Свалих 20кг с оцет

• 120 156
  • 599
  •   1
Отговори
# 540
браво Дудинка! това е голям успех за близо месец!Продължавай така! а хапваш ли сладичко от време навреме и картофки? Hug

# 541
  • София
Е не е кой знае какъв успех, само една дупчица на колана все пак за един месец Wink
Ама се радвам, току виж на следващия месец и още една дупка смаля  Mr. Green
За хапване на сладко - рядко.
Картофки да  Heart Eyes, в къщи сме пристрастени към картофките във всякакъв вариант.

# 542
Успех на всички  Hug и аз от днес започнах не е чак толкова гадно  Mr. Green

# 543
успех мила pipy  Hug

# 544
Здравеите,мили дами имам един вапрос извинявам се ако съм пропуснала отговора но имам непоносимост към оцета дали ще има ефект ако е с лимони.Много искам да започна. поздравления на авторката.

# 545
Нямам идея дали лимонената киселина действа като оцетната..

# 546

Благодаря, Heart Eyes ти май си трети ден  newsm78 как се чувстваш  Thinking

# 547
Здравеите,мили дами имам един вапрос извинявам се ако съм пропуснала отговора но имам непоносимост към оцета дали ще има ефект ако е с лимони.Много искам да започна. поздравления на авторката.

прочети това мила http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233433.60

# 548

Благодаря, Heart Eyes ти май си трети ден  newsm78 как се чувстваш  Thinking

ами супер ми е за сега!до обяд гледам да ям само плодове, но се изкушавам я с солетки я с някой кренвирш.Но аз много спортувам всеки ден карам колело!

# 549
# 550
Тези са към края на лечението с диферелин ,
Сложих и мойта приятелка , за да видите какво са стегнати крака, тя не е напълнявала никога
Ше зема да изровя и някоя от младите години, да видите каква е разликата , само да намеря начин да я кача на pc-то

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 16:38 от jorjagi

# 551
Тези са към края на лечението с диферелин ,
Сложих и мойта приятелка , за да видите какво са стегнати крака, тя не е напълнявала никога
Ше зема да изровя и някоя от младите години, да видите каква е разликата , само да намеря начин да я кача на pc-то

Извинявай скъпа,но и твойте крака ми изглеждат добре   bouquet

# 552
  • София
mimeime на колко си години миличка ?та такова доверие? newsm78
шегувам се ,но...все пак......

Ле, леее, няма ме 5 страници и хубавата темичка е превърната в бойно поле, даже и мен сте ме сдъвкали Thinking. Не, че не нося на майтап, но...все пак......
Искате снимки от авторката, тя ви дава, аз ви ги посочвам, а после сте недоволни! newsm78 Не знам кой е по-наивен за да си помисли, че ще пусне други снимки от тези които е преценила. Вярвате, не вярвате това е! В крайна сметка преди/след е много относително, включително и за другите снимки, които видяхме. Не е нужно да нападате момичето, по този начин. Изразете мнение, да затова сме тук, но вие го обръщате на панаир.

Вярно е че всеки има право на мнение,нооооооооооооооооо не мога да разбера,защо ние жените сме такива злобни оси и все гледаме да хапем.
Просто понякога е добре да си запазим мнението за себе си.
И не мога да проумея,защо във всяка тема се намира по някой който да развали настроението на хората.
Даже и да няма ефект от пустия му оцет,даже и авторката (която в началото я обвинихте,че прави реклама на оцет) да не искрена,прост си замълчете,защото тук са се събрали хора които са повярвали в нещо,а понякога вярата е по-силна от всичко.

П.П Аз пък и вярвам и се радвам за нея

100% подкрепям това мнение!

# 553
Честно казано, спорът който се заформи в тази тема, според мен е абсолютно ненужен. Няма смисъл да се нахвърляте така върху авторката или върху някой друг, писал тук. Човек вярва в това, което сам си избере. Никой никого не принуждава да се налива сутрин с оцет  Peace
А и като се замисля, не виждам причина момичето да седне да лъже тя ли е - не е ли тя на снимките.  newsm78

За протокола - ще мина довечера през магазина за една бутилчица оцет и от утре ще съм с вас. (Само да не се отплесна при виното, вместо при оцета hahaha )
Успех, момичета!

# 554
леле jorjagi ,ако още веднъж изкритикуваш себе си ще те   ruporuu  :2gunfire:newsm25. Перфектна си,даже ве4е отиваш в групата на кльощавите. Горе главата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт