Свалих 20кг с оцет

• 120 165
  • 599
  •   1
Отговори
# 510
Izvinete me za latinicata no niamam kirilca.
No ne izdarjah da ne go kaja.Cheta vi i se smeia.Smeia se i ne moga da nameria miasto hahaha
Gospojice ili gospojo JORJAGI obarkala si snimkite i slepec shte vidi che tova sas striite e snimano sega a drugata deto e na balkona e GODINI nazad.Prosto im razmeni mestata i vsichko shte e nared  :hahaha:Ot tam i idva zlobata ti.
I kato ste mami i niamate kakvo da pravite da ne mislite che vsichki sa tolklova plitkoumni?
i JORJAGI ti da ne si nudiska samo goli snimki slagash niamash li takiva s drehi Joy
mili mami ideiata za oceta e dobra ,samo kazah che momicheto e obarkalo snimkite Joy

# 511
  • София

намерих я в интернет сега след като ме помоли! Hug наистина е много ефикасна - правила съм я!
Тази диета още се казва протеинова, но не е за мен определено   Naughty Естествено, че ще се отслабне като  се изключат въглехидратите.И обратния вариант също би бил успешен.  Но си мисля , че хранейки се само и единствено с протеини, освен че ще отслабне и много ще се натовари организма... основно месо да се яде изобщо не е хубаво  Naughty

# 512
  • София
No ne izdarjah da ne go kaja.Cheta vi i se smeia.Smeia se i ne moga da nameria miasto hahaha
Gospojice ili gospojo JORJAGI obarkala si snimkite i slepec shte vidi che tova sas striite e snimano sega a drugata deto e na balkona e GODINI nazad.Prosto im razmeni mestata i vsichko shte e nared  :hahaha:Ot tam i idva zlobata ti.
I kato ste mami i niamate kakvo da pravite da ne mislite che vsichki sa tolklova plitkoumni?
i JORJAGI ti da ne si nudiska samo goli snimki slagash niamash li takiva s drehi Joy
mili mami ideiata za oceta e dobra ,samo kazah che momicheto e obarkalo snimkite Joy

А ти госпожо или госпожице , идваш ей така отникъде и й държиш сметка, чак пък й се присмиваш...Я остави всеки сам да си преценява ,кое е лъжа и кое не е .А?

# 513
Завиждаш ли или просто си имаш някакъв психичен проблем?

# 514
Завиждаш ли или просто си имаш някакъв психичен проблем?
Joy Joy Joy

# 515
Здравейте, мили момичета   
струва  ми се доста неприятно с този оцет, но в името на красотата сме готови на какво ли не - за това късмет на смелчаците!

# 516
Здравейте, мили момичета   
струва  ми се доста неприятно с този оцет, но в името на красотата сме готови на какво ли не - за това късмет на смелчаците!

Peace

# 517
hahahahahaha
Niama za kakvo da zavijdam prosto niama smeshno mi e na vas -ostanalite deto se varjete na izmislici,i tochno po tazi prichina si napravih profil za da vi go kaja inache samo vi chetiah

Joy

# 518
Аз мисля, че jujamama е права. Също и Gerri68... но кой ме пита. Не скачайте, моля, давам мнението си.

И що за безвъглехидратна диета сте дали, която отрича сиренето, което има много малко въглехидрати, да не кажа хич, а се ядат зеленчуци на воля, които имат доста въглехидрати...  Confused

# 519
hahahahahaha
Niama za kakvo da zavijdam prosto niama smeshno mi e na vas -ostanalite deto se varjete na izmislici,i tochno po tazi prichina si napravih profil za da vi go kaja inache samo vi chetiah
 Joy
Не можеш ли да пишеш на кирилица  newsm78

# 520
Девойки, живеем в демократична държава и всеки има право на собствено мнение и виждане! Който не вярва да не пие елексирчето!

Дори и някой да ме е преметнал, не го взимам присърце!

Просто бъдете малко над нещата!
Лека вечер, мили приятелки!

# 521
така е който иска да го пие
аz също мисля,че авторката не е искрена.
zабравила е да пише кога е пила коктейла 3в1 и смъкнала 20 килограма.
това е мое мнение нищо лично към авторката ,решила е да сподели може на някой да помогне.
не мисля ,че е zлобна обаче само не се впуска в подробности
ако наистина всичко и виси zначи първата снимка си отговаря.

и все пак всички имаме да се борим с килограми така че с оцет беz оцет, само смело напред newsm53

# 522
  • Бургас
Вярно е че всеки има право на мнение,нооооооооооооооооо не мога да разбера,защо ние жените сме такива злобни оси и все гледаме да хапем.
Просто понякога е добре да си запазим мнението за себе си.
И не мога да проумея,защо във всяка тема се намира по някой който да развали настроението на хората.
Даже и да няма ефект от пустия му оцет,даже и авторката (която в началото я обвинихте,че прави реклама на оцет) да не искрена,прост си замълчете,защото тук са се събрали хора които са повярвали в нещо,а понякога вярата е по-силна от всичко.

П.П Аз пък и вярвам и се радвам за нея

# 523
Смешни сте Mr. Green

# 524
нямам нищо против авторката нито против оцета
успех на всички и много zдраве ви zелая,но това е zенски форум то това е гнеzдото на осите.....
а си каzал нещо а те zаркъсали веднага  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт