Къде в Пловдив???

• 34 972
  • 232
  •   1
Отговори
# 180
Айде и аз да питам нещо.

Можете ли да ми кажете адреси на някой от тия пусти складове с евтини дьнки?Ами от две седмици обикалям за палто и дьнки. За плато по-мога да си обясня защо искат 200 лв ,ама за дьнки си е кожодерство.

# 181
  • Някъде там...
Складове за дънки ли  Shocked, давайте адреси моля  Sunglasses
Аз евтини дънки единствено в преоценените маркови стоки съм виждала за по 25 лв.

# 182
ами аз знам един на ул. средец.

# 183
Айде и аз да питам нещо.

Можете ли да ми кажете адреси на някой от тия пусти складове с евтини дьнки?Ами от две седмици обикалям за палто и дьнки. За плато по-мога да си обясня защо искат 200 лв ,ама за дьнки си е кожодерство.
Стига бе 200 лева за палто. Това ми е проблема тази година-палтото. Толкова обикаляне за палто - е няма и няма. Даже вече продавачките ми казват, че повече няма да зареждат,който си купил-купил. Надявам се декември месец  на Коледния базар в Панаира да има палта като за мен.

# 184
 Simple SmileМомичета,някоя от вас да е вижда или да е чувала(въпреки че все още е рано)къде продават шеина за по малко дете?Зимата се очертава студена,дано поне има повечко сняг тази година,че ми е писнала тази Пловдивска кал по улиците!Благодаря предварително!  bouquet

# 185
Simple SmileМомичета,някоя от вас да е вижда или да е чувала(въпреки че все още е рано)къде продават шеина за по малко дете?Зимата се очертава студена,дано поне има повечко сняг тази година,че ми е писнала тази Пловдивска кал по улиците!Благодаря предварително!  bouquet
В Метро има всякакви модели,ние си взехме преди седмица,тъй като бабка  иска за Коледа това да е подаръка на малката.Надяваме се през февруари вече да ставаме за шейна.

# 186

Стига бе 200 лева за палто. Това ми е проблема тази година-палтото. Толкова обикаляне за палто - е няма и няма. Даже вече продавачките ми казват, че повече няма да зареждат,който си купил-купил. Надявам се декември месец  на Коледния базар в Панаира да има палта като за мен.

За палтото да ти кажа ,те и момичетата по-горе са писали има в Батибалено аутлета на Отец Паисий. И са евтини-по 70 -80 лв. Обаче всички отсанали са по 200лв ми са и грозни на всичкото отгоре.

# 187

За палтото да ти кажа ,те и момичетата по-горе са писали има в Батибалено аутлета на Отец Паисий. И са евтини-по 70 -80 лв. Обаче всички отсанали са по 200лв ми са и грозни на всичкото отгоре.
Моля те, обясни ми по точно къде се намира магазина? А знаеш ли дали работи и в неделя?

# 188
Ами за неделя не знам. НАмира се на Отец Паисий ,не от страната на Верди, а отсрещната ,малко на долу от Вреди- в посока Бьлгария,ако идваш от Джумаята. Аз хич не обяснявам добре,ама като трьгнеш от Бьлгария по посока Джуматя гледай от дясната страна и няма как да не го намериш.

# 189
  • Майничка
До арт-хотел Дали.

# 190
Аааа, сетих се веднага, благодаря на всички мами  bouquet
Ще отида да видя палтата, и костюмите ме интересуват.

# 191
В Метро има всякакви модели,ние си взехме преди седмица,тъй като бабка  иска за Коледа това да е подаръка на малката.Надяваме се през февруари вече да ставаме за шейна.
http://metro.bg/mm/72412/ski_24_11.jpg

# 192
  • Пловдив
А къде освен в Метро се продават хубави изкуствени елхи? Имам предвид от тези които не с хартиени клончета.

# 193
  • No Line On The Horizon
В Бриколажа има елхи.

# 194
pepika,
моля те, сподели после актуално инфо за Батибалено!

Общи условия

Активация на акаунт