Отговори
# 75
  • София
Констанс аз тъкмо мислех да те питам как е  с двете деца, да ме обнадеждиш, а ти  Rolling Eyes
Карай,  Mr. GreenКаквото си направиш сам-никой не може да ти го направи Mr. Green Аз се гмуркам с пълна сила  Peace

Тъкмо се връщам от АГ преглед, защото от раждането не съм ходила  Embarassed
Много беше мила лекарката/В Мазнейкови/ но като ме видя милата жал и стана Rolling Eyes Много дискретно ме попита, дали е било тежко раждането Mr. Green Доста са ми сцепили отстрани шийката Confused  Имам нещо като зачатък на раничка, но не е раничка, просто трябва да се правят Цитонамазки на 6 месеца  Confused В понеделник ми излиза Цитонамазката, стискайте палци Rolling Eyes
Иначе е рано да се види бременност/ 8-ми  ден/ , но стените на матката са доста дебели Wink
Мнооого се надявам Praynig Heart Eyes

Значи , за срещата  ако искате да се преброим,  и ще чакаме до петък , да видим къде е свободно  Hugда я оставим за Неделя с бебоци Hug съгласни ли сте Hug

Сега казвайте в Събота без децата , къде и кога. На мен ще ми е най удобно на обяд към 13-14ч . Денито да спи Rolling Eyes Но кажете всички Heart Eyes

# 76
  • София
Ейййй  Мики  Joy все се засичаме с теб  Heart Eyes Hug

Само да ви помоля  Embarassed да е удобно за паркиране , че аз съм млад-некадърен шофьор Mr. Green

# 77
Ейййй  Мики  Joy все се засичаме с теб  Heart Eyes Hug

Само да ви помоля  Embarassed да е удобно за паркиране , че аз съм млад-некадърен шофьор Mr. Green

Joy Joy В момента в който прочетох ,че предлагаш в МОЛ-а да се видиме и първата ми мисъл  беше ,че заради паркирането искаш там  Joy Joy
И на мен към 13.00- 14.00 ми е удобно за събота  Peace

# 78
Като ви чета как повечето без проблем карате по центъра  Grinning ме хваща срам... Embarassed Аз вече от две години не съм се качвала да карам  Rolling Eyes Скоро се бях ентусиазирала да се пробвам ама бързо ми мина мерака  Crazy от Лозенец за да мръднеш на някъде е меко казано Ужас  Stop за не професионалисти ,като мен си цяло предизвикателство.... Joy
Силве,някъде мернах, че си се сдобила с нова придобивка  Wink честито  Hug да си я караш с голям кеф! Grinning

# 79
Стискам плаци Вики да се оправи и операцията да е успешна и последна  Praynig

Цеци, честито и успех  Peace

Дейзи, наистина има недостиг на качествена работна ръка. Ние сменяме вече няксолко пъти една позиция в отдела и ми е лошо вече. А аз съм във фирмата от 7-8 мес...

Констанс, къде ги намираш тези предложения из нета  Grinning Аз нищо интересно не намирам. А на мен така ми се ходи някъде в чужбина по тези празници, охх. но не знам кога ще стане. Очертава семного работа около края и началото на годината  Rolling Eyes

Аз също съм съгласна да се видим в неделя в Бъни /за него говорех/. примерно към 10ч. Мисля, че ще се съберем 12 дечица. Може и резервация да си направим направо.
А за срещата в събота без децата, си мисля нещо за пицария или някакво ресторантче. Какво мислите? Примерно ОШипка. Толкова отдавна не съм ходила по такива заведения...Ще си припомня малко доброто старо време  Mr. Green

# 80
Здравейте!
За срещата без малчовците, ще гледам да се включа, но за тази с дечицата съм под въпрос, че съм малко настинала и не ми се иска да се срещам още с повече дечица, да не стане фал. Само да предупредя, че в събота срещу неделя сменят времето, да не се объркате с часа и с режимите на спане.
Моля се Вики да е добре и всички болнички да се оправят.
Кети, стискам палци, да си имате след 8-9 месеца още едно прекрасно слънчице - момиченце Grinning.
Констанс, радвам се, че настроението ти се е върнало.
Лека вечер на всички

# 81
  • София
Привет,милички! Hug

Първо да започна с честитките Wink!
Зори ,мила,много щастие ви желая и цял живот да сте влюбени Hug!С нетърпение чакам снимките да ти се порадваме каква красива булка си била Hug.
Жужи,а твойте професионалните , кога ще ни ги представиш Mr. Green,не съм забравила,давай ги насам! Hug

Цеци,честита нова работа!Дано си доволна и да се чувстваш добре на новото място Hug

Дейзи,няма да се предаваш!Ще успееш,пожелавам ти го от сърце,стискаме всички дружно палци! Hug

Кетито,много ме радват такива новини HugБраво за решението и дано много скоро се похвалиш с две чертички!

Катенце,съжалявам,че са се потвърдили опасенията ти за Преско Sad,но не се тревожи,ще си го следите детето,важното е,че е добре и докторите са доволни от изследванията му. Hug

Дани вече е добре,но за съжаление не можахме да избегнем антибиотика,много се беше влошил,започна да вдига температура,кашлицата стана ужасна,а бе ,просто след седмица лечение само със сиропи,витамини и осцилококцинум,резултата беше силно влошаване на състоянието му и така започнахме антибиотик,вече е доста добре,само от време на време позабърсвам някое сополче Simple Smile.За съжаление май няма да успея да се включа в срещите,в неделя със сигурност няма да дойда,а в събота пак е под въпрос Confused
Още изобщо не съм на новогодишна вълна,нито за подаръци съм мислила,нито за празнуването къде да бъде,добре,че сте вие,та малко да се позасиля и аз,поне да помисля...

Айде лекичка и мекичка от мен Hug

Моля се всичко да мине успешно утре за малкия Вики Heart Eyes Hug

# 82
Силве ,добре ,че ни предупреди за смяната на времето ,че аз каквато съм мъгла обикновенно разбирам 2 дена по късно  ooooh!

Тася ,за събота ако излезне варянт да дойдеш мога да мина да те взема .

# 83
  • София
Мерси,Мики Hug,не съм сигурна,че ще успея,но ако стане ,ще свиркам Simple Smile

# 84
  • София
А как се сменя часа  newsm78 1 напред или един назад  newsm78

Дейзи    Hug Бъни е там където не ни дойдохте на РД  Joy

За срещата без деца и аз съм за пицария или ресторантче Peace

# 85
Здравейте ,мами . Heart Eyes

Мишел ,и тук да кажа ,стискам палци и съм с вас в мислите си .Кураж и успешна операция на Вики . Praynig
Зори,честито и чакаме снимките с нетърпение  GrinningСамо хубави неща ви желая да сте много ,много влюбени дълги години .  bouquet

Радвам се за Кетито , Grinningуспех от сърце .Радвам се за Мила ,че е намерила подходящата гледачка на Бобко . Grinning

Успешна кариера на  мамите ,които сега ще захващат работата . PeaceКолко разтоварващо действа ...ще видите ,няма да обяснявам .

така ,аз съм готова с хелоинския костюм на Виктор ,ето го -(избирах между маймуна,дракон,бонбон и спадърмен и спрях на тигърче ) Heart Eyes
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4303134
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4303133
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4303137
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4303139
че се харесва е ясно от снимките ,то не се разглежда ,то не бяха подскоци пред огледалото .... Crazyсега чакаме деня  и ще падне голямото снимане с другите деца в градината и на купона .

Тук е топло ,бях по потник и чехли събота и неделя ,но днес заваля и падат Т ,но пак е добре и поносимо хладно .

Питате за Нова година ,аз си знам какво ще правя - Sunglassesще изнасям багаж в новата квартира ,веселба .Няма дилеми къде ,с кого ,какво да облека -ще падне опаковане и мъкнене и разопаковане ........ох ,настръхвам просто при мисълта .маме тук договор до края на декември ,но се местим в по-голям апартамент на същия наем .
за сушилните ,не се чудете слагайте ,голямо улеснение ,нормално се мачкат дрехите ,еее някои ми станаха доста малки ,но преценявайте какви дрехи да сушите . Wink

Завиждам ви за срещата ,чакам снимки . Grinning

Часовниците с един час назад ,повече се спи  Grinning

# 86
миличките Мишел и Вики-дай Боже да мине успешно операцията и да забравят за всички болести Praynig Praynig Praynig

Катенце Heart Eyesмного съжалявам за таласемията-обичам ви Heart Eyesще го следите детенце и всичко ще е наред Hug

Ради Heart Eyesтова е най хубавото тигърче ,което съм виждала Hugнацункай го от мен Hug

# 87
Ради , страхотно тигърче е Вики ,голям бонбон  Heart Eyes Hug

# 88
ketito , чудесно решение. Стискам палци много скоро да се похвалиш с  EFP
Ради, Вики е чудесен тигър Heart Eyes Heart Eyes
Констанс, радвам се, че вече се чувстваш добре, а и че децата са добре Hug Hug
Кате, вярвам, че ще успеете да се справите с Преско Praynig Praynig
Тася, радвам се, че Вики е по-добре Hug Hug
За срещата не мога да кажа от сега, защото Катето е с хрема. Ако е добре, ще дойдем с удоволствие, иначе не бих рискувала здравето на мартеничетата Wink

# 89
  • Варна
Благодаря ви, милички, за подкрепата. Hug Ние си знаехме, но все пак е кофти като ти го съобщят със сигурност вече. И най ме е яд, че Преслав е копие на баща си, физическата прилика е поразителна, а от мен успя да вземе едно нещо, и то най-лошото. Crossing Arms Ама карай, това да му е кусура. Heart Eyes
Стискам палци на Мишел и Вики. Praynig
Ради, много сладък тигър Вики. Да го нацелуваш и от мен. Heart Eyes
Габи, видях Симонка в подписа ти. Голяма красавица е станала. Heart Eyes
Хайде, дано се организирате за среща този път. Hug
Ето малко снимки от нас.

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 11:26 от Katia_N

Общи условия

Активация на акаунт