Свалих 20кг с оцет

• 120 243
  • 599
  •   1
Отговори
# 435
хохо айде и ти ли се вкисна. аз все забравям да си купя оцет. има ли по-голяма шматка от мен?!
И аз ми... тези 10 кила, дето ги друсам по себе си, просто ме съсипват. Не мога едно гадже да си хвана като хората. Боря ги много яко.
Ти пък... купи си една бутилка още утре. 65 стотинки е... хъм Mr. Green.

# 436
  • София
Добре дошли на новите попълнения  welcome !

При мен няма особена разлика в теглото, но изобщо не съм се отчаяла, продължавам до откат  Mr. Green  Утре ще търся великотърновския оцет, че моя вече е на привършване.Не ,че съм го изпила , просто го ползвам и за салатки.

# 437
jorjagi моге да тежиш пове4е, но въпреки това да отслабваш. Нали знаещ, 4е белтъците(т.е мускулите), тежат пове4е от тлъстините.
Така 4е моми4ета не се доверявайте мн на кантара,само ако имате да губите мн килограми като мен-20/тина Embarassed, а ина4е се доверявайте пове4е на метър4ето Peace
Цитат
Чакам с мерак резултата... не ям.
това какво тр да озна4ава? Въобще ли не ядеш?  #Crazy

# 438
Оцет до дупка!!Кураж на всички!

Sick Sick Sick
Я да ядете , нали идеята е да не се мъчиме?!

# 439
zдравеите на всички киселячки
до днес бях на капсули сега минавам на течно.
искам да ви питам само не искам да се zаяzдам или подобно но zамисляли ли сте откаде толкова много ябълки в България че чак zа оцет да има?доколкото zнам по магаzините е пълно само с вносни ябълки може и да не е така но.....
дали наистина няма да си раzвалите стомасите
и все пак успех на всички newsm10

# 440
Добро утро! Изпих си оцетения елексир и сега допивам кафето! За резултати още не знам!

Лек и режимен ден!

# 441
  • в резерват
Хайде  и днес да се запиша. Чак не вярвам на себе си колко съм стриктна.
На всички киселячки успешен ден  bouquet

# 442
Аз имам нужда да сваля 5-6 килограма..и мисля да го пробвам това, защото страшно много ОБИЧАМ оцет newsm78 Laughing...като си правя салата слагам толкова много, че чак неможе да се яде Joy

# 443
  • Бургас
Добро утро и от мен
След киселока ви пожелавам един сладък ден с близките ви хора Heart Eyes

# 444
 Danielka1 какво му има едно оцет4е рано сутрин,хем за тонус хем за разсънване, не сме се съмнявали, 4е ще се справиш Grinning
gerislava мисля 4е сама отговори на въпроса ти. Ако няма достатъ4но в Бг ще си внесат от другаде,даже може и по-евтино да им излиза. Rolling Eyes
Аз отдавна изпих оцет4ето и сега си пийвам кафенцето. kaffeetrmker_2

# 445
Айде и аз да се отчета..зъб ме болиии..........

# 446
ти4ай на зъболекар, а ако не можеш веднага изпий един аулин,но не отлагай консултацията с зъболекар

# 447
Вчера там бях и оставих 82 лева , а сега установих , че не е зъба , а целя венец ми е подут , та чак и ухото и гърлото са ми се сванали от болка....аман вече , то едно да е та и това!

# 448
накарай ги да ти направят снимка. Аз имах съ+ия проблем и се оказа, 4е съм имала кисти4ка във венеца.

# 449
това какво тр да озна4ава? Въобще ли не ядеш?  #Crazy
Ами ям, но 1 път на ден и много малко.

Общи условия

Активация на акаунт