Отговори
# 90
Дано да мине леко операцията на Вики  Praynig душичка, направо като страда детенце ще се пръсна от мъка  Sad

Ради, много е хубав Вики,   костюма много му отива  Hug

Кети, подозирах че клуба е този, ама реших да не се обаждам, че каквато съм разсеяна да не се издъня пак  Embarassed за раничката не се притеснявай и аз влача една от 8-9 години пък нищо ми няма.

За срещата, много ми хареса предложението на Веси за О шипка / че ми е близичко  Embarassed/, само дето ще видите зор с паркирането.

На Алис вчера не й беше ден, а покрай нея и на мен. Първо се преби жестоко, защото висеше на капака на фурната /въпреки че милион пъти съм й се скарала/ и той се отвори, цапна я по челото и я събори на плочките, където пък си удари тила на главата. После през деня падна 2-3 пъти ей така както си ходеше, много се притесних да няма някаква по- сериозна травма на главичката от удара. Като капак аз собственоръчно й прищипах много силно малкото пръстче на борда на количката  Embarassed И черешката на тортата е, че през нощта падна от спалнята  ooooh! Взех я при мен, че много мрънкаше и тя се фъчкаше, мяташе и кога е стигнала ръба незнам, само чух как тупна и се разрева  Sad ужас, егати серията, от сутринта пак се спъна два пъти в собствените си крака и съм на ръба да я водя на лекар  Confused А пък аз два пъти си изметнах болното рамо и ми идеше да вия от болка, след което си изметнах някак си врата и сега едвам си мърдам главата настрани. И вече върха на върховете е, че мъж ми е командировка и не мога поне на него да се ожаля.

# 91
  • Варна
Олеле, Дейзи, влезли сте в серия. Mr. Green Хем ми е смешно като чета, хем ми е мъчно за теб. Hug
Оф, Преслав е грабнал една метла с дълга дръжка и вършее из къщи. Има 3 биби, всичките ги е затрил някъде и сега се чуди как да ме изкара от нерви, да му я взема, да се разреве, да си ги поиска, да не може да ги намери, да ги търся аз. Twisted Evil

# 92
Дано операцията мине успешно и Вики бързо се възстанови!  Praynig Свива ми се сърцето като си представя какво му е душичката и на Мишел  Cry

Тасинка, важното е че Дани се оправя, понякога антибиотика е по-добрия варинат искаме-неискаме да го даваме

Цеци, честита ти работа!!!   bouquet Успех ти желая!

Ради, много сладко тигърче Simple Smile Как обичам този празник, жалко че тук не се празнува както в Америка

Катенце, вярвам че ще се се справите с Преско, не се отчайвай Simple Smile

Констанс, браво само така, горе главата и никакви депресии повече  Naughty

Дейзи, кофти ден сте имали с малаката . И Анна-Мария веднъж се изтърколи докато спяхме на нашето легло,  само чух едно глухо "туп" и рев

Оф днес в водих при един дерматолог, че дупето и е цялото на пъпки и яко червено, не е подсечена, не ясно от какво е, някакъв дерматит. Слава богу че не я боли, но гледката е ужасна. Докито даде поредното мазило, каза да се сменат много често памперсите, и да започваме сериозно с гърнето. Тя пие по около 3 литра вода на ден и пишка в промишлени количества, памперса го сменям през 1 час, и пак е морка почти непрекъснато. Така, че сега се заемам с гърнето  ooooh!

За срещата ОК съм за 13:00-14:00 където кажете - О Шипка е ОК

И още веднъж искам да ви благодаря за прекрасните пожелания ! Много си ви обичкам, да знаете!  Hug   Heart Eyes  Hug

# 93
Разгледах снимките, Кате толкова са сладки и Преско и Габи  Heart Eyes

# 94
Аааа, Кате добавила си снимки, много са хубави сладурите и си личи, че при вас е весело  Laughing

Зори, ти как смяташ да подхванеш ученето на гърне ? Веси, май се беше похвалила, дано сподели опит. И на мен ми се иска да я почна Алис, че все се борим с червени дупета. Но мисля директно на тоал.чиния, че гърнето хич не го тачи. Тя вече казва, ама следварително, нещо не ми е ясно как да я почна.

# 95
  • Варна
Мерси, мерси. Hug С гърнето и ние сме на никъде. Преслав отказва да седне там. Реве и това е. Crossing Arms Ще взема и аз да го пробвам на тоалетната чиния направо. newsm78

# 96
  • София
Стискам палци за операцията на Вики Praynig, трябва да е минала вече  bouquet

Ради   #Crazy ама ти ли я уши тази красота ooooh! Егати аз ли съм най - вързана в ръцете, едни чорапи не мога да зашия Embarassed

Ох Дейзи хем се смея хем ми се плаче . Добре ви се е събрало Crazy И Денито има такива дни в които се спъва от себе се ooooh! На всъка втора крачка пада Crazy

Да гърнето Blush Хич не ми се занимава Confused Дени като го види и крещи Не,не ooooh! А иначе, като свърши работатав памперса и вика Ааакоо, аакоо Joy сигурно му пречи  hahaha

А къде е О шипка newsm78

# 97
и аз ще се моля за Вики, дано това да е последният път, в който влизат в болница  Praynig

Катенце,  не се обвинявай, ще се справите, надявам се не е много сериозно, важното е Преско да се чувства добре  Hug

Дейзи, недей да бъдеш такава песимистка, сигурна съм,ч е ще успееш , вярвай в себе си и така и събитията ще работят в твоя полза. Недей да се съмняваш!

Цеци, много професионални успехи и на теб! лека адаптация, няма да ти е нужно кой знае колко време, за да преминеш от памперси на папки  Joy

Хей, Констанс, звучиш коренно различно, браво! честно казано като четях предишният ти постинг мислено се чудех как ли и аз ще издържа с две малки деца, но виждам съдейки по теб и Катето, Мики и Jessy, че една майка се справя с всички премеждия.

Тася, целувки на Дани и да е оправя бързо, понякога наистина по-доброто решение е антибиотика, както казва Зори.

Вчера ми потвърдиха отново, че бебето е момче  Heart Eyes а и аз имам такова усещане  Grinning
Кетито, пожелвам ти скоро да се похвалиш с две чертички, а колкото до раничката според мен е хубаво да си обърнеш внимание, Дейзи и за теб се отнася ! тя няма да мине от само себе си

Ради, страхотно тигърче си имаш вкъщи  Hug весело изкарване на празника!

а по повод срещата, коя О Шипка имате предвид, на ул Шипка или ул. Будапеща? все пак и двете са в центъра

# 98
Дейзи нямам идея как Simple Smile Като я сложа и седи точно 30 секунди и става и вика НЕ НЕ НЕ! Случвало се е 1-2 пъти инцидентно да се изпишка в гърнето. Иначе като свърши голямата работа винаги си казва, но за пишкането не и прави впечатление.  А  аз да си призная почти не я слагам - не ми се заминава  Embarassed Но сега определено трябва да почвам - незнам как, ще опитам и на гърне и директно на тоалетната чиния.
Айде споделяйте опит  Simple Smile

Безмерна, супер новина че Писи ще си има братче Simple Smile!

Айде да се преброим за събота и да направим резервация - смятам, че около 10-12 мами ще се съберем, а? Аз си мислех за О Шипка на Шипка? Час 13:30 ОК ли сте?

# 99
  • София
Аз пак да питам как се сменя времето Rolling Eyes

# 100
  • София
Час назад Simple Smile

# 101
Незнам дали да не отидеме в другата О Шипка на Будапеща все си мисля ,че там паркирането ще е по лесно на Шипка е някакъв кошмар ,какво ще кажете?
 А за Неделя до тука сме
1.АННА-МАРИЯ
2.ДЕНИ
3.АЛИС
4.ПИСИ
5.АЛЕКС /ЕВЕНТУАЛНО СИМОНА/
6. НИКОЛА

Казвайте още кой ще идва за да добавям .Веси за вас не разбрах какво е положението ще дойдеш ли в неделя с Маги?

Кате големи сладури са Преско и Габи  Heart Eyes

# 102
Дани/Bezmerna/ значи вече е напълно сигурно,че ще е момченце  Grinning все пак се оказа,че познах  Wink
Ради,Кате много са сладки малчовците  Hug А Габи ми се вижда страшно пораснала. Simple Smile
Тасинка, не се тревожи за антибиотика,важното е Дани да се оправи! Hug

# 103
  • София
За неделя , ако се съберем 12 може и днес да резервираме Peace

А за събота ако е в центъра, аз ще дойде с трамвая Mr. Green Мики не се смей Naughty Joy
Обаче 1.30, ще е 12.30 по старото Rolling Eyes Искате ли 14.00-14.30 Rolling Eyes , че аз ктрябва да тръгна от Драгалевци и да оставя Дени в Стрелбище, и от там с трамвая Crazy А той става 10-11ч Rolling Eyes
А пък може и просто да дойда по късно Peace

Уф ooooh! пак забравих Да гледам Часът на мама ooooh!

# 104
За неделя , ако се съберем 12 може и днес да резервираме Peace

А за събота ако е в центъра, аз ще дойде с трамвая Mr. Green Мики не се смей Naughty Joy
Обаче 1.30, ще е 12.30 по старото Rolling Eyes Искате ли 14.00-14.30 Rolling Eyes , че аз ктрябва да тръгна от Драгалевци и да оставя Дени в Стрелбище, и от там с трамвая Crazy А той става 10-11ч Rolling Eyes
А пък може и просто да дойда по късно Peace

Уф ooooh! пак забравих Да гледам Часът на мама ooooh!
Стига не се излагай като пристигнеш ще тия паркирам  Joy  Mr. Green

нещо не се събираме 12 поне за сега  newsm78
И аз забравих Часът на мама   ooooh! много съм зле, а вчера го гледах и като заговориха за едни оцветители за едни алергий направо лошо ми стана днес седя в магазина Алекс реве за бонбони а аз се взирам по пакетчетата кои са най бели или прозрачни ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт