Египет-Страна на Фараони-6

• 33 093
  • 308
  •   1
Отговори
# 105

ели, кое ястие  оби4аш най -много , важи и за другите  били или вкусили от кухнята на  египет? кое  ви направи  най-добро и най-лошо впе4атление при първа среща? как се  отнасят в семейството към младоженката? налагат ли религията при брак с 4уждовярваща? какви са нац. дрехи в оригинал, не тези наложени от исляма?

аз ниЩо специфи4но не помня освен разни яхнийки с много познат роден вкус
много ми хареса виното им

# 106
Whistling  Whistling Катенце, тази сметана която си сложила на кафето каде ще ти се залепи  Hug Peace Praynig

На брадата ти. Joy hahaha

Айде бе Ноелитка, реших че си тръгнала за пирамидите.. ти да не се разпишеш до 15 ч.... означава че сам оси на път!!! Mr. Green[/i]

Ако бях тръгнала за там, да съм се разписала отдавна, само 3 часа е пътя, а аз съм на път цял ден, но в Бахрейн. Twisted Evil

Особено ако е отлежавало до някоя мумия. Mr. Green Кажи някое хубаво италианско червено вино.

# 107

Особено ако е отлежавало до някоя мумия. Mr. Green Кажи някое хубаво италианско червено вино.
[/quote]

изтри ми постинга, та накратко: в нас като 4ервено най се та4и барбера, но разнообразяваме с всякакви (само сладки не харесвам).

# 108

изтри ми постинга, та накратко: в нас като 4ервено най се та4и барбера, но разнообразяваме с всякакви (само сладки не харесвам).
[/quote]

Изтри ти постинга и  сложи коментара ти в устата на  една бедна  въздържателка? Laughing Mr. Green За втората част, благодаря, ще посъветвам любимия като отидем пак на манджаре италиано. Laughing

Къде са любезните домакини, да не забърсват праха на Тут? Joy Heart Eyes

# 109

Изтри ти постинга и  сложи коментара ти в устата на  една бедна  въздържателка? Laughing Mr. Green За втората част, благодаря, ще посъветвам любимия като отидем пак на манджаре италиано. Laughing

Къде са любезните домакини, да не забърсват праха на Тут? Joy Heart Eyes
[/quote]

nqma kredor
ta zawisi mnogo ot wkusa na John,
towa wino e tejko, ne e gazirano, na men mi hareswa
ima i drugo, koeto wsimame, po_leko i gazirano _ bonarda
ni go wsimame direktno ot proiswoditelite i si go butilirame sami....
s supera si imame somelier za da moje sa degustirash, da se posywetwash, kakto i touch screen s wsiakakwa info sa ulesniawane na izbora, taj kato rasnoobrasieto e naistina goliamo

# 110
Благодаря на любезните домакини за чудесната тема. Прочетох всичко на един дъх.

# 111
Аз, като първи он борд да попитам - какво пушим в наргилето по закон и извън него?...  Mr. Green

та, до колкото помня уж се слагаха разни ябълкови и други есенции, но в едно от дЮкян4етата в сука разправяха, 4е вътре са сложили бира, а отгоре хаШиШ, дали е така или се правеха на интересни не знам  Thinking

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 17:52 от gioia

# 112
Докато изчета всичко от вчера, мина почти час

ЕЛИП, аз живея вече 30-ина години с египтяни и незнам колко още, мога да разказвам само за начина на живот, отношения към жените и всичко свързано с бита и ежедневието им.
   Прави ми впечатление, че мъжете много държат на семействата си, всичко споделят с по-възрастните и се вслушват в съветите им.
   Да разкажа, как искаха да ме женят за един египтянин:
 Запознаха ме, уж идвал на гости, и изведнъж той вади малко подаръче за мен - парфюм и пълната серия козметие от лореал.  newsm78  замислих се. Бил слушал много за мен, покани ме да излезем следващия ден, ей така да похапнем, ...всички ме убедиха, че е невинно предложение, а и те щяли да дойдат с нас. Ок съгласих се. На другия ден лелите идват при мен, предлагат да ми помогнат, прическа, предложение за дрехи, една носи едно колие... Thinking   Излизаме, а той кандидата чака отпред  с кола, и тръгваме за ресторанта. Добреее, казвам си, а ресторанта супер класа, египетския естественно, най-скъпия във Виена. Там танци, специални поздрави, и пак изскача пича с подаръчета - египетска дрешка и златен ключодържател, и казва, че утре ще ходим да ми купи кола и номера на колата щял да го поръча с моето име, не с разни цифри /което е много скъпо удоволствие тук/.  Тогава ми светна  Stop казах стоп, извиних се, че ме боли корем и трябва да се прибирам в къщи. Другия ден прекарах цял ден в Университетската библиотека с изключен телефон, а вечерта той ме чака пред вратата с малко букетче от 29 рози и каза, че искал да говори с мен. ...замислих се още по дълбоко, тогава го сецнах и аз говорих с него, не му дадох и думичка да обели, обясних му, че не съм за женене, че искам да уча.....извадих от хиляда кладенеца вода. ...и човечеца си тръгна по мило, по-драго.
   Сега сме добри приятели, аз съм вече женена, ама за австриец, и никога не отваря темата за намеренията му преди.

# 113
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Клементина  Flutter Flutter Flutter Flutter Grinning
Много сладък разказ, като филмче.. всичко видях като на лента!!
Други разказчета да имате? Mr. Green

# 114
Така аз вече изпрахосмучех къде що видях и вече съм на линия.  Mr. Green Joy
Предглагам ви два клипа ,за да се насладите на красотата и екзотиката.
цък     
цък
И по из път си вземете подходящ тоалет,защото ви каня на един горещ,божествен  танц  Heart Eyes

# 115
ееее Галенце много си лоша значи,азкато на приятелкати ги дадох тези ми записи от младежките ми години.. ти ги показа в публичното  пространство....тццц Rolling Eyes Ама поне добре ги връткам на първия ред съм в ляво втората /за който не ме позна.. с големите..пайети/ Flutter Flutter Flutter rotfImbo

# 116
Здравейте момичета и момчета  Hug,

Надявам се да не ви разочаровам много, но поради V.I.P гостуване от Китай, предлагам да прекъснем страхотния ни разговор за Египет, който можем да продължим след това в темата за Александрия. Heart Eyes

Предполагам и на вас ще ви е интересно да научите нещо повече за Китай, за това хайде да се прехвърлим за малко тук.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=234122.0

Hug Hug Hug

# 117
  • София
А, защо да прекъсваме?....  newsm78 Можем да наглеждаме и двете...

# 118
А, защо да прекъсваме?....  newsm78 Можем да наглеждаме и двете...

Peace Съгласна Peace

# 119
Чудесни разкази и клипове момичета, още повече ми се доходи в Египет благодарение на Вас  Hug

Мислех да ви направя едно представяне на моите любими бели денсърки, но виждам че сте се пренесли на други интересни географски ширини  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт