Египет-Страна на Фараони-6

• 32 963
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Pina, за същия хляб става въпрос, много е вкусен. Heart Eyes

Сватенце, ще ми омесиш ли една питка? Mr. Green

Pina, ма ти си била страшно гадже бре. newsm03 Сега ако ми кажеш, че и от първия път обяздваш камилата толкова ловко, веднага ще ти повярвам. Mr. Green
Кажи нещо повече за пътешествието . Разписа ли се в китайската, отивам да чета.

Новият ти аватар е като картичка. Колкото и да ми харесваше баклавата, не мога да не се възхитя на снежна София?? newsm78. За темата, не се кахъри, не е изчерпана, ами фараонките се излежават нещо напоследък и ги домързява. Twisted Evil След това ще има друга за Александрия, инашалла. Wink

# 196
Ноя,същия хляб,ама кой?  newsm78 Да не сте давали рецепта нещо и да съм я изтървала?! Shocked Много искам да си го направя,щото иначе отивам в Египет само хляб да ям.. Mr. Green

Тя камилата я обяздих аз,от първия път,ама...си беше кротка,дресирана и си имаше укрототел... Crazy

Новия ми аватар...много се хареса,голям интерес предизвика на лични! Laughing Много предположения имаше много нещо - Прага,Ню Йорк,София...,ама още никой не е познал.Това е Истанбул - Истиклял  bowuu

# 197

Новия ми аватар...много се хареса,голям интерес предизвика на лични! Laughing Много предположения имаше много нещо - Прага,Ню Йорк,София...,ама още никой не е познал.Това е Истанбул - Истиклял  bowuu

Не съм била в Истанбул, за това не познах. Laughing На мен ми прилича на Графа, до колоните. Joy

За името и рецептата мога да ти издам горещата клюка, че след малко ще пристигнат топли, топли. Шестото чувство ми го подсказва. Mr. Green

# 198
Ох..,чакам с нетърпение питките.... Crazy Crazy

Сега излизам малко,но по-късно ще се включа и трябва вече да мятам тестото,само да има рецепта... Hug

# 199
Ох..,чакам с нетърпение питките.... Crazy Crazy

Сега излизам малко,но по-късно ще се включа и трябва вече да мятам тестото,само да има рецепта... Hug

Ели
, всички погледи в теб са вперени... Mr. Green

# 200
Здравейте момичета!
Малко окъснялата фараонка е вече на линия.Изплувах най-накрая от мъглата и прахта,тъй че вече съм в играта. Laughing
Кате, Гале, не се крийте  Naughty. И лошото време е хубаво понякога  Mr. Green /особено за такива като нас  Joy/. Ще утървете танците и после да не ме карате да ви ги преразказвам.
Ели,ти остави че ще ни ги преразказваш танците,ами ще те замоля даже и едно показно да ни удариш.Ще бъдеш ли така добра,както си и красива да ме приемеш на оперативка в удобен за тебе час? Heart Eyes Flutter
Ноичка,сега манджата и музиката ли чака ме?Ако е така мъжете кога ще ги поръчва ме/или тях ще ги пишем към десерта/? Mr. Green Laughing
И не на последно място добре дошли на Пина и Евелина.  welcome Ще се радвам на вашата компания.

# 201

Ноичка,сега манджата и музиката ли чака ме?Ако е така мъжете кога ще ги поръчва ме/или тях ще ги пишем към десерта/? Mr. Green Laughing

Всички са строени и те чакат за галя представлението. Joy Mr. Green

# 202
О ,каква чест само ми оказваш.Щом е така грабвам си най-пернатия. Mr. Green
И за да не ми прималее от толкова сладост ще оставя и другите фараонки да се почерпят,да видят че и аз съм човек. Laughing

Ама като ги гледам тез младежи са заели позиция...дали да не им изсвиря нещо? newsm78

# 203

Ама като ги гледам тез младежи са заели позиция...дали да не им изсвиря нещо? newsm78

Може би тумбалалайка.... rotfImao rotfImao rotfImao

# 204
Желанието ви е изпълнено!!!!! Joy hahaha Mr. Green
Айде сега да видя как ще я изтанцуваш,че да знам дали да каня девойките със старите шлагери от "Златния кестен" rotfImao rotfImbo

# 205
Здравейте
Да ви дам рецептата за тези арабски хлебчета - тук го наричат Arabisches Fladenbrot.

Продукти
1/2 кубче от мая
50 мл вода
500 брашно тип 405
10 гр сол
100 мл. зехтин, маслинено олио
200 мл. вода
Приготовление
Маята в 50 мл. вода се накисва хладка вода и престоява 10 минути
отделно в една купа се слага малко брашно, около 1/2 от общото количество брашно и вътре по средата се изсипва вече втасалата мая + солта, омесва се каша, която също се остава да престои 15-ина минути. След това към тази смес се прибавя първо зехтина на малки порцики, после брашно, после 200 мл. вода и пак остатъка от брашното. Омесва се всичко и върху гладка повърхност се меси още на ръка около 5-10 мин, да стане гладко тесто. Правят се топки, около 8 броя излизат от тази смес, и се оставят да престоят около час и половина да втасат на топло, покрити с навлажнена кърпа т.е. слагате ги в тава например и тавата покривате с навлажнена кърпа. След като престоят вземате една по една топките и с точилка ги разточвате на дебелина 1-2 см., подреждат се отново в тава с намазнена хартия и се пекът при предварително загрята фурна 250 градуса за 12-ина минути.  Тъй като разточени заемат много място се налага да печете два пъти.
   Играчка си е да направите такива хлебчета, но пък са много вкусни, сервирам ги с печено месо и сос, супа, салата...по ваш избор

Да ви е сладко и хайде на работа   chef...отнема доста време

# 206
Друго наименование на тези хлебчета е :  KHUBS

# 207

Айде сега да видя как ще я изтанцуваш,че да знам дали да каня девойките със старите шлагери от "Златния кестен" rotfImao rotfImbo

http://www.lambadamecrazy.co.uk/communities/004/005/414/941/images/4515563531.jpg

Ще плашиш кучето с кокал. Mr. Green

Clementina, мерси за рецептата. Grinning На пекаря децата гладни ходят, нали Ели? Twisted Evil Laughing

# 208
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ей!!!!
защо си публикувала моята снимка бе любима.... нали за лична консумация ти я пратих!!!! Mr. Green че и прясна прясна - нали днес съм сресана и подстригана  Laughing

# 209
И специален музикален поздрав за брилянтното представяне!!!   Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт