не знаех за проблемите ти и много съжалявам 

според мен трябва да си дадеш сметка дали обичаш този човек и от това да зависи решението ти,дали да опиташ да го промениш или да го разкараш от живота си.Най важно е ти какво чувстваш 
,таз Будапеща е бая далеч от центъра 

и от мен, всичко ще се оправи, както са те посъветвали другите, всичко е в твой ръце. Ако мислиш, че има шанс за промяна, действай, ако не, продължавай напред

При някой са и просто периоди. Ето Благо е по цял ден само с мен, но се дели без никакъв проблем, откакто се е родил, да е ревал не повече от 2 пъти по мене и то за 2 минути

и едно същинско ... И аз съм мислила за лекарства, ама не знам, страх ме е някак си - все си мисля, че към тях се привиква
.
и от мен! Евала за решението, не си мисли, че ти си крива, всяко нещо си има граници, компромиси си струва да се правят, когато видиш, че си заслужава човека, т.е. - когато виждаш, че този, заради когото ги правиш ги оценява и си взима поука от това. А това във вашия случай май не е така
.
Много съжалявам! На въпроса ти - аз категорично не бих изтърпяла подобно нещо. Бих постъпила като теб, даже може би и по-крайно. Не знам какво да те посъветвам, Прегръщам те силно 

Мъжа ми тъкмо се оправи, сега явно съм аз наред
Дано и Криси да не прихване тоя вирус
Давам й осцилококцинум всяка седмица, пие чай от билки всеки ден. Дано да свършат работа.
скъпа напротив ела на срещата ,ще се разведрим 

, според мен дори и да обичаш силно мъжа ти, което сигурно е така, само с любов от твоя страна не става. Доколкото разбирам, компромисите са само от твоя страна, а той си гледа личните ангажименти на първо място, според мен ако той не покаже желание за промяна, няма смисъл да се залъгваш с идеята, че само защото детето трябва да има баща трябва да го търпиш. Наистина е тежко, представям си какво ти е, че и на работа ходиш, но детето ти е най-важното нещо в този живот и колкото повече време минава и конфликтите продължават да се изострят, толкова по-лошо за Алекс. Надявам се все пак той да се вразуми и раздялата ви да е само временна
бъди силна, прегръщаме те!
, пицарията е в началото на улицата при Дондуков.
е, и аз намазвам един - два мои. Предишният път когато бях пробвала беше април-май и изпадаше в такава истерия, а и въпреки гадния му вкус пак си смучеше палеца, та се бях отказала, но сега реших да пробвам пак и се надявам да успея. Явно с възрастта нещата се променят, стискайте палци да не е временно
. Опитайте се наистина да не си спомняте за това и да насочите дейностите и мислите си към положителни неща. Мила, аз мисля,че най-добрия антидепресант е разнообразието, в смисъл да се занимаваш с различни неща през деня, които да те обогатяват и ти носят положителни емоции. За Бобчо не се притеснявай, скоро ще свикне, че има и други хора освен мама, това че е плакал един ден, не значи, че ще плаче цял живот. А и ти нали искаш той да стане самостоятелен човек? Опитай се да отделяш време за себе си без да се чувстваш виновна, както ти е казала докторката.

Подкрепям казаното от момичетата и вярвам, че ще намериш добрата си половинка
За съжаление понякога се налага да се страда преди да започне "хубавото" време.
, наистина е време да се отпуснеш малко. Дали ще си отделяш час - два или николко само за себе си, е въпрос на твой личен избор, но е добре да намериш своя вътрешен комфорт. Бобо е едно здраво и лъчезарно дете и всичко това е благодарение на теб. Затова пази се, ще си му нужна дълго време

директорката и учителките са много симпатични! 
бъди силна и давай напред!Живота продължава и аз вярвам,че те чакат много хубави моменти занапред! 
те минават по Витошка 
Дайте да измислим нещо удобно на всички 
Аз ги знам само заведенията около нас
те минават по Витошка 
Препоръчани теми