Отговори
# 120
добрЮтро милички Hug
Силве  Heart Eyesне знаех за проблемите ти и много съжалявам Hug
първо една огромна прегръдка Hug
Силве Heart Eyesспоред мен трябва да си дадеш сметка дали обичаш този човек и от това да зависи решението ти,дали да опиташ да го промениш или да го разкараш от живота си.Най важно е ти какво чувстваш Heart Eyes

майчета няма ли една О шипка и до Славейков newsm78,таз Будапеща е бая далеч от центъра newsm78

милички вчера отидох на психоанализа  #Crazy
според психиатърката живея в постояннен стрес и тая случка с амниоцентезата съм си я натикала в подсъзнанието и от там идат и сегашните ми притеснения
препоръча ми освен да ходя при нея и да пия Ципралекс който бил най пречистения антидепресант и бил съвместим с кърменето newsm78
туй много ме притесни и някак не мога да приема,че са съвместими newsm78
другото което тя смята е ,че е погрешно че слагам малкия пред себе си и че това идва от това че ми е липсвало нещо в детството
каза ми неща и които и вие ми казвате,как да почна да мисля и за себе си
как поне 1 час на ден трябва да се занимавам само със себе си
как трябва да почвам да внушавам на Б,че е голям и може и без мен

в същото време Б в къщи е плакал отчаяно за ме
бавачката се е видяла в чудо ,носила го е,гушкала го е-тя е много мила ,но той се е скъсал да реве за мен
ето в момента докато си пиша ,мъж ми гледа Б а той не спира да крещи Мамо,Мамо Rolling Eyes

как забравих Embarassed
Честито на всички именяци-да им е живо и здраво хубавото име  bouquet

# 121
здравейте момичета,
Надявам се операцията на Вики да е минала добре и всичко лошо да е зад гърба им  Praynig
Силве  Hug и от мен, всичко ще се оправи, както са те посъветвали другите, всичко е в твой ръце. Ако мислиш, че има шанс за промяна, действай, ако не, продължавай напред  Hug
Момичета събота немога да дойда, няма кой да гледа Благо наобяд, а неделя сутринта ще е при наште, че вечерта съм на една женска сбирка  Grinning
Мила, просто някой деца са по-чувствителни и привързани към майките си. А и ти си от по-чувствителните, нормално е детето да го е взело от тебе   Grinning При някой са и просто периоди. Ето Благо е по цял ден само с мен, но се дели без никакъв проблем, откакто се е родил, да е ревал не повече от 2 пъти по мене и то за 2 минути Rolling Eyes Зарежи тия психоанализи и антидепресанти, както сама каза това ти го казахме и ние  Laughing Нека да посвикне още с бавачката и няма да има проблем  Hug
Честит на всички именници и от мен   bouquet

# 122
  • Sofia
според психиатърката живея в постояннен стрес и тая случка с амниоцентезата съм си я натикала в подсъзнанието и от там идат и сегашните ми притеснения
Ммммдааааааааа, и аз си мисля, че голяма част от моите паранои идват от това "приятно преживяване" - не толкова от физическата страна на нещата, а по - скоро от вземането на решението, страха, сълзите, чакането ... Пък и аз в разстояние на 1 седмица имах 4 неуспешни опита за амнио в Т. Киркова #2gunfire и едно същинско ... И аз съм мислила за лекарства, ама не знам, страх ме е някак си - все си мисля, че към тях се привиква  Embarassed .
В този ред на мисли - така ми е депресивно, че по - добре на срещи да не ходя  Cry .

Силве,  Hug и от мен! Евала за решението, не си мисли, че ти си крива, всяко нещо си има граници, компромиси си струва да се правят, когато видиш, че си заслужава човека, т.е. - когато виждаш, че този, заради когото ги правиш ги оценява и си взима поука от това. А това във вашия случай май не е така  Confused. Виж този форум - мамите, които са минали по този път могат да ти дадат много съвети  Hug .

# 123
Здравейте!

Силве, мила, не знаех, че имаш проблеми от това естество Sad Много съжалявам! На въпроса ти - аз категорично не бих изтърпяла подобно нещо. Бих постъпила като теб, даже може би и по-крайно. Не знам какво да те посъветвам, Прегръщам те силно  Hug

Мила, ще те питам нещо на лични!  Heart Eyes

Аз в събота няма да мога да дойда, а за неделя нищо не мога да кажа - в събота мъжа ми е на работа и ако не приключи, ще се наложи да работи и в неделя.

Някой знае ли нещо за Вики?

Аз нещо май се разболявам. Гърлото ми е много пресъхнало и ме понаболява и носа ми е леко запушен Sad Мъжа ми тъкмо се оправи, сега явно съм аз наред  #Crazy Дано и Криси да не прихване тоя вирус  Praynig Давам й осцилококцинум всяка седмица, пие чай от билки всеки ден. Дано да свършат работа.

Лек ден от мен!

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 10:42 от DessyM

# 124
Хъни  Heart Eyesскъпа напротив ела на срещата ,ще се разведрим Heart Eyes
а на психиатърката щерка и била изживяла подобно нещо -заболяла от токсоплазмоза и лекарите я наплашили ,че ако евентуално е бременна ще роди дете с увреждане ,тя не била бременна но от ужаса докато разбере така се стресирала,че се отказала изцяло от идеята да има деца и майка и не успяла да и помогне ако ,че е психиатър
и също каза,че рисков фактор номер 1 за отключване на стрес е периода на бременност,после раждането
а ние точно като бременни ни изкараха ума с тоя тъп скрининг #2gunfire
от там ми идели притесненията да не боледува Б,страха от страшни диагнози,ровенето в интернет за болести и влаченето на Б по 100 лекаря като заболее
а твоето амнио го помня-ужас Sad

милички сега се сетих че на Славейков бяха Уго и Дон Домат а не О Шипка а какво ще кажете за някое от Кривите Joy

# 125
Силве,  Hug , според мен дори и да обичаш силно мъжа ти, което сигурно е така, само с любов от твоя страна не става. Доколкото разбирам, компромисите са само от твоя страна, а той си гледа личните ангажименти на първо място, според мен ако той не покаже желание за промяна, няма смисъл да се залъгваш с идеята, че само защото детето трябва да има баща трябва да го търпиш. Наистина е тежко, представям си какво ти е, че и на работа ходиш, но детето ти е най-важното нещо в този живот и колкото повече време минава и конфликтите продължават да се изострят, толкова по-лошо за Алекс. Надявам се все пак той да се вразуми и раздялата ви да е само временна  Hug бъди силна, прегръщаме те!

Мами, за срещата в събота, нали искате да е на удобно място за паркиране, а преките зад пл.Славейков май не са особено свободни, на мен ми е все едно, без кола съм, а ако случайно решите за Ошипка на Будапеща, до там се стига с трамвай 1 и 7, Кетито нали идваш от Стрелбище  Grinning, пицарията е в началото на улицата при Дондуков.

Ние с гърнето сме съвсем доникъде, правих няколко опита август месец, естествено неуспешни и съм отложила следващите за към януари. От една седмица мажа палчето на Писи с Даум-Ексол и за моя изненада не реве, даже не си го лапа, гушка си играчките и си спинка така. Казвам й , че ще я лакирам и тя доброволно си подава пръстчетата  Joy е, и аз намазвам един - два мои. Предишният път когато бях пробвала беше април-май и изпадаше в такава истерия, а и въпреки гадния му вкус пак си смучеше палеца, та се бях отказала, но сега реших да пробвам пак и се надявам да успея. Явно с възрастта нещата се променят, стискайте палци да не е временно  Laughing

Мила, Хъни, елате на срещата да се разведрите, не знам какво сте изживели по време на бременността, нали се включих по-късно във форума, но сигурно е оставило трайна следа в съзнанието ви, много съжалявам  Hug . Опитайте се наистина да не си спомняте за това и да насочите дейностите и мислите си към положителни неща. Мила, аз мисля,че най-добрия антидепресант е разнообразието, в смисъл да се занимаваш с различни неща през деня, които да те обогатяват и ти носят положителни емоции. За Бобчо не се притеснявай, скоро ще свикне, че има и други хора освен мама, това че е плакал един ден, не значи, че ще плаче цял живот. А и ти нали искаш той да стане самостоятелен човек? Опитай се да отделяш време за себе си без да се чувстваш виновна, както ти е казала докторката.

извинявайте, че стана дълго, може да продължа да си пиша така още дългоооо  Mr. Green

# 126
Зори мерси за тел. и предложението, ще ти звънна по-късно да се разберем нещо  Hug

Силве, миличка, знаеш какво ми е мнението, шапка ти свалям за решението, което си взела и за силата която проявяваш, лично според мен /като препатила ти го казвам, а и като свидетел на две много скъпи за мен семейства, които се разделиха скоро/ по-добре е за детето да сте разделени, просто има хора, които не могат да мелят заедно каквото и да направят, а от скандалите само детето е потърпевшо. Що се отнася за теб, вярвам че ще срещнеш своята истинска половинка в живота и ще бъдеш щастлива, а за детенце може да се появи по-добър баща. Не унивай, знам че ти е тежко, особено сега по празниците ще е най-зле за теб, но важното е, че имаш подкрепата на родителите си. Нормално е да ти прекипи, като ти писне ние сме насреща  Hug

Мила, според мен факта, че си осъзнала откъде идват проблемите ти е най-важен, оттук нататък с много разговори може да се преодолее, според мен избегни лекарствата. Кажи си и реши веднъж завинаги, че с проблемите /визирам амниото като начало/ е свършено и ги изгони от съзнанието си, трябва сама да го преодолееш /колкото и досадно да звучи пак от опит го казвам, има случки в моя живот, които биха ме объркали и разстроили жестоко, ако не си бях наложила да се справя с тях/  Hug Hug Hug

Чакам с нетърпение срещата да си поговорим на спокойствие, толкова отдавна не съм излизала по женски  Embarassed последно къде? а и да Хъни чакаме те  Hug

# 127
Ех, момичета така съжалявам, че няма да мога да дойда на нито една от срещите. Оказа се, че Катето е прихванала някакъв вирус - очите й са възпалени, има хрема и фаренгиална кашлица. Слава богу не й е червено гърлото и гърдичките й са чисти. Засега ще я лекувам локално - с капки за очите, с мехлемче за носа, Панадол и Нурофен, Пулмекс за гърдичките, а ако стане неудържимо ще добавя и АБ. Аз самата също не съм много здрава, освен това съм на фризьор утре точно по време на срещата. Затова ви желая хубаво изкарване Peace
Силве, мила,  Hug Hug Hug Hug Подкрепям казаното от момичетата и вярвам, че ще намериш добрата си половинка Heart Eyes Heart Eyes За съжаление понякога се налага да се страда преди да започне "хубавото" време.
Мила,  Hug, наистина  е време да се отпуснеш малко. Дали ще си отделяш час - два или николко само за себе си, е въпрос на твой личен избор, но е добре да намериш своя вътрешен комфорт. Бобо е едно здраво и лъчезарно дете и всичко това е благодарение на теб. Затова пази се, ще си му нужна дълго време Hug Hug

# 128
Привет! Hug
Жужи,Петето хади на д. градина в Лозенец-19 та. Ти имаш ли набелязана градина, в която искаш да запишеш Илин?
Иначе аз от нашата градина съм много доволна  Peace директорката и учителките са много симпатични!

Мила,важното,е че си разбрала от къде идва проблема и ще можеш да работиш по въпроса да се справиш с него! Laughing И Юджи ме търси постоянно,както Бобчо  Rolling Eyes просто са свикнали с нас и тава са нормални реакций.Постепенно и този етап ще премине,но трябва търпение  Hug

Силве,пак да ти кажа  Hug бъди силна и давай напред!Живота продължава и аз вярвам,че те чакат много хубави моменти занапред! Simple Smile

Милички и аз ще се постарая да дойда утре,последно О'Шипка ли остава?

# 129
Здравейте, милички!

Благодаря за загрижеността Ви. С Вики вече сме си вкъщи. Писах подробности в темата.

Надявам се и вашите дечица да са добре! Wink

# 130
  • София
 Bezmerna Как 1 и 7  newsm78 те минават по Витошка newsm78

А от различни крайща на  София ли сме всички Thinking Дайте да измислим нещо удобно на всички newsm78

Аз се сещам за едно заведение "Фея"  На отделни къщички- беседки, с маса за 10-12 човека и можеше да сми само ние , да си бъбрим на спокойствие Rolling Eyes Но е много неудобно Rolling Eyes там трябва само с коли и не става Rolling Eyes Няма ли нещо подобно, някой не знае ли  newsm78 Аз ги знам само заведенията около нас Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 14:10 от ketito

# 131
  • София, център
Оххххххххххххххх
не мога да изчета , та да ви отговоряяяяяяяяяяя
ИДвам, Идвам казах и преди това

# 132
Bezmerna Как 1 и 7  newsm78 те минават по Витошка newsm78

да, и после продължават към Шератон и Халите по М.Луиза, съответно ако слезеш на Халите имаш 5 мин пеша до пряката на Дондуков.
Аз приемам всякакви предложения за заведения, може и в Дивака на Славейков, както предлага Мила, сещам се и за едно заведение Olive's на Графа, само не си спомням каквва големина бяха масите там.

Кой щеше да резервира клубче, май се събрахме 12 деца ?

# 133
  • София
Ей сега ще резервирам , стойте тук
 От 9.30 до 15.00 е свободно, казвайте кога

# 134
  • София
От 11-до 13,
 по старото 10-12 ли се пада newsm78

Общи условия

Активация на акаунт