Свалих 20кг с оцет

• 120 148
  • 599
  •   1
Отговори
# 570
Мили дами , предлагам да си направим среща!(прословутата снимка с корема е размер 46/55 в целя си формат , , правихме я за да ми правят консултация за пластика!Понеже няма как да я кача , снимах с апарата само корема , ама защо ли ви се обяснявам!)дайте да си направим среща на отбора и като ме видите на живо ше приключим спора

# 571
  • по пътя на светлината
Спора приключи с новата тема! Hug

# 572
Жоржаги, хубаво ни омота, че си свалила 20 кила от оцета, ама спри се вече с тия снимки.
Можеше просто да кажеш, че нямаш снимки и готова.
1.Как ги заличи тия стрии като отслабна 20 кила, щото на слабите снимки ги няма? Стрии не изчезват така?
2.Твърдиш, че имаш отпусната кожа, няма такова нещо на снимките, жената от снимките има стегнат корем?
Айде стига вече с тия снимки, умотаваш се все повече и повече.

# 573
  • София
...Миме Име ,миличка ...
Писах ти лс.  bouquet

# 574
Стриите са си там , само малко по-изпечени и по-остаряли

# 575
мацка иzнесоха се всички в новата тема
никой ли не те покани?
много кофти а дано се сетят  bouquet

# 576
Gerislava,tochno zashtoto sa se "setili" za tova se iznesoha Joy
Az moga da ostana da i pravia kompaniia :mrgreen:bez tova za neia si napravih profil,pak tia vze che se izdani Joy

# 577
  • по пътя на светлината
Стриите са си там , само малко по-изпечени и по-остаряли
Трябва да се запишеш в новата тема -все пак диетата е твое предложение и би трябвало да съдействаш при изпълнението и-ти си човека,който я практикува от дълго време и който може съответно да изказва и дава мнения!  bouquet

# 578
  • в резерват
Gerislava,tochno zashtoto sa se "setili" za tova se iznesoha Joy
Az moga da ostana da i pravia kompaniia :mrgreen:bez tova za neia si napravih profil,pak tia vze che se izdani Joy
Аз съм благодарна на авторката, че ни подсети за действието на ябълковият оцет.   bouquet Предложих да се направи нова тема, защото тази се казва "Свалих 20 кг. с оцет", но не дава повече полезна информация за ябълковият оцет и действието му, а само се коментираха напоследък снимките на авторката.
 Да не говорим и за това, че форумът си има правила. Едно, от които е да се пише на кирилица. Друго правило е, че личните нападки също не се толерират. Ако има да кажеш нещо, го направи като Гери.
 А  ако продължаваш да си във форума се пробвай в Клюкарника. Там ще те чета с удоволствие.

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 13:08 от Danielka1

# 579
аз съшо съм против ли4ните нападки,затова моми4ета заповядайте в новата теми4ка, липсвате ни  Hug. Нова теми4ка,нов късмет,нови миснус4ета  Laughing  bouquet

# 580
Jorjagi ако желаеш заповядай в другата тема,ще ни бъдеш вдъхновението  Hug

# 581
Абе що не вярвате на жената? Може пък действително да е имало резултат и да не лъже. Нападнахте я и стана пишман, че е решила да пусне темата...
И на мен ми е чудно, как се прибира корем току-така, амааа... току-виж пък стане чудото на чудесата newsm78.

# 582
Аз вярвам на авторката на темата, а относно корема , като спаднеш 20 кг няма начин да не спадне и корема! Знам го по мене си!

# 583
аз също й вярвам,но не висва ли кожата. Гледах едно предаване с едно моми4е отслабнало 32кг и корем4ето и изобщо когата навсякъде й виси. Та сега и аз съм се стреснала моята да не висне така и я карам бавно с отслабването. По4нах зелевата супа отслабннах за два дни две кила и ...............хем се радвах,хем стопирах диетата,4е току виг съм смъкнала вси4ките наведнаж за месец  Laughing(ама ужасно мн ми се иска) и съм заприли4ала на матрьошка #Crazy Mr. Green

# 584
Аз се мажя с антицелутни кремове и много фитнес!

Общи условия

Активация на акаунт