Отговори
# 135
И тук да кажа, много се радвам че Вики е добре и му желая бързо възстановяване  Peace Мишел  Hug

Честит имен ден на празнуващите   bouquet

Мила, дано след тази среща да си по спокойна и вече само положителни емоции  Hug

# 136
  • София
Айдееее деееееееее  Thinking

# 137
От 11-до 13,
 по старото 10-12 ли се пада newsm78

11-13 по новому е 12-14 по старому  Joy нали местим с един час назад,
мисля, че 11-13 е добре, а пък ние ще помним,ч е времето се сменя

другите мами да кажат дали часа ги устройва

# 138
  • София
От 11-до 13,
 по старото 10-12 ли се пада newsm78

11-13 по новому е 12-14 по старому  Joy нали местим с един час назад,
мисля, че 11-13 е добре, а пък ние ще помним,ч е времето се сменя

другите мами да кажат дали часа ги устройва

Е тогава ще е по добре да е 10-12, което ще е по 11-13 по старото Crazy Мисълта ми е , че зверчетата ще огладнеят, а някои са по отдалече Rolling Eyes

# 139
Мишел радвам се,4е операцията е минала успешно,дано никога пове4е не ви се налага да влизате в болница Hug
А някой знае ли с Герда какво става?
Мила нормално е Боби да е толкова привързан към теб при положение,4е сте нонстоп заедно,просто с те4ение на времето ще свикне,аз мисля 4е може би по 4есто трябва да го събираш с други деца,а и по принцип с други хора,за да не се отрази на понататъшното му развитие.Много целувки за теб и за Боб4о  love001
Силве шапка ти свалям за куража,много жени нямат този кураж и търпят.За мен незаинтересуваността му към детето е непростима,това 4е няма време въобще не е оправдание.Съдя по моя мъж,който активно у4аства в отглеждането и възпитанието на Дани и 1 ден не може да изкара без да го види.Имам една позната,която се раздели с мъжът си,когато беше бременна и малко след това срещна страхотен мъж,който е като баща на детето и,което сега е на 18м,а тя е отново бременна и много щстлива.Така 4е ти пожелавам и ти много скоро да намериш твоето щстие,когато ти е тъжно погледни в о4ите на детето си и намери сили да продължиш,защото заради нея си заслужава Hug
Кетито поздравявам те за решението за беб4е и ти пожелавам скоро да се похвалиш с 2 4ерти4ки,ние поне в близките 2 години не можем да си го позволим Sad,но много се радвам на подобни хубави новини Peace

# 140
  • София
Резервирах  Peace

В Неделя  от 10-12ч  в  клуб  "БЪНИ" - среща с децата  Wink

Ето карта Wink http://www.bunny-bg.com/kont.html

1.АННА-МАРИЯ
2.ДЕНИ
3.АЛИС
4.ПИСИ
5.АЛЕКС /ЕВЕНТУАЛНО СИМОНА/
6. НИКОЛА
7.МАГИ
8.ПРЕСКО
9.ТИНО
10.Емка
11.Мария

Ще вика и една приятелка да сме точно12 Peace

Ако някой дойде , а не е в списъка, няма проблем Hug просто трябва да сме минимум 12  Peace

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 17:29 от ketito

# 141
  • София
И ние с Емка ще дойдем  Simple Smile
Сега се връщам да чета назад

и Честит празник на всички именници днес   bouquet

# 142
За неделя хубаво, ама за утре нищо не разбрах?

# 143
Mishelle, много се радвам ,че всичко е минало добре Hug
Мами, завиждам ви благородно за събирането. Ние тук сме несериозни, особено аз Blush
Ние утре ще правим 1 година от смъртта на татко и аз съм толкова разстроена отсега , че не знам утре как ще издържа на гробищата  Sad

# 144
Ели Heart Eyes кураж скъпа
Мишел Heart Eyes много се радвам за вас  bouquet

майчета Heart Eyes някой пази ли мобилния на В.Димитрова да го дам на една приятелка,че нейна близка ще прави сега амниоцентеза Sad

за срещата аз Дивака не го предлагам -там е гадост голяма
кажете последно в колко часа  и къде newsm78
около Славейков има много заведения,на бившия мавзолей има синя зона,може нещо в района да импровизираме,по Белчев например е пълно със заведения newsm78

# 145
Az predlagam v o 6ipka na ul.6ipka, po prekite ima kade da se spre, ima udoben transport do universiteta, 13:30. Ako ste saglasni haide niakoi da rezervira za okolo 10-12 du6i, 4e az pi6a ot mobilnia i sam v dvijenie

# 146
Аз се записвам първа в списъка за ОШипка на ул. Шипка. Много ми е удобно и ще съм с 280. Кой се наема да зжунне, макар че не мисля в събота на обяд да има проблем.
Ели, съчувствам ти, но за съжаление, такъв е живота. С теб сме, кураж и  Hug.
Мишел, радвам се, че всичко е минало, дано да нямате повече изпитания от такова естество. Praynig
Лека вечер за сега

# 147
  • София
Здравейте,милички! Hug
Аз и утре няма да мога да дойда,много ме е яд Close,но нищо ,следващия път живот и здраве,ще гледам да съм на линия.И да не забравите да направите снимки,ей! Peace

Ели Hug,кураж,мила!Знам колко ти е тежко...

Силве Hug,и аз те подкрепям напълно в решението ти,не прави компромиси със себе си и не затваряй очи за такива неща,мъжа ти ако иска да се грижи за Алекс,ще го прави дори и да сте разделени,но явно човека не желае.По-добре да се справяш сама,отколкото да си тровиш нервите и да търпиш всякакви огорчения от него.А пък наистина,дай Боже, скоро да срещнеш верния мъж,който ще те обича и подкрепя изцяло HugНо каквото и да решиш и направиш по-нататък,ние винаги ще те подкрепим и разберем,не се колебай да споделиш когато ти е тежко Heart Eyes Hug

Мила Hug,дано и твоето състояние постепенно се нормализира,то си зависи ,в по голямата част, от теб самата.Аз те разбирам напълно,защото Дани ми е същия,не се е отделял нито за ден от мен и след тези 4 дена ,които прекара в яслата до обед,вече не ми дава да отида дори до другата стая,веднага започва да плаче и да ме вика Sad.Но аз съм взела решение,че сега като оздравее напълно продължаваме опитите с яслата,наистина лека-полека трябва да свикват да са по-самостоятелни,а ние да отделяме повече време за себе си и да започнем отново да се занимаваме и с други неща.Така си разсъждавам в момента...А ти ще продължиш ли да посещаваш тази психоложка,как се чувстваш след разговора си с нея?За хапчетата незнам...Може би се посъветвай и с някой друг дали наистина са съвместими с кърменето и според мен не пречи да опиташ да ги попиеш и да видиш как ще се чувстваш,винаги можеш да ги спреш.Аз имах период в живота си когато пиех Лексотан и много добре ми действаше,отпускаше ме и поне можех да поспивам нощем,че бях спряла и да спя от нерви.И после като се нормализираха нещата и спрях да го пия,не съм се пристрастила,хем казват,че към него се развива зависимост.Ти сама ще решиш как да постъпиш. Hug

Ех,завиждам ви и за двете срещички,много исках да се видим,домъчняло ми е,но така се стекоха обстоятелствата...,другия път.

Много цунки на всички и лека нощ! Heart Eyes

# 148
Все още не съм ви изчела, но да питам (ако вече знаете , не ми се сърдете, нямам кога да прочета)- как е Вики?Мишел писала ли е?
Друго-като решите къде и има някоя от вас без кола, аз идвам от Панчарево и мога да обхвана цялата част на София - Дружба, Дианабад, Младост, Плиска,Изток,Слатина,Редута  и т.н не ми е проблем ще ми е приятно да имам компания.

# 149
Хайде вkлючвайте се за да се разберем за утре! Laughing
Какво ще кажете за предложението на Зори? 1.30ч в О'Шипка на ул:Шипка..? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт