Свалих 20кг с оцет

• 120 170
  • 599
  •   1
Отговори
# 465
Добре дошла и от мене! Дано имаме успех!

# 466
  • София
..все пак око да види е друго. Wink

Вижте 14 стр. от темата.

# 467
..все пак око да види е друго. Wink

Вижте 14 стр. от темата.

Т'ва сме го видяли.Не искам авторката да ми се обижда.Може и да греша,но за мене това не са реални снимки.99% съм сигурна,че са различни жени.Вижте колената къде са на една и на другата.Да не говорим,че толкова стегнато тяло след 20кг,много рядко се среща.За мене това са различни жени.Не се заяждам,но такива снимки при мене не минават.Няма значение това,аз си го пия и ще го пийвам оцета упорито,но не съм сляпа.Дано не се обидите.

# 468
mimeime на колко си години миличка ?та такова доверие? newsm78
шегувам се ,но...все пак......
с това започнах ,че съм изела цялата тема и съм видяла снимката която никак не ме "зариби"
сега ще си позволя да дам пример за нещо чрез снимка :
и освен тези снимки съъм сложила още 10 снимки 5 от преди и 5 от сега за да могат хората да се убедят в истината ,а това наистина им подеиства много вече има момичета които са отслабнали само заради снимките на ИСТИНАТА  Hug
Така искам и аз да видя нещо такова (което според мен не е трудно)и да разбия оцета в къщи Crazy Mr. Green
ето нещо такова от реалният живот ,най ще е лесно....а и няма нужда да е по бански (па как и двете снимки са по бански newsm78)
Мила ми домакинке ,не ме разбирай грешно просто искам в случай че тази диета те е направила щастлива ,да помогнеш и на нас .Нали така каза в началото?
Благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 19:06 от Gerri68

# 469
Geri68,   newsm10 smile3501
Браво,страхотни резултати.Ей такива снимки биха ме запалили.Възхищавам ти се чесно.Имам само няколко кг за сваляне и може би,точно ти ще ми дадеш стимул да се захвана. Hug

# 470
mimeime на колко си години миличка ?та такова доверие? newsm78
шегувам се ,но...все пак......
с това започнах ,че съм изела цялата тема и съм видяла снимката която никак не ме "зариби"
сега ще си позволя да дам пример за нещо чрез снимка :
и освен тези снимки съъм сложила още 10 снимки 5 от преди и 5 от сега за да могат хората да се убедят в истината ,а това наистина им подеиства много вече има момичета които са отслабнали само заради снимките на ИСТИНАТА  Hug
Така искам и аз да видя нещо такова (което според мен не е трудно)и да разбия оцета в къщи Crazy Mr. Green
ето нещо такова от реалният живот ,най ще е лесно....а и няма нужда да е по бански (па как и двете снимки са по бански newsm78)
Мила ми домакинке ,не ме разбирай грешно просто искам в случай че тази диета те е направила щастлива ,да помогнеш и на нас .Нали така каза в началото?
Благодаря предварително!  bouquet

Geri68, как си постигнала тези резултати?Поздравления!!!  bouquet

# 471
Gerri68, мила, искам и аз такива снимки  newsm45
имам обаче само такива, които са за графата "преди", но за съжаление са "сега" newsm45
иначе пия си оцета . . .

# 472
Съжалявам за развалянето на дисциплината във вашата така прекрасна тема ,но исках да дам некакъв пример и най-ми беше лесно да предложа моят защото знам ,че е истина Peace
Та ,резултата го постигнах с ЖЕЛАНИЕ и ВЯРА само това останалото беше лесно,а средството беше плодово чаен режим (с разликата че аз не пия чай Sick.Започнах на първи април тази година и на първи ноември бях с 42кг по малко Peace
Смятам да започна нещо като разделно хранене с включена лунна диета ,пиене на ленено семе ,4литра вода на ден ...и ето го сега и момента заради който се натрапих в темата оцет и мед и вода мога да включа също ,но исках да знам резултати WinkВсичко е много просто дано домакина ме разбере директно и е факт че съм на 100% добронамерена в питането си Hug Heart Eyes

# 473
Мале,много ти се радвам.Ама повече не ти трябва на тебе,супер си.

# 474
# 475
След последната страница от темата ше кажа само- който не вярва да не пие! И не съм стегната изобщо,,,цялата сам само стрии ,,корем гърди бедра,,и тн,,

# 476
Мила ми Jorjagi.Няма смисъл от "последна страница на темата " хахахах та къде е проблема мислех че си щастлива и горда с постигнатото newsm78 и ти самата каза че за това си отворила темата за да го споделиш с такива като мен непросветени.За мен лично това е последен поустинг във ВАШАТА тема .Сори ако съм те ядосала нещо бяха въпроси останаха без отговор късмет ти желая и много усмивки .ПОЗИТИВНОСТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА!И  да почерпя тогава с по едно за всички ,след като няма да ме огрее за снимки Wink

След като порових намерих доста писаници за оцета и меда и какво точно се случва,но за жалост са на англиийски,а и да не бяха казах ,че няма да пиша повече ,имам си темичка прибирам си "партакеша" там ще доизумуваме Wink(И само за инфо наричат това вещерско питие и го предлагат за лекуване на гърло и какво ли не още но и за дълголетие .Освен това казват че може да се пие три пъти на ден без проблеми Peaceв началото и после да се премине на сутрешен прием и дават примери за клиники в сащ на английски това звучи HONEGAR на бг може да му викаме ОЦ-ЕД хахаха Joy,остава да му започнат производството JoyДругото което ми направи впечетление ,че тук си го правят едно към едно мед и оцет разбиват добре и правят примерно един литър и прибират в хладилник Wink
Супер хипер много и интересно инфо намерих,би могло да се получи красива и интересна тема като цяло,но... newsm78
Jorjagi може би наистина няма да опитам диетата с оцета....па много си кисела бе  Joy(след 3 мои поста и след всичкото ми извиняване,молене и учтиво отношение можеше да кажеш поне ,здравей,па после да ми кажеш да си гледам работа и да изчезна или каквото и да е ,ама чак такова пренебрежение  ooooh!дори не се обърна лично)Ще си ям плодчетата те поне ни правят по добри от всякога преди.
Добро утро!!  bouquetУсмихнат ден и късмет на всички,успехи в начинанието ВИ Peace

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 03:41 от Gerri68

# 477
  • UK
Само да кажа, че от пиене на оцет едно време баба ми се е разболяла от акромегалия, преди да почине имаше 11 ендокринологични болести все от тоя оцет, дето го е пила, включително гуша, диабет и тн, и тн. Не бих пробвала.

# 478
Само да кажа, че от пиене на оцет едно време баба ми се е разболяла от акромегалия, преди да почине имаше 11 ендокринологични болести все от тоя оцет, дето го е пила, включително гуша, диабет и тн, и тн. Не бих пробвала.
Разкажи ни повече - колко време го е пила, ябълков ли е пила, в какво количество, за какво го е пила, моля те, че съм сигурна хвърли в паника сума ти народ.

# 479
Е, аз вече тотално се обърках, да не кажа и побърках  #Crazy newsm78
jorjagi , мила освен верно да пуснеш други снимки, не виждам иначе как сте им затвориш устите  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт