Свалих 20кг с оцет

• 120 202
  • 599
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте сладуранкиииииии  Hug Hug
Само за инфо на тези, които не вярват или просто от скука тровят нашата хубавка темичка, майка ми днес дойде на гости за РД на малката и и споделих за нас и оцетчето и каза, че наистина действа. Нейната кума така слабее периодично и то с голям успях, а тя си е маниячка на тема слабост. Тъй че мили мои с оцета напред и невярващите, да не кажа и непросветени, понеже в нета има достатъчно инфо за действоето на оцета, да не се заяждат и най малкото от благоприличие да запазят добрия тон.
Лека вечер и до утре милички   bouquet

# 556
  • София
Един тъп въпрос: откъде купувате оцета с мед? В кварталните магазини го няма, обиколих ги вече.В някой хипер-супер дали го има  newsm78 ?

# 557
  • по пътя на светлината
 Оцета с мед си го купих от Хита. Simple Smile

# 558
  • София
Оцета с мед си го купих от Хита. Simple Smile

Това ме интересуваше,мерси   bouquet

# 559
Момичета, след почти едногодишно четене във форумите реших най-накрая да се регистрирам и пиша. С изключителен интерес следя тази тема, почти от началото се присъединих към вас, Оцетинки  Hug, и много се радвам за първите резултати на някои от вас. Пия си всяка сутрин коктейлчето и знам, че дори да не отслабна, поне ще се подобри общото състояние на организма ми.

Съжалявам, че пак ще подхвана темата за снимките на jorjagi, но искам да споделя, без коментар, какво виждам аз.

Искам само да кажа, предполагам нещо, което много от вас знаят, че всяка снимка, направена от дигитална камера има EXIF информация, в която пише какво ли не, включително и датата на заснемане.

Цитат
http://store.picbg.net/pubpic/DE/E7/b25deb3967c1dee7.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/32/64/1d5a065993cb3264.JPG
карате ме да слагам снимки от които ме е срам,,,разгледайте добре ,,,напълно си отговарям и по стрии и по бемки,,,

Та така, тук се предполага първата снимка да е Преди, втората След. Според exif-a на първата:
Original Date/Time = 2007:11:19 14:13:19
т.е. правена е малко преди постинга. Втората е очевиден скан, затова и няма инфо.

Относно тези снимки

exif-a казва
Original Date/Time = 2005:09:05 15:08:06 за първата и
Original Date/Time = 2002:02:18 10:29:38 за втората

Датите, които дигиталните камери лепват върху снимката е тази, която е записана в
в exif инфото. Това, което мога да кажа, че програмите за обработка на изображение не променят тази информация, най-много да добавят някоя или да я изтрият.
Не искам в никакъв случай да звучи като заяждане, може и да има обяснение, просто исках да споделя с вас тези факти.

# 560
  • в резерват
 Толкова свежарски почна темата, а сега само едни обяснения, едни снимки, доказателства и чудесии..... Досега не съм взимала отношение по страничните въпроси. Честно казано не ме интересува кой как иска да се представя във форума, и дали печели доверие или не. Но ме интересува някой може ли да се нагърби да направи нова тема, с всичката полезна информация и линкове, която има за ябълковият оцет и там да започнем всички на чисто. Лека вечер на всички.   Heart Eyes
Пускам и статията от Стандарт
http://www.standartnews.com/archive/2001/09/06/business/s3121_4.htm

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 21:52 от Danielka1

# 561
Жоржаги, ела и кажи нещо де newsm78

# 562
Аз тази вечер приключвам с първата си бутилка оцет Laughing. Мързи ме сега да ровя в темата, да видя откога го пия..., но не е от отдавна. Мисля, че съм свалила 1 кг. Или 2... Rolling Eyes. Утре ще се оръся пак 65 ст. за нова бутилка... Много ми е гаден, едва търпя, докато го пия, ама юнашки търпя. След 1 месец трябва да съм фиданка... -10 кг. Мдааа....
Кажете още нещо обнадеждаващо Rolling Eyes?!

# 563
Много си бърза, бре Ню Shocked
Май скоро го почна тоя оцет newsm78

# 564
  • София

Статията е доста стара - от преди 6 години , може сега да са се променили нещата  Thinking

.... След 1 месец трябва да съм фиданка... -10 кг. Мдааа....
Кажете още нещо обнадеждаващо Rolling Eyes?!

Най-обнадеждаващото е , че ти си първата която се хвали, че е отслабнала като килограми  Grinning.Браво,продължавай в същия дух   bouquet

# 565
оххх аз исках да съм сигурна,преди да кажа нещо,но за да подобрим малко настроението ще споделя, 4е еласти4ните ми дънки,които преди едвам закоп4вах,сега си ги закоп4вам съвсем нормално. Бавно, но сигурно   smile3508

Цитат
Но ме интересува някой може ли да се нагърби да направи нова тема, с всичката полезна информация и линкове, която има за ябълковият оцет и там да започнем всички на чисто. Лека вечер на всички.   Love
Peace smile3521 amiiii newsm26

# 566
 Здравейте!
 Извинявам се предварително за поста си!Обещах ,че няма да пиша,но така или иначе виждам ,че 99% от нещата са си така както ги мислех newsm78.И се чувствам длъжна да се появя за още един поустинг.
Нападнахте мен ,а аз поисках само повече снимки без да се заяждам напротив в оцета си вярвам и в останалите неща,но исках да стане темата по истинска и по жива и по реална ,защото онова не ми изглеждаше реално ooooh!
Сега ви моля да прочетете трите ми поста в темата и да ми кажете дали усештате злоба,или неучтивост или наглост или каквото и да е гадно ...аз мисля напротив ,искаше ми се за благото на темата и за наше благо(на всички ни Hug)
И стана батак Sad((
За което съжелявам искрено,но ......В СПОРА СЕ РАжДА ИСТИНАТА!
И за това умните хора властват ,защото всяко нещо е или истина или не ,няма среден път!
В България хората са научени да се омилкват и да са лицемерни без причина .Просто така сме свикнали и да казват оооо,колко си хубава а всъщност да се смеят вътрешно.Нямаме в Бг от доста време и явно съм се променила говоря и правя истински неща ,нямам предразсъдаци и подобни.Стремя се към по усмихнат и по лъчезарен живот ,когато се сблъсквам с негативизма и лошотията злобата и неучтивоста се донавивам да не се върна за постоянно никога в БГ(а така го искам  Sick)
Знам ,че не искате да четете ,за това ще опитам да съм кратка.
След мен писаха хора ,направи ми впечетление  jujamama ,slikarce и поци като на първото момиче тона му беше малко остър но за това пък беше истинен.От там дойде и любезният на второто момиче ,но и двата изказаха едно и също мнение което е живата и единствена истина която на мен направи впечетление при молбата ми в началото без да съм искала да обиждам никой!
Казах и това:
""би могло да се получи красива и интересна тема като цяло,но... newsm78""
Което ми напомня ,че ако е тема да е ,като останлите да има инфо и да е пълна с истини и да може хората да не споделят само как са изпили сутрешният оцет и мед.
Знам ,че пак ще има хора които няма да искат да ме разберат ,но.....на тях освен да пожелая успех Hug
Да не забравя да кажа на Миме Име ,миличка започнах да ти пиша на лична,но преди да го изпратя реших да не го правя ,а да пиша направо тук .Исках да ти кажа ,че :""Мименце,здравей!
Нямаше нужда от саркастизъм и подобни:)Не съм казала нищо .бях любезна и казах каквото мисля това ,че не си ме прочела "че съм видяла снимките и ..подчертавам видяла,защото ти ми посочи къде да ги видя,Е да но аз ги видях ,но не ми беше достатъчно(защото не ми бе Simple Smile )и попитах за други ,за това отговорих на твоят пост .Миме видях ги!
"Не знам кой е по-наивен за да си помисли, че ще пусне други снимки от тези които е преценила."
 ето това горе съвсем не го разбрах Simple Smile
Аз нито съм наивна ,нито съм луда просто съм реален човек здраво стъпил на земята без каквито и да е лавирания.
Да "изразих " мнение и казах 1000 пъти моля и извинете и благодаря и какво ли не .не получих нищо подобно в отговор .дали аз съм кривата тогава ?
 А за "панаира" също не съм съгласна защото ако исках панаир сега нямаше да те занимавам на лична ,а щех да панаирствам в темата.Най малко съм искала това просто вярвах на момичето и за това помолих за по много снимки...това беше ,знам по себе си как съм си дала скайпа и какво ли не още .а ето и сега ми идва на ум ,факта ,че и МОИТЕ снимки били обърнати преди и сега със сега и преди...Имам скайп имам камера винаги съм готова на един онлайн чат и разговор с картина .Отделно имам ройден ден на 17.02 2007 на които бях 100кг и имам филм около 2 часа на който съм прасе Simple Smile
Така че ,аз каквото говоря знам ,че е това ,за това не мислех ,че ще излезе проблем за момичето от онази тема ,ако помоля за снимки.
И така да не ти досаждам ,плюс това си позволих да ти пиша на лична  bouquetно се почувствах длъжна!
Просто не искам да пиша вече в темата ВИ за да не се създава напрежение.
Не са ми толкова важни снимките(след като е такъв проблем ) имам си начин на бой с килата #2gunfire ще се юркам по него.
Късмет,успех на и много позитивизъм ти пожелавам!(в Бг просто липсва/позитивизмът/ за което никой не е виновен Sad )
  bouquet"""

Извинявам се още веднъж за големият батак но...не бях видяла написаното от SLIKARCE което ще обесни и на най-"наивните"(не е обида)истината!
Сега се надявам на разбиране и обещавам наистина вече да не пиша тук,а когато някой направи хубава ИСТИНСКА тема за оцета ще се присъединя към вас така или иначе го пия  Peace два дни Simple Smile

И наистина последен ред JORJAGI ,всеки си има начини и права в този живот всеки може да си прави всичко каквото пожелае,има си и причини които са го накарали да направи което и да е действие не те виня в каквото и да е ти имаш своите си причини,но според мен ние сме се събрали тук да си помагаме една на друга ,а не да се заблуждаваме и да се "въртим" верно е ,че може би на някой така му харесва,но...все пак.Според мен на мен не дължиш нищо,но дължиш отговор на момичетата който те боготворят тук "ЗА ПОСТИГНАТИЯТ РЕЗУЛТАТ" разбирам те защо ти е криво ....защото тази снимка:"Original Date/Time = 2007:11:19 14:13:19
т.е. правена е малко преди постинга."
обеснява защо толкова преживяваш стриите и отпускането на кожата и каквото там ти е болка на душицата  Hug  bouquetНищо не етолкова черно колкото ни изглежда мила има си начини за всичко.ВАЖНО Е ЕДНО.Да сме себе си да се обичаме да обичаме останлите и тогава ще живеем по лесно ,и ще сме учтиви и усмихнати!

Споследно извинение и Благодарности за вниманието се разкарвам трайно!Отново почерпвам Hug
Любовта ще спаси света!!! Heart Eyes  bouquet

п.с. slicarce добре ,че ми напомни за датите на снимките та да сверя часовника аз имам разлика в първата снимка две седмици Wink Laughing просто не съм могла да го изумувам точно кога е било но попитах Wink

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 05:29 от Gerri68

# 567
Момичета позволих си да направя нова тема за ябълковия оцет,ако някой желае да пише в нея - добре дошла   bouquet

Извинявам се на авторката на тази темичка,но наистина е по-добре да се започне на чисто/без обидите по неин адрес/

# 568
Ехоо, мисля че и при мене ще има резулатат! Но утре ще се прегегля! Продължавам!

# 569
линк към новата теми4ка http://www.bg-mamma.com/index.php?board=60.0

Общи условия

Активация на акаунт