Отговори
# 105
Здравейте,
Най-после съм откраднала малко време да напиша някой ред.
Първо , Зори, честито! Да се обичате дълги години!  bouquet
Снимките ,както казах на всички деца са ни разкошни. Нашите гарджета са най-хубави Laughing
Аз от бачкане и деца нямам време да се пострижа даже Tired
Сега местим офиса и лудницата е двойна. От кога съм приготвила една торба за Катето Н , дрешки за Габи и все няма време да я дам.
За гърнето, не мога да се похваля с успех...но пък очаквах, че свеки ще се постарае повече да я научи, защотот дефакто тя е повече време с детето, но уви. Взехме и седалка за тоалета, но и там не ще.
Иначе сме горе-долу добре, Катето тези дни нещо се опита да се разболее, но успяхме , май да спасим ситуацията. Още се позакашля, но дано не се влошава повече.
Забравих да кажа, че прекарахме много хубаво на рожденния ден на Галито и сега ще кача снимки, ако  Катерина ме остави, да ви покажа и Преско какъв красив кавалер беше.
Имам въпросче за белите. Катя е изключително палаво дете и да ви кажа , направо на моменти ми иде да се гръмна. Това дето Дейзи е разказала за нас не е инцидент, а почти всеки ден. Да не ви говоря за драскането по стените, масите дивана, счупенирте вещи , катеренето по маси, бюра, столове и изобщо навсякъде и т.н. Бие кака си, мен, изобщо , много сме "послушни". Та да питам има ли някой друг бандит да споделим методи за укротяване.Че Галя е толкова кротка и добраи сега за мен това е нео ново и  плашещо.
Стискам палци на Виктор дано това е последното премеждие!
Целувки на всички Heart Eyes

# 106
Аз не я знам тази О 'Шипка на Будапеща, всъщност и Будапеща незнам коя е, но ще го намеря. Ако се забавя почвайте без мен, няма година в която да не се объркам със смяната на часа  Laughing Ще замоля някой да ми пусне един тел. на лични, че нищо че съм от 100 години тук нямам ничии телефон  Rolling Eyes А за неделя като гледам няма да се съберем с 12 деца.

# 107
Ради, страхотно е тигърчето ти  Hug  чакам снимки с нетърпение от празника  Simple Smile
Кате, много са весели дечицата, особено Преско е много слънчев  Hug
Тася, радвам се че се оправя Дани, не го мисли АБ, по добре с него, отколкото да се усложнят нещата  Wink
А как ще се учим на гърне  ooooh! хич не ми се мисли, при положение, че аз бибата не можах да махна  Embarassed
Момичета има ли дечица, които ходят на детска градина в Лозенец ???  Искам да запиша Илин за другата година, но като чета как е "мисия невъзможна" и доста се притесних  Sad  И нещо май не разбрах, вече само чрез нета ли става подаването на молби  newsm78 Ако някой е наясно, ще помоля за малко инфо  Hug

# 108
мами времето се сменя събота срещу неделя в 3 или 4 през ноща. Така че в  събота времето ще е същото, в неделя ще е различно. Simple Smile

Така че в колко часа да се разберем за събота в О Шипка на Будапеща - 13:30 или 14:00?

Дейзи мога да мина да те взема, ето моя тел 089999 0794

# 109
Зори, м е изпреварила да кажа, че времето се сменс събота срещу неделя. Така, че тези сметки ще са за неделя  Grinning

Ние с Маги също ще дойдем. Може да броите Боби /борива/ и Преско. Тя нали ми е колежка и я питах дали искат да дойдат.

Аз нямам проблем за О Шипка на Будапеща  Peace И часът 13.30 ми е ОК

Миличка, не знам защо са толкова високи цените в този интернет магазин. Аз не пазарувам от него, а разглеждам за нови стоки. Той е доста добре зареден. Но и аз се опарих преди месец от една покупка от там. Купих сак за Маги за 25лв. Видях го в друг интернет магазин за 18лв  ooooh! Върнаха ми разликата, но не е там въпроса. Преди около година този магазин беше с доста нормални цени. А дори би трябвало такива магазини да продават на по-ниски цени. Все пак не плащат наем най-малкото  Money

А аз за гърнето не мога да ви дам конкретен съвет  Rolling Eyes Така, като се замисля не съм си давала много зор с това  newsm78 Просто явно Маги свикна бързо с него. Още от началото нито е ревала, нито е отказвала да седи на него. А аз нарочно още от началото я слагах по голо дупе на него. И тя сама си се научи да ползва гърне, защото много мрази да е с мокри крака. И, като е с гащи и се напика и пищи, като заклана. Така много бързо се научи  Mr. Green Но аз поне съм на мнение, че докато детето е с памперс, няма да се научи на гърне. Просто няма защо да се мъчи. Аз и сега, ако не сваля памперса на Маги, от време на време си пика в него, а не на гърне. Но си е разправия. Трябва да е с удобни дрехи за сваляне. Да има повечко пантофки, защото си ги попикава доста в началото. Гърнето да седи на едно и също лесно достъпно място, за да знае къде е винаги. Трябва да се мие гърнето след всяко ползване. И е хубаво да се измисли някакво нещо, с което детето да показва, че му се ходи на гърне. Маги в началото казваше "ка". Сега, като й се ходи и започва да издава звуци все едно се напъва да ака  Mr. Green

# 110
  • София
Хи-хи  hahaha големи сме заспи Joy Аз сигурно щях да направя гаф с времето Mr. Green

Някой може ли да резервира маса  Rolling Eyes , да не отидем там 10 човека и да се местим Rolling Eyes
А и ако може ми пуснете къде точно се намира Rolling Eyes

Значи последно Събота- 13.30  Peace

# 111
  • София
1.АННА-МАРИЯ
2.ДЕНИ
3.АЛИС
4.ПИСИ
5.АЛЕКС /ЕВЕНТУАЛНО СИМОНА/
6. НИКОЛА
7.МАГИ
8.ПРЕСКО
9.ТИНО

ЧАКАМЕ ДА ПОТВЪРДЯТ

Емка на c-mira

Мария на adiland

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 20:49 от ketito

# 112
Не съм чела нищо до тук, само се обаждам да кажа, че ако има 2 срещи ще дойда и на двете да ме броите 100%.После ще чета и ще се отчета Wink

# 113
Здравейте!
Мен за събота ме пишете, но за неделя - не. Само че и аз незнам къде е тази Будапеща. Може ли малко помощ. Аз лично също предпочитам да съм без кола, че ми е притеснено с паркирането, аз и пред нас едвам се справям, пък за центъра, не ми се говори.
Момичета, дълго време се чудих дали да си споделя проблемите, но тази вечер ми е прекипяло, а просто няма на кого да се обадя, а имам нужда да споделя.
Както някои от вас знаят с мъжът ми сме разделени от 6 месеца. Честно казано аз предприех тази стъпка, защото ми писна почти през вечер да излиза към 23-24 часа и да се прибира към 3-4, а може и към 10 сутринта и все едно нищо не се е случило. И пари не носише в къщи и не ми се изброява просто. Но сега се дразня, че идва при детето по 1 ден в седмицата за по 30 мин и после казва, че аз не искам да се съберем, а като го питам защо отделя на детето толкова малко време (все пак то не е виновно за нищо), той казва, че обзавеждал къща (да не ви казвам как я обзавежда и докъде е стигнал), че спестявал за кола, че си пишел дипломна, че ходил на английски и т.н. и като му кажа, че явно всичко е по-важно от детето, той казва, че не е така, но действията му показват обратното. Дори ми държи сметка, че ходя на работа с кола, че кой е той, да се бърка, като се справям сама (с помоща на баща ми) с всичко: със сметки, с разходи за дете, с работа, с къща, никой не ме пита болна ли съм, здрава ли, дали съм се наспала и т.н. Кажете ми моля, аз ли съм крива, вие бихте ли изтърпяли такова нещо, не искам да лишавам детето от баща, но тя и преди не го виждаше. От друга страна ви завиждам благородно, като ви чета, как си организирате Нова година и мислите за друго детенце, а аз съм сама, но веднага се сещам, че аз един празник без рев не съм имала с него.
Не исках да ви занимавам с моите проблеми, но просто се чувствам зле, а няма с кого да споделя. Дано не съм ви отекчила. Благодаря.
Лека вечер

# 114
  • Варна
Силве, миличка, не знаех, че имаш такива проблеми. Sad Никакъв съвет не мога да дам. Само те прегръщам силно. Hug Hug Hug

# 115
Благодаря, Кате! Всъщност аз горе долу преодолявам проблема, но понякога ми идва повече всичко!

# 116
  • София
Писах цяла страница, ......................и го изтрих ooooh!
Ще го напиша накратко Rolling Eyes

Силве ,  Hug прегръщам те силно Hug
Правилно си постъпила Peace Само, за да се води, че детето има баща, не си заслужава да си опропастяваш живота Peace А за  това, че той не става за такъв и не е достатъчно отговорен, не сте виновни нито ти, нито детето Peace Просто някои хора са такива.

Аз както вече казах веднъж, гледам по друг начин на живота.
недей да си мислиш, че като четеш само хубави неща, всичко в живота на другите е розово Wink

После ще ти пише на ЛС, че мъжа ми ме дразни Twisted Evil

# 117
  • София
Абе мами, тя тая Будапеща от Дундуков до Сливница Crazy много далече, бе, дайте нещо с по - достъпен превоз Rolling Eyes
А и да питам заради изборите да не затворят някоя улица newsm78

# 118
Силве много мъ4но ми стане,незнаех за проблемите ти,съвет не мога да ти дам,но ти пращам една голяма виртуална прегръдка Hug
Зори 4естито,желая ти дълги години щастлив семеен живот,айде 4акаме снимки с нетърпение.
Кате много са ти сладки де4ицата,осбено Габи е голяма сладурана.
Ради и твойто тигър4е си го бива,да го нагушкаш Hug
Относно гърнето,махането на биберона и про4ее аз смятам,4е на всяко нещо като му дойде времето и де4ицата сами си показват и за всяко детенце е индивидуално и не виждам какъв е проблема,ако едно детенце на година и половина използва още биберон.Дани не е имал проблем с махането на биберона,нито гърдата и съм много доволна,но за махане на памперса още не му е дошло времето.Знае за какво служи гърнето и като го сложа го използва,но не се сещ сам,4ак като се напишка хуква да сяда на гърнето,неговата работа е "след дъжд ка4улка".Другия проблем е,е въобще не го бърка да седи напикан,напротив даже се сърди като искам да го преобуя.Но не се притеснявам мисля,4е има време щ? се нау4и,засега не се притеснявам.

# 119
Благодаря на всички за подкрепата.  Hug
Само да честитя именния ден на всички с името Димитър и производните на него. Бъдете живи и здрави и много щастливи.
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт