Отговори
# 150
  • София
Обадих се в О , шипка ....Не правили резервации по телефона Confused Незнаела дали имало много хора в Събота на обяд  Shocked Абе много неучтива ooooh!
Направо да отидем и ще чакаме за маса Peace Някой ако може да отиде по рано и да резервира Rolling Eyes
Аз 1.30 ще съм там Heart Eyes

Зори да носиш снимките Wink

# 151
И аз щях да кажа, че сме пробвали друг път за такива резервации в О Шипка и не става  Tired Може само срещу капаро.
И какво значи последно в 13.30 в О Шипка на ул. Шипка, нали така  Peace

# 152
Ние хубаво се оговаряме за ОШипка на ул. Шипка, ама ако някоя мама, която е решила да идва и не влезе във форума тази вечер, и дойде на Будапеща, ще стане кофти. Дано тези, които се объркат имат телефон на някоя от нас, да се обадят.
Тогава аз пак се записвам за ОШипка на Шипка и да се преброим до утре към 11, кои ще сме.

# 153
  • София
Аз Peace
Не ми се вярва да се обърка някой, не сме се уточнявали Thinking

# 154
Zna4i az kam 1 i 15 6te gledam da sam tam za da se opitam da zapaza. Do utre! Leka no6t! Simple Smile

# 155
И аз идвам утре въпреки ,че свеки нещо прави номера и искала да си почива танезнам какво ще правя ама ако съвсем откаже ще го оставя на една приятелка  Rolling Eyes
Ели с теб сме . Hug

# 156
  • София
И аз идвам утре въпреки ,че свеки нещо прави номера и искала да си почива танезнам какво ще правя ама ако съвсем откаже ще го оставя на една приятелка  Rolling Eyes
Ели с теб сме . Hug

Мики взимай Алескчо и идвайте Hug

# 157
Ели с теб сме . Hug

Мики взимай Алескчо и идвайте Hug
Да бе да искате да ни изгонят на 5-тата минута ли? Joy

# 158
Дейзи, сега се сетих да ти пиша за къщичка за кукли. Вчера с колежките ходихме до изложението за бебешки стоки в зала Универсиада. Там имаше фирма за дървени играчки. Бяха изложени и две кукленски къщи. За първи път да ми харесат  Peace Бяха наистина достатъчно голями с мебели и кукли. Добре направени. Бяха малко скъпички, но си заслужава. По-малката къща струваше към 170лв, а по-голямата не я видях, но сигурно към 200лв. Ако имате време може да минете през изложението тези два дни. Ако ли не, фирмата се намира в кв. Гео Милев, ул. Чар 2. Имат и он-лайн магазин, но не видях къщичките. Но може да се ориентираш какво правят - shop.speednetbg.net

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 11:47 от veselina_s_p

# 159
  • София, център
Ама сега къде последно ще се видим!!!! Laughing

Чакам да кажете....

# 160
В О Шипка на ул. шипка в 13.30  Grinning

Мами, аз понеже съм си кьорава и може да не ви видя. Така, че ако някой ме види да блея на някъде, да ми се обади  Laughing

# 161
Запис,не ме бийте Embarassed

# 162
Хайде аз да се отчета след срещичката. Беше супер. Радвам се, че се видяхме. Дано сме вече по-организираме и излизаме по-често. Пожелавам ви приятно изкарване утре.
Лека вечер

# 163
  • In the jungle out there..
Ами ние няма да дойдем утре...Ники се разболя Sad Приятно изкарване и ще се видим на Коледното парти (най-късно)!

# 164
И аз да кажа две думи за срещата. Беше много приятно и разтоварващо за мен  Grinning Много добре ми се отрази поне на мен. Трябва да го правим по-често, а не само да се каним  Peace Има и снимки от Ади  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт