нали местим с един час назад, 
нали местим с един час назад,
Мисълта ми е , че зверчетата ще огладнеят, а някои са по отдалече 

,но много се радвам на подобни хубави новини 

http://www.bunny-bg.com/kont.html
просто трябва да сме минимум 12 
кураж скъпа
много се радвам за вас 
някой пази ли мобилния на В.Димитрова да го дам на една приятелка,че нейна близка ще прави сега амниоцентеза 

.

,но нищо ,следващия път живот и здраве,ще гледам да съм на линия.И да не забравите да направите снимки,ей! 
,кураж,мила!Знам колко ти е тежко...
,и аз те подкрепям напълно в решението ти,не прави компромиси със себе си и не затваряй очи за такива неща,мъжа ти ако иска да се грижи за Алекс,ще го прави дори и да сте разделени,но явно човека не желае.По-добре да се справяш сама,отколкото да си тровиш нервите и да търпиш всякакви огорчения от него.А пък наистина,дай Боже, скоро да срещнеш верния мъж,който ще те обича и подкрепя изцяло
Но каквото и да решиш и направиш по-нататък,ние винаги ще те подкрепим и разберем,не се колебай да споделиш когато ти е тежко

,дано и твоето състояние постепенно се нормализира,то си зависи ,в по голямата част, от теб самата.Аз те разбирам напълно,защото Дани ми е същия,не се е отделял нито за ден от мен и след тези 4 дена ,които прекара в яслата до обед,вече не ми дава да отида дори до другата стая,веднага започва да плаче и да ме вика
.Но аз съм взела решение,че сега като оздравее напълно продължаваме опитите с яслата,наистина лека-полека трябва да свикват да са по-самостоятелни,а ние да отделяме повече време за себе си и да започнем отново да се занимаваме и с други неща.Така си разсъждавам в момента...А ти ще продължиш ли да посещаваш тази психоложка,как се чувстваш след разговора си с нея?За хапчетата незнам...Може би се посъветвай и с някой друг дали наистина са съвместими с кърменето и според мен не пречи да опиташ да ги попиеш и да видиш как ще се чувстваш,винаги можеш да ги спреш.Аз имах период в живота си когато пиех Лексотан и много добре ми действаше,отпускаше ме и поне можех да поспивам нощем,че бях спряла и да спя от нерви.И после като се нормализираха нещата и спрях да го пия,не съм се пристрастила,хем казват,че към него се развива зависимост.Ти сама ще решиш как да постъпиш. 
Препоръчани теми