Свалих 20кг с оцет

• 120 367
  • 599
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,Внимавайте  bouquet

# 316
Момичета,Внимавайте  bouquet

Защо мила?

# 317
Отслабнахте ли поне с 20 кила Joy Joy Joy

# 318
  • по пътя на светлината
Защото използването на оцет в този вид и начин не е за всеки организъм и собено за хора които не са напълно здрави ,става на въпрос  за чревнатата микрофлора, гастрити и язви.

# 319
Защото използването на оцет в този вид и начин не е за всеки организъм и собено за хора които не са напълно здрави ,става на въпрос  за чревнатата микрофлора, гастрити и язви.
С ТОВА ЗАПОЧНАХ - ЧЕ НЕ Е ЗА ВСЕКИ!

# 320
Laughing
А така , де , стига с тия поучения .
На мен ми е ясно , че няма да заслабна лочейки оцет , но поне правя нещо полезно ...
Вече изчетох пет листа с оди за оцета , чак ме хвана срам , че досега съм минавала без сутрешното шотче .
От първи започнах с оцета и то без да предположа , че и половината диетичен форум си пийва оцетец сутрин .
Сега знаейки , че не съм сама ще спя спокойно .
И не , не ми се яде повече след оцета ... апетита си ми е същия .
Иначе съм диетична ,  даже лунатична .  Mr. Green

# 321
Май се вдигнаха продажбите на оцета!   Joy Joy Joy Joy Joy

# 322
Ехоо, девойки! Добро утро! Гаврътнах оцетчето, сега пия кафенцето ! Не знам дали от оцета или от това, че смених физкултурата , но контаров показва почти 1 кг по-малко!Това е супер!
Вълшебният елексир го вземам около 10-12 дни!
Пек и режимен ден!

# 323
Здравейте киселячки!!! хахахаххаха,,,,,Изпълних процедурата , сега кафето и чистенето и готвенето и гостите довечера ше кажат от техна гледна точка ,защото не са ме виждали от 2-3 седмици,,,,,,айде до после,,,,А МИслех си дали през другото време да не комбинираме с оцет на хапчета , ама незнам дали няма да ни стане много!Как мислите?

# 324
Здравейте,днес ми  е четвърти ден.Пийнах си коктейлчето. evich супер,страхотен резултат.Нали си ядеш всичко?Аз мислех,че резултат ще има след вторият месец някъде  newsm78. И пак да попитам,защото никой не ми отговори миналият път-колко време след като съм го пила мога да хапна нещо?

# 325
И пак да попитам,защото никой не ми отговори миналият път-колко време след като съм го пила мога да хапна нещо?
Здравей,
аз да ти кажа си хапвам като огладнея. Може това да е и след 30минути, може и след 10.
Според мен е по важно да се пие на гладно. Едвали ще попречи, ако веднага след това закусиш
 Hug

# 326
И пак да попитам,защото никой не ми отговори миналият път-колко време след като съм го пила мога да хапна нещо?
Здравей,
аз да ти кажа си хапвам като огладнея. Може това да е и след 30минути, може и след 10.
Според мен е по важно да се пие на гладно. Едвали ще попречи, ако веднага след това закусиш
 Hug

bouquet Мерси.Аз все пак изчаках около 40 минутки.Но за друг път ще знам.

# 327
Много ме заинтригува темата за оцета.Бях чувала за такова отслабване но не съм го пробвала.
Готова съм да започна, но не знам как това ще се отрази на бебчо, защото още кърмя.Някой може ли да ми каже дали вреди по време на кърмене или трябва да изчакам да спрем кърменето.

# 328
Много ме заинтригува темата за оцета.Бях чувала за такова отслабване но не съм го пробвала.
Готова съм да започна, но не знам как това ще се отрази на бебчо, защото още кърмя.Някой може ли да ми каже дали вреди по време на кърмене или трябва да изчакам да спрем кърменето.

Да

# 329
Киселичко ще да му е на бебето а?Аз също кърмя и не посмях да пия оцетец.Ще го почна когато спра да кърмя.Сега слабея по друг начин-със зелен чай.Преди години бях свалила с него 14 кг за 6 месеца.Сутрин си пийвам от него и вече за 1 месец съм смъкнала 3.5 кг.Продължавам с чая,а когато се отбием ще включа и оцета.Ако те интересува  пиши ще ти дам по-вече информация.Засега бебето преди всичко,оцета оставям за след това. PeaceИскам да уточня,че не гладувам и не се ограничавам от нищо-нали все пак кърмя.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт