Египет-Страна на Фараони-6

• 32 994
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро, момичета  Hug.
Днес като гледам още никой не се е събудил и затова ще ви приготвя кафето, че дано някой отвори очи  Twisted Evil.

Абе при вас да не се е оправило времето нещо newsm78??? Доста отсъствате  Mr. Green. Да взема да ви пусна по едно тестче на боговете на Галето, да видим дали сте внимавали. Лила и Дидката ни изпуснаха, но поне аз да се разпиша Joy. Шегувам се разбира се  Joy. Не съм лоша другарка  Mr. Green.
Хайде надигайте се и да се пренасяме отново в Египет  Laughing.

Дидка, мерси за пожеланията  Hug  Heart Eyes. Дано се видим скоро, че да почерпя подобаващо. Не само виртуално  Twisted Evil.
 Hug

# 166
Добро утро, Ели и фараончета,

Като гледам толкова много се обичаме, че и по едно време ставаме. Mr. Green Мерси за живителната течност, но ми  трябва  още от нея след снощната инспекция на археологичеки находки. Joy

Да взема да ви пусна по едно тестче на боговете на Галето, да видим дали сте внимавали. се  Joy. Не съм лоша другарка  Mr. Green.

Ти май искаш да останеш без другарчета.. Mr. Green Какво сме ти направили, та ще ни препитваш. newsm62 Ще се оплача на дежурния фараон. Twisted Evil

Може и да разходите колата до Бахрейн newsm47

Това ако стане, ще си сложа едно  бляскавко на зъбчето, като твоето. Joy hahaha

Галето и останалите сигурно работят на сайта, други почиваме на смени. Laughing

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 13:35 от Noia

# 167
Привет и от мен на цялата банда!!!
Ели,закрит или открит тест да бъде миличка? Mr. Green Twisted Evil.Какъвто кажеш такъв ще го направим.Няма само мен на работа да ме изпитват за разните му там програми.Трябва да има справедливост някаква.Пък и хем лека проверка да направим да не съм приспала аудиторията с дългите си постове hahaha Joy

# 168
Ех, точно си мислех за едно кафенце Grinning
Мен не ме е страх от препитване, аз съм си прочела и научила урока Thinking

Кажете ми моля, вярно ли е , ако отидеш на гости в Египет и покажеш, че харесваш някаква вещ принадлежаща на домакините, те ще ти я подарят?

# 169

Кажете ми моля, вярно ли е , ако отидеш на гости в Египет и покажеш, че харесваш някаква вещ принадлежаща на домакините, те ще ти я подарят?

Ели, ти за това ли не ми даде да мръдна от дивана у вас?   doh rotfImao rotfImbo rotfImao Следващият път ще се поогледам и идвам без предупреждение.  Mr. Green

Ели,закрит или открит тест да бъде миличка? Mr. Green Twisted Evil.

Защо ли си мислех, че мога да срещна разбиране у теб? smile3511

Като сте я подкарали така, какви са били  мъченията и изтезанията в древен Египет?? Twisted Evil За днешните знаем вече. Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 13:24 от Noia

# 170
Да ,Дидка абсолютно вярно е.Това е един вид уважение към госта след като си го пуснал у дома.Дори и в магазинче за сувенири да влезнеш и там много подаряват.
Ели,нещо друго ако се сещаш мила,допълни ме. Heart Eyes

Защо ли си мислех, че мога да срещна разбиране у теб? smile3511

Ноичка,сигурно си се подлъгала заради крехката ми физика и ангелската ми осанка. Mr. Green Joy

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 12:17 от gorjiana

# 171
Да взема да ви пусна по едно тестче на боговете на Галето, да видим дали сте внимавали. се  Joy. Не съм лоша другарка  Mr. Green.

Ти май искаш да останеш без другарчета.. Mr. Green Какво сме ти направили, та ще ни препитваш. newsm62 Ще се оплача на дежурния фараон. Twisted Evil
Thinking Мен дежурния не ме притеснява. Ще го запознаем с "Книгата на Мъртвите" в древния Египет Joy. Моя проблем е повече управителя на храма. Той раздава червените картони  Twisted Evil.

Може и да разходите колата до Бахрейн newsm47

Това ако стане, ще си сложа едно на бляскавко на зъбчето, като твоето. Joy hahaha
А това определено си струва да се види  Twisted Evil  Joy.

Дидка, Гале, точно така е. Е, предполагам няма да ти подарят много ценни неща, но по принцип много подаряват. Абе дашни хора сме  Twisted Evil

# 172

Моя проблем е повече управителя на храма. Той раздава червените картони  Twisted Evil.

Този с ангелската осанка ли? Joy Twisted Evil Вече ми обеща да ми покаже колекцията си от камшици Mr. Green Too sexy for your whip... Joy...

# 173
Е,Ноичка от къде ми набара фото. newsm78
Сега усещам те,че искаш да ме подкупиш и да минеш гратис да не правиш теста,като ми навяваш стари спомени от детството с тази моя фотография.Но другите момичета да не се тревожат.Аз съм честна и справедлива.Наточила съм меча и обикалям наоколо.

# 174
Добро утро момичета, ние сега ставаме, тук е доста мрачно и температурите се движат около 0-та.

Благодаря за кафето, идва ми супер, че днес е националния празник на Австрия и всичко е затворено, едно кафе няма къде да изпие човек.

gorjiana  -това с гостито е вярно. Когато за първи път бях на гости на едно семейство, /естественно незнаех още тази им традиция/ започнах да разглеждам статуетките, висящите платна изложени в хола, ...а то все едно бях в Египет. Споделих, че много ми харесват възглавниците на канапето, извезани, в различни форми и мотиви. Както и да е, вечеряхме, разговаряхме с домакините, ...и на тръгване получавам една торбичка, вътре една от възглавничките. ЕЕЕЕ то беше уговаряне да я взема, че било за тях истинска радост, аз се чувствах много неудобно, как да им взема на хората от комплекта една възглавничка, червих се, противих се, но стана на тяхната. Сега тази възглавничка седи в моя хол  Grinning, но само за украса.  Имам и доста други египетски атрибути, като шиша, статуетки, но те са ми подарък.   
   Та ако те поканят някъде, харесай си я колата, я нещо друго, което ти трябва  Joy  Joy  Joy

# 175
Та ако те поканят някъде, харесай си я колата, я нещо друго, което ти трябва  Joy  Joy  Joy
А, ето това е практичен съвет  Twisted Evil  Joy. Няма с възглавнички да си губим времето, я /Клементина, аз у нас няма да те поканя  Mr. Green, само за хотел си  hahaha/.

# 176
В Бахрейн е същото, вече не правя комплименти на приятелки бахрейнки за каквото и да е, защото веднага ми го предлагат. Grinning

Clementina, по майчина или бащина линия си свързана с Египет?

Гале, гладиаторските ти ботушки са на голяма почит в момента, машалла Laughing Направо от ревюто на Balenciaga ли ги взе? Laughing

Ели, то бива три дни яли, пили и се веселили, ама вашето минава всякакви граници вече. Twisted Evil

Дидка, как си днес? Кафето на Ели   да не те нокаутира? Laughing

# 177
Ели, то бива три дни яли, пили и се веселили, ама вашето минава всякакви граници вече. Twisted Evil
Защо бе, миличка, хората искат да има  Twisted Evil  Joy. Недей да развърташ повече камшика  Twisted Evil, тъй като каузата е добра  Joy.

Аз да ви се похваля, че опитах Египетската напитка от захарно цвекло. Не е лоша и утолява жаждата  Grinning. Дори тук я предлагат с различни плодови вкусове. Вчера папи се трогна от нашата тема и реши да ме гости по египетски  Crazy. Ядохме техните баници с техните напитки /после кака ви Ели ще се чуди как да сваля кг  Confused, но здраве да е/.

# 178
Здравейте, аз се наспах едно хубаво от 4 до 7 и цяла нощ май ще броя звездите Mr. Green
Дидка, как си днес? Кафето на Ели   да не те нокаутира? Laughing
Нойче, проблема беше, че едно кафе не стига на моята поспалива натура Thinking

Вярно било значи за подаръците, една колежка ми беше разказвала за Турция. Вървели си семейството с дъщеря по улица с магазинчета и изведнъж ги настига един магазинер и подарил нещо сребърно на дъщерята, защото била много хубава Crazy.

# 179
Вярно било значи за подаръците, една колежка ми беше разказвала за Турция. Вървели си семейството с дъщеря по улица с магазинчета и изведнъж ги настига един магазинер и подарил нещо сребърно на дъщерята, защото била много хубава Crazy.
Диде, и аз си мисля, че в Египет от Турската култура е останало това  newsm78.

А, за кафенцето ако продължаваш да се оплакваш, такова скоросмъртно ще ти врътна утре, че после ще трябва да извикаш половинката ти да броите звездите заедно  Twisted Evil  Joy. Използвай сега да си поспиваш, когато ти се прииска, че после ще го сънуваш само това време  Confused /питай кака си  Mr. Green/.

Общи условия

Активация на акаунт