Египет-Страна на Фараони-6

• 32 994
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Дидонче мила Heart Eyes Hug,

От коя пирамида изскочи, най-после доживяхме включване. Heart Eyes Laughing Ще сколасаш ли с интернета за рождения ден на Тунис, да не мислиш, че сме забравили. Grinning Нямаме търпение вече. Hug

Честито жилище и като се върнеш, да го полееем както трябва.  newsm51. Gioia ще осигури италианското от най-добрата реколта, домакините - египетското, от мен безалкохолна бира. Mr. Green

Най-ме впечатли обиколката на талията ти  Mr. Green,  със Скарлет О`Хара ли ще се конкурираш? Laughing

Лила, и аз не смогвам. #Crazy

Как така всички знаете за призванието на Евелина, само аз за първи път чувам? Crossing Arms

# 136
Дидонка,честита ви придобивка!!!Хайде чакаме те да се хвърляш в танците при нас. Hug
Ноичка,гледай сега какви премени съм напазарила.Заплювай си първа една после да не чувам приказка,че съм те прекарала с кофти тоалет и за това си се спъвала цяла вечер. Mr. Green Joy

# 137
От мен обещаното belly dance show  bowuu Приятно гледане  Grinning

Ansuya:
http://uk.youtube.com/watch?v=qRRwzfoCVNg
http://uk.youtube.com/watch?v=T6n_QEZPjzo

Соня:
http://uk.youtube.com/watch?v=awYXEBKtRBk
http://uk.youtube.com/watch?v=3By5R3SDbtQ

Рания:
http://uk.youtube.com/watch?v=VDMWGzb3Gzw
http://uk.youtube.com/watch?v=vU2-DRVPFL8
http://uk.youtube.com/watch?v=DMkvCUY63oA

Jillina:
http://uk.youtube.com/watch?v=A8ph7zmMza8
http://uk.youtube.com/watch?v=Xj7e7YdA_9g

И аз отправям покана към Евелина, ако има желание и възможност да ни разкаже малко за магията на ориенталския танц.

Дидондка добре дошла, липсваше ни!

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 20:19 от AniSim

# 138
Гале, как го направи този номер пак? Laughing Избирам първата( с дългата коса и червената фуста), на теб оставям да балансираш между меча и ветрилото. Joy hahaha

Ани, мерси за линковете, и ти си ни дала много домашна. Grinning

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 20:41 от Noia

# 139
Така, изпратих Мали да готви, а аз сядам да гледам танци. Пременените, кога ще видим показно или ще си останете само с приказките?

# 140
  • София
Как така всички знаете за призванието на Евелина, само аз за първи път чувам? Crossing Arms

Не си единствената  Embarassed
Мислех, че само аз пак нещо не съм разбрала  Mr. Green

# 141
Ей,Ноичка не те ли заболя кръста?Стига си правила мост от право положение,че ще си докараш някоя беля.Joy hahaha
За мен беше голямо удоволствие да ми партнираш.

# 142
Ей,Ноичка не те ли заболя кръста?Стига си правила мост от право положение,че ще си докараш някоя беля.Joy hahaha
За мен беше голямо удоволствие да ми партнираш.

За  мен също. Heart Eyes За кръста не бери грижа, много е гъвкав Joy,  в краен случай ще ми намериш чекръкчия из Египетско. Да не ти стана студено, че се уви така. hahaha

Дидка, намерихме смехотворно решение на нашия въпрос, да видим.  Mr. Green

# 143
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ейй денсърките за мен остана ли тоалет ли ги припотихте всичките?? Laughing
От мен май ще е завършващата програма - дето се вика ще съм ви черешката на тортата!!мммм Flutter

дидончеееееееее Hug Hug Hug Бързо оправяй всичко, наредай по местата и да не забравиш в новата къща едно удобно, голямо и просторно място за компа, че ще т се налага доста време с нас да споделя - нали знаеш, че с нас е весело!!!!!!!!! Laughing Mr. Green

Айде за неразбиращите да поясня за Евелна Папазова...
Както често правя винаги гледам кой е в темите в които пиша в момента, мв който и аз съм активна.. засякох това име и веднага като един Шерлок влязох да разгледам профила... беше с една публикация но имаше посочена лична уеб страница.. и отново като един хакер се кефя на хората с персонални страници та веднага я посетих..... останах много приятно изненадана от заниманията на нашата гостенка..... напълних си очите и душата.. тогава си позволих да напиша поста си, но докато го съчиня тя избяга... та така...
помислех си, че наистина би било интересно ако й се пише наистина да каже нещо истинско... не само като нас-виртуално да си танцуваме!! Laughing

Ето за любопитните да се запознаят и потопят в магията на танца

# 144
Добро утро, момичета  Hug.
Кате много е хубав сайта, който ни показа   bouquet. Дано и самата Евелина реши да се включи и ни разкаже повече за изкуството на танца .
Аз бях ви обещала да разкажа за сватбата на зет ми, а са надявам и Клементина да разкаже за тези, на които тя е присъствала.
Та нашата сватба беше в Хургада /втория по посещаемост морски курорт в Египет/. Нашата снаха е от там /много готино момиче  Mr. Green/. Ние заминахме за там същия ден сутринта. Летяхме с Египетските Авиолинии, вътрешен полет, но Ани, нямахме такива изпълнения като във клипчето, което ни беше пуснала  Joy. Каква беше изненадата ни обаче на летището в Хургада, като ни казаха, че багажа ни е объркан и е заминал за Асуан. Оле щях да умра от яд  #Cussing out  #2gunfire /зет ми работи на летището и си го отнесе човека  Twisted Evil/. Бях си избрала тоалета от Дубай  Cry и ми идваше да се пукна от яд, тъй като същия ден беше петък и нищо не работеше /ходили ли сте на сватба по дънки  Thinking? Аз да  Embarassed/. Но както и да е. Отидахме да се регистрираме в хотела. Бяхме отседнали в Coral Beach Rotana Resort Hurghada, но нямам мои снимки и затова може да го видите тук, тук, тук и тук
След настаняването съответно отидахме да посетим роднините, запознахме се с булката и веднага тя ме забра да ходим на салон /може и по дънки да бях, но косата и грима ми бяха на ниво  Mr. Green  Joy/. След като свършихме с процедурите, върнахме се при другите гости и от там тръгнахме към фотото, като по пътя навсякъде колите надуваха клаксоните като в БГ. Добре че бяхме на края, че аз не харесвам тази традиция  Blush. Във фотото направиха много готини снимки на младоженците и от там отидахме в ресторанта. Различното от нашите сватби е това, че булката и младоженеца седяха на една трибуна само двамата и гостите минаваха и ги поздравяваха. Сватбата не беше от най-големите, тъй като роднините от Кайро почти не присъстваха. Бяхме само най-близките, но все пак гостите бяха повече от 200 човека  #Crazy. Беше със дисководещ, но имаше и певец и в началото имаше програма - белиданс  Twisted Evil. След това младоженците танцуваха, след това всички гости, накрая беше манджата и ние си тръгнахме  Joy  hahaha. Това е. Не сме правили сватба от 3-4-5 дни. Преди това само младите са имали партита с техни приятели, но предишни дни.
Следващия ден обиколихме Хургада да разгледаме. Много ми хареса. Но тъй като беше 14ти Февруари вечерта бяхме на дискотека. Беше пълно с руснаци и добре, че ме чуха да говоря на папи на английски, иначе нямаше да ни намерят места  newsm78. Обаче ни настаниха на най-стратегическата маса и цяла вечер гледахме шоу  Twisted Evil. Лошото беше, че умрях от студ през нощта, но деня беше трепач. На следващия ден ходихме с яхта в морето и интересното беше, че дъното на яхтата беше прозрачна и гледахме красотите на Червено Море. Уау, само това ще кажа  Laughing. Плажа също беше много чист и добре организиран. В ресторанта дори ти предлагат меню на руски  Twisted Evil /да знаех да си го преговоря преди това Joy/. Това е в общи линии. Кратък ни беше престоя в Хургада, но много добре си изкарахме. Надявам се и на вас да ви е било интересно  Grinning.

# 145
Мерси за разказ4ето.  Grinning
Хургада съм я набелязала за като порасне малко детето, та да разбира и той от египетски забележителности. Плажа с пясък ли е? Има ли много вятър?
За багажа много неприятно наистина. Много 4есто се слу4ват такива работи. Аз ве4е пътувам с вси4ко по_важно в ръ4ния. Неудобно е, но не мога да рискувам да се окажа без багаж на по4ивка и докато ми дойде 4антата да е време за връЩане.

От костЮмите си заплЮх този със сабята, естесвено....

# 146
Dобро утро, то обед стана!
Елли мерси за хубавите разкази!
аз слагам кафето че очите ми ще се затворят!

# 147
Мерси за хубавия разказ и за кафенцата. Heart Eyes

Ели, какво се подарява на младоженците, предварително ли се дава подаръка или на самата сватба. Grinning

gioia, само по сабя ли ще дефилираш? Mr. Green

# 148
Мерси за хубавия разказ и за кафенцата. Heart Eyes

Ели, какво се подарява на младоженците, предварително ли се дава подаръка или на самата сватба. Grinning

gioia, само по сабя ли ще дефилираш? Mr. Green

ааа не, за къде без гривни4ките?? Grinning

# 149
Мерси за разказ4ето.  Grinning
Плажа с пясък ли е? Има ли много вятър?
Плажа е с пясък, а ние случихме на добро време, но имаше доста ветрец  Grinning.  Вечерите обаче са много студени през февруари. Преди 4 години, когато беше сватбата, през нощта падаше до 7-8 градуса, а миналата година в Кайро през зимата е било 0 градуса  #Crazy. Запасете се добре ако смятате да ходите там през зимата.
Иначе за багажа аз май съм къръка. То моето вече е пословично  Crazy. След като се роди Рая и като беше още на 50 дни се прибрахме в Саудито, тогава пак ни изгубиха багажа. Добре че поне памперсите ми бяха в ръчния багаж  Joy. gioia, от тогава и моя ръчен багаж е доста голям, но какво да се прави. 

Общи условия

Активация на акаунт