въпроса?

# 406
  • София
Авторката на темата е изпробвала магическото действие на купешкия  Wink

# 407
  • в резерват
Преди години съм правила домашен, но отнема много време. С Гугъл открих една статия на Стандарт, където пишеше кои фирми правят истински ябълков оцет. Не пиша имена, че ни обвиниха едва ли не в реклама. Иначе и аз заложих на този, който ползва авторката.

# 408
Преди години съм правила домашен, но отнема много време. С Гугъл открих една статия на Стандарт, където пишеше кои фирми правят истински ябълков оцет. Не пиша имена, че ни обвиниха едва ли не в реклама. Иначе и аз заложих на този, който ползва авторката.
А, глупости, никаква реклама не е, ние просто си обсъждаме!! Като напиша, че кисело мляко Верея 0.1% има вкус на пясък, и затова предпочитам Елена 2%, това да не би да е реклама?! Ами да се взимат в ръце производителите и да произвеждат качествени продукти!! Naughty Писна ми от фалшиви подобия на храни, изфабрикувани с единствена цел да си напълнят джобчетата онези, които ги произвеждат!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Danielka, напиши марката на оцета - щом в Стандарт са я писали, счита се, че обществото вече знае, никаква реклама не е; ако пък не искаш - прати ми я в ЛС, pls  Praynig . Благодаря.

# 409
  • в резерват
Изследването е правено в лаборатория, и показва, че натурален оцет, получен чрез ферментация произвеждат само в няколко винпрома, сред които винпром Велико Търново, Домейн Бояр - Ямбол, Менада - Стара Загора.
Аз съм заложила на Търновският със зелена ябълка на етикета.

# 410
 PeaceАко става въпрос за К......р и аз този пия-ама много бистричък ми се вижда-направо бял -а като се замисля/защото сега не мога да го видя/ май не е на В Търново SickА а а  май ще го изхвърлям #Cussing out

# 411
Моя е като на авторката.Той е на В.Търново май.

# 412
  • в резерват
Има списък и на ментетата, като имам време ще го пусна и него.

# 413
 TiredОтивам напред в темата да ровя,защото преди време и аз бях питала за "най-успешния"от готовите,обаче от страх  за реклама Crazyне получих конкретни отговори.И не виждам пък какво толкова тук из всички теми постоянно се коментират разни продукти -хр.добавки,лекарства,козметики,магазини,козм салони и какво ли не ooooh!Навсякъде се споменават конкретни имена и марки TiredЗначи ако ги плюеш и недоволстваш-може а като ги похвалиш -вече е реклама Outta Joint Joy

# 414
i az 6te go probvam tova s oceta,ama nqkoj 6te pohvali li i nqkoq kozmetika za stqgane-az sam tragi4en slu4ai-deteto mi 6te stane skoro na 3,a az sam si wse takava debelanka

# 415
edna sme6ko-pla4ka 6te vi spodelq
ta da6teri4kata mi gleda6e snimki na men i maja mi ot lqtoto predi da zabremeneq i me pita-mam4o tati i kakata na koe morence sa

# 416
Има списък и на ментетата, като имам време ще го пусна и него.

Давай Wink

# 417
  • Бургас
Привет киселячки
И аз от 20дни съм във вашия отбор само дето време не ми остава да се разпиша.И моя кантар не мърда ама дрехите почнаха да ми стават широки,а и вчера попаднах на някаква статия за оцета и там пише резултати да се чакат след втория месец,така че ОЦЕТ ДО ОТКАТ.
Що се отнася до маркарта ей сега погледнах моя оцет на някаква фирма от с.прилеп и най интересното е че на етикета му е написана нашата рецепта за отслабване.Може пък да подейства.

Целувки и успешен ден

# 418
  • София
Привет киселячки
И аз от 20дни съм във вашия отбор само дето време не ми остава да се разпиша.И моя кантар не мърда ама дрехите почнаха да ми стават широки,а и вчера попаднах на някаква статия за оцета и там пише резултати да се чакат след втория месец,така че ОЦЕТ ДО ОТКАТ.
Що се отнася до маркарта ей сега погледнах моя оцет на някаква фирма от с.прилеп и най интересното е че на етикета му е написана нашата рецепта за отслабване.Може пък да подейства.

Целувки и успешен ден

Ох успокоение за моите уши  Mr. Green
Аз вече и не броя дните, сигурно са около 20,
та да не се отчайвам  Wink

Не съм само аз карък  Mr. Green

# 419
edna sme6ko-pla4ka 6te vi spodelq
ta da6teri4kata mi gleda6e snimki na men i maja mi ot lqtoto predi da zabremeneq i me pita-mam4o tati i kakata na koe morence sa

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo newsm65

Общи условия

Активация на акаунт