Отговори
# 60
Еее, Кате, лошо  Confused ама вие нали имахте булка от форума, тук все свестни снахи ще намериш  Grinning

На мен за час ми е все тая, вече не я знам Алис кога спи и кога не - понякога по един път, друг път по два пъти. И клуба ще намеря в нета.

Аз с тази НГ ще се побъркам, много ми се иска да отидем с детето до Прага или Виена, но мъж ми не иска да пътува с нея в чужбина  Confused и е прав де, ще ни побърка в самолета, от града нищо няма да видим, капризна е на ядене, а и новогодишната вечеря ще трябва да пропуснем. Той се натиска да наемем вила и да се съберем компания, ама на мен ми е неудобно да карам хората да се съобразяват с Алис, която си ляга рано, спи на тишина и в 7 става и почва да вдига патърдия. От зимните ни курорти ми призлява, гледам сега оферти за Копривщица и Трявна. Абе накрая сигурно ще останем вкъщи.

Има ли някой като Алис още да не е минал 10-те кг.  Thinking

# 61
  • Варна
За НГ и на мен ми се ходи някъде, че нали две години все бях бременна по това време Mr. Green и си бяхме вкъщи. Но и ние не сме решили къде, с кого, с деца или без и т.н. Чакаме кръстниците да се обадят да се видим (на кандидат-кръстницата баща и почина и не и е до срещи в момента Cry) и да разберем техните планове какви са. Иначе със семейството на сестрата на мъжо мислехме някъде къща да си наемем за няколко дни, но ще видим. Thinking

# 62
  • София
Обадих се в Бъни.
 В Събота е свободно в 18.00  Confused
А в Неделя от 9.30 до 14 е свободно. Rolling Eyes
Обаче това е за сега Rolling Eyes Ако сме по малко от 12 деца, не можем да резервираме и ще трябва да се обадим в Петък, за доуточняване Rolling Eyes
Изглежда ще остане за последния момент  Rolling Eyes така, че Rolling Eyes май за петък остава и тогава да търсим свободен клуб Rolling Eyes

# 63
  • In the jungle out there..
Зори, миличка, честито Hug Hug Hug Пожелавам ви безоблачно бъдеще, много да се обичате и тримата, пък ако замислите и четвърти, още по-хубаво ще стане Mr. Green Поздрави на Анна-Мария и Лъчо и дано се видим скоро! Много ви обичам, знаеш, нали Hug

Ако е в събота бебешката среща, ние няма да можем, че сме на рожден ден на едно детенце Confused Ако решите да е в неделя (тъкмо в Бъни е свободно), ще дойдем със сигурност Hug Аз мисля, че ще се съберат 12 деца, хайде да се преброим, ако трябва, ще викаме и подкрепления Mr. Green

# 64
Привет!
Кате , браво на Преско голям мъж е пораснал  Simple Smile , а за талесемията не се притеснявай , ще следите нещата и всичко ще е наред!
Дейзи , Стела на последната консулт-ия е притеглиха 10,600 с дрехите , но сестрата извади 400 гр заради памперс и дрехи ,такаче не е много напред в килограмите като Алис. Но не се притеснвам , за последните 2 месеца беше качила 700 гр , пък и започна да хапва по-добре.Успех на финала на интервютата!
Ние за НГ нищо не сме мислили , все ми се струва че е далеч , но то бързо ще минат дните такаче не трябва да се оставя за последния момент , както обичаме да правим.
Цеци , честита работа , споко ще се справиш!
Хубав ден от нес Hug

# 65
  • София
Зори, честито и от мен   bouquet Да сте много много влюбени и щастливи!
Цеци, много успех ти желая с новата работа  Peace
Дейзи, стискам мноооооооого палци да се похалиш и ти скоро  Hug

За Нова Година дори не сме помисляли още Sad Сигурно ще си останем тук като гледам как вървят нещата.
На срещата, ако  е в неделя ще дойдем и ние с Емка Simple Smile Тя е малко болничка в момента и не е на ясла, до вярвам, че до неделя ще е оздравяла

# 66
  • София, център
Здравейте,

На Зори мнооооооооооого щастие, любов до небесата и дълъг семеен живот!!! Честито!!!

Мила съчуствам ви,  ( макар и четейки толкова след случката )... нашата бебешка кухня е синя на цвят!!!

Констанс не знам какво да кажа, т`ва не е истина за което пишеш... голям зор имаш... нагушкай ги двамата мъници от мен и пожелавам тоя период ли е, к`во е, да си ходи с 300!!!

Аз съм за среща, когато кажете идааааа!!!

На гърне не ходим и сме мощно с биба...Juji
Целувки че се събуди ...

# 67
Здравейте  Simple Smile
Ние няма да успеем да се включим в предстоящите срещи, ще сме извън София, и мнооого ме е яд, но следващият път  Wink
Дейзи, не ги мисли кг на Али, добре си е , по мои спомени и ти си слабичка, така че  Simple Smile На моята приятелка момиченцето е с нашите дечица и тежи 8 кг , но и там родителите са елегантни  Simple Smile
Иначе миналата седмица  педито измери Илин : 10,500 с всички дрехи и 83 см, май и той не е много голям  newsm78
Да се оплача , опитах да махна залъгалката и претърпях пълен провал  Sad Отрязах 1/3 от бибата и му я дадох , като му казах че вълчо я е отхапал. Цял ден се ядосва и се кара на вълчо, лапа я и я маха, защото не му харесва. Беше голямо мрънкане и реване цял ден, но лошото е че не заспа 15 часа, спи му се и не заспива  Sad  издържахме до 22:30 и тати отиде да му "купи" нова  Tired  Преди я ползваше само при заспиване ,  на което съм склонна, но вече я търси и през деня и рев докато не му я дам, а това вече не ми е приятно  Naughty
Моля, споделете вие как я махнахте бибата ?????  Praynig

# 68
Здравейте, милички Hug

Първо ЗОРИ
  bouquet Hug, честито мила, много дълъг семеен живот ти желая, изпълнен само с прекрасни мигове!Мноооооооооооооооооого смях, секс, пътувания(знам че ги обичаш) и каквото си пожелаеш още.........

Цеци, на теб успех на новото работно място Peace
Дейзи, присъединявам се към стискането на палци

Тино ходи предимно на гърне, но понякога от инат пълни памперса, много е смешен.Като не отиде никой при него след като се е събудил от инат се нааква...
Залъгалка иска само , когато заспива и за сега не ми пречи, нека си я иска, той и без това я изплюва 2 мин след като е заспал.........

Бройте ме за срещата 100%

Ние за Нова Година нищо не сме мислили, аз само мисля и нищо не измисля, защото искам хиляди неща......като всеки вариант е без децата 100%(да е жива и здрава жената, която идва вкъщи, много си я обичам)
1.Намерила съм една супер яко вила, много луксозна със затоплен външен басейн за смешни пари, но е само за 10 човека, което ще рече , че ще сме най-близките приятели, но пък няма да има никакви задръжки и ще е много забавно
2.Отиваме само аз и мъжа ми( може и кумовете) на топличко някъде да поплажуваме
3.Пак същите хора отиваме до Прага през Виена с колата(много искам да покажа тази приказка на мъжа ми, а и Прага така ми липсва, да не кажа, че и смотаните чехи ми липсват или по-скоро отношението им.Е вярно към чужденците се отнасят гадно, но пък на мен не ми личи като заговоря, че съм чужденка)
4.Събираме се в къщата на мъжа ми, но това е малко вероятно!
5.Спа хотел с топъл външен басейн(пак малко вероятно)

На мен ми минаха всякакви депресии, явно е било моментно и съм вече ок, да не кажа супер добре.Вчера се видях с една майка от форума и ми повлия супер срещата ни, после минах през козметичния салон- маникюр, фризьор, кола и т.н. и вече съм като нова............Слава вече не плаче само се смейка и си играе с ръчичките, които откри , че има и започна да гука.Тино гукаше на 40 дни, но тя с тези колики..............и така общо взето........

Аз също искам да започна да се занимавам с нещо, ей така между дригото, имам нужда от това, но не съм решила какво ще е.Осъзнах, че това което съм правила до сега не ме влече истински....чудя се какво да започна............я помагайте с идеи

Хайде стига съм писала, оставям ви , че ми се излиза вече............  :
bouquet: Hug  bouquet Hug

# 69
  • Sofia
Да кажа на бързо и аз едно голямо честито на Зори и дълъг и щастлив семеен живот  Hug. Желая ви най - щастливата и красива приказка!!!

Мами, по последна информация утре ще оперират малчо Вики на mishelle. Мислете за тях   Praynigи стискайте палци най - накрая всичко да се оправи и това да е последният им болничен престой. Нека бъдем с тях в мислите си утре  Praynig .

# 70
Миличкия Вики  Sad дано операцията мине успешно  Praynig Praynig Praynig

Аз днес от сутринта се мъкна по лекари  Whistling Петя я водих на преглед за очичките,че от една седмица постоянно ги присвиваше и я дразнеха,оказа се че има конюктивит  Confused Сега ще и слагам капки,дано скоро да се оправи,че е я дразнят много.
Юджи го водихме при педито за да му бие Пентаксима и в момента спинка.
За срещата аз не съм сигурна дали ще се включа,но пък има още време може и да успея.. Laughing

Цеци,късмет на новата работа!Дано бързо свикнеш с промяната! Peace

# 71
Да кажа на бързо и аз едно голямо честито на Зори и дълъг и щастлив семеен живот  Hug. Желая ви най - щастливата и красива приказка!!!

Мами, по последна информация утре ще оперират малчо Вики на mishelle. Мислете за тях   Praynigи стискайте палци най - накрая всичко да се оправи и това да е последният им болничен престой. Нека бъдем с тях в мислите си утре  Praynig .
Може ли някой да ми каже какво му е на малкия бонбон, не ми е удобно да звънна на Мишел в такъв момент

# 72
  • Sofia
Това е историята!

# 73
Зори, честито! Дълъг и много щастлив семеен живот!   bouquet  Heart Eyes

Кетито, страхотно решение сте взели! Стискам палци скоро да се похвалиш, че си бременна  Peace

Констанс, радвам се, че всичко е отминало при теб!  Hug

Цеци, късмет на новата работа!  Hug

Дейзи! Сигурна съм,ч е ще се справиш с работата, за която кандидатсвташ! въпреки че не те познавам лично

Стискам палци за Вики!  Heart Eyes Дано всичко премине успешно!

И накрая - да се похваля ли  newsm78, как да го кажа, не знам - престраших се и си записах час за преглед при АГ с цел спирала. Но на 6.11 ми е прегледа. До тогава няма свободни часове  Crossing Arms За сега не мислим за второ бебе. Иска ми се Криси да поотрасне, ако тогава взема все пак, че се престраша де  Thinking

Целувки от нас!  Heart Eyes

# 74
О.к .значи ако искате да направиме така - в събота без децата в неделя със защото според мен 18.00 часа е късничко особено сега когато се стъмва токлова рано а и свободното време за неделя в клубчето е повече като часове и е по малко вероятно да се заеме през следващите 2 дни. за час ще се уточниме в петък ако не се събереме 12 и не резервираме . Аз пак 11.00 предлагам зашото нито е рано нито късно. За сега остава Бъни а в събота в такъв случай МОЛ-а отпада и давайте идеи за нещо друго което да е в центъра за да е удобно за всички .

Констанс надявам се наистина да доидеш ,че след последното ти включване преди няколко дни направо се чудехме с Ади какво да те правиме и как да те измъкваме от вас ама пустия ремонт в нас така ми е ангажирал времето ,че самата аз немога да се измъкна  Joy радвам се ,че вече всичко е о.к.  Hug

Стискам палци и се моля за Вики всичко да мине добре  Praynig

Джеси конюктивита е доста заразен дано и мине бързо на Петето и пази до колкото можеш Юджи

Juji_ жалко ,че няма да можете да доидете на срещата  Sad

Ааа за срещата без децата май ще е най удобно след обяд докато спят нали ??? кам 14.00 или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт