Свалих 20кг с оцет

• 120 186
  • 599
  •   1
Отговори
# 450
Киселячки,здравейте и от мене.Сутринта го пийнах,но подхванах едно чистене,думи нямам и чак сега съм готова.
jorjagi надявам се вече да си по-добре.
Успех на всички в борбата с килцата.
Между другото я споделете вие как се храните.Продължавате ли си както преди,че като чета ,че ядът по 1 път на ден и се плаша.Аз в момента съм на салатки и такива диетични неща,за да сваля няколко кг,които качих скоро.А после ще се храня нормално,и ще пийвам оцетчето. Hug

# 451
Моляти се Ню недей така, ще стигнеш направо до недохрамнване no,а и така само тормозиш организма. Храни се по малко но по 4есто,така организма ти ще е спокоен,4е ще има какаво да яде и ще запо4не да разгражда складираните мазнини. Ина4е йойото ти е гарантирано Sad
Аз уж комбинирам с зелевата диетка,но след половин ябълка и първата супи4ка,хи4 не се 4увства добре стомаха ми, само ми се повдига  Tired Face

# 452
Slav4e_Av4e
мн добре си правиш, продължавай в същия дух  Peace

# 453
Моля за извинение за взломното и нахално навлизане във вашата "кисела" територия  Grinning
Но искам да попитам нещичко.Изчетох цялата тема ,защото и аз съм пила оцет и то доста (не че имаше кой знае какъв ефект)и гореща вода съм пила определно време според мен и в това има лек ефект,но...друго ми е питането Simple Smile
Изписали сте 23 странички и гледам сте си заформили уютно местенце тук,но ....за моя милост newsm78малко ми е малко да видя тази една снимка  Embarassedразделена на две ,изглеждаща като на реклама на фирма фантом  Sickза производство на хапчета за отслабване  newsm78
 Jorjagi моля за разбиране прекрасна ,аз не съм висока като теб,но за сметка на това съм била не 89 ,а 100кг и помня как изглеждаше #Crazy.За което моля е...САМО и ЕДИНСТВЕНО ако е възможно ,би ли поустнала повече снимки на които да се вижда общият ти облик преди и сега изобщо по някакв начин да ме откраднеш от мнението ми че плодовата диета е единствено работеща за мен (не че имаш зор де Flutter)но просто държах да попитам ,ако е възможно ще се радвам. bowuuИ само за инфо в плодовата тема дори сме направили албум на участничките в плодуването с резултатите ,което кара хората да успяват повече.все пак око да види е друго. Wink
На всички вас пожелавам късмет и успех във всичко и постигане на желаните резултати!Благодаря ви!

# 454
не искам да зву4и нахално, но и аз мн бих желала,МОЛЯ Jorjagi   newsm17

# 455
Добро утро, изпих оцетчето , почти с кеф и допивам кафенцето! На работа съм и лек и режимен ден, оцетени дружки!

# 456
Добро утро, банда  Heart Eyes
Оцетчето изпих, даже утре ми свършва първата бутилка  Peace
Сега доволно си пийвам кафенце и скоро ще се чуем пак Hug
Спокоен и щастлив неделен ден   bouquet

# 457
  • в резерват
Здравейте и от мен. "Дозата" за деня е взета, сега и аз съм на кафенце.

# 458
  • София
Я да взема и тук да се запиша, че от време на време сутрин и аз си сипвам оцет в топлата вода- Embarassed
Не зная колко ще има ефект, но се надявам всички да постигнат целите си, за които се борят-  bouquet

# 459
# 460
Здравейте и от мене.Пийвам отцетчето и ви чета.Гледам,че едно момиче иска снимки,и аз да не остана по-назад се присъединявам към молбата. Praynig
Иначе вече нямам търпение да запознат да се появяват резултати.Чесно да ви кажа,аз така и не схващам на къв принцип ще се отслабне от тоя оцет.  newsm78:oops:

Стискам палци на всички.

# 461
момичета здравейте!изчетох всичките 23 странички и смятам и аз да се включа (ако ме искате де) към Вашата групичка.От днес и аз започнах да пия оцетче та да видим какво ше постигна.Говорих с майка ми и тя каза че тази диетка е доста изпробвана и има резултат но поне трябва да мине 1 месец и то основно се вижда по обиколка. Аз успях да сваля почти 15 кг.за два месеца но с БВД.А сега смятам оцетчето да си го комвинирам с НВД. Но ще си хапвам от време на време сладичко,защото се убедих че когато лишаваш организма от нещо - то при първото му поглъщане той си го складира като запас!Ами успех на всички в начинанието и ми стискайте и на мен палци. Hug

# 462
  • в резерват
Добре дошла и успех  bouquet

# 463
Цитат
защото се убедих че когато лишаваш организма от нещо - то при първото му поглъщане той си го складира като запас!
newsm10 newsm51

# 464
Добре дошла и от мен  Hug
Цитат
защото се убедих че когато лишаваш организма от нещо - то при първото му поглъщане той си го складира като запас!
newsm10 newsm51
Party

Общи условия

Активация на акаунт