Отговори
# 45
Зори, честито, желая ви дълги години щастлив, безоблачен и прекрасен семеен живот  Hug Hug Hugда сте все така влюбени и отдадени един на друг  Hug Hug Hug

Кети, браво за решението, стискам палци да стане скоро  Hug

Мойто интервю мина много добре / е как иначе като ми стискахте палци/ сега продължавайте да стискате да мина на трето интервю с изпълнителния  Crazy

# 46
  • София
 daizy   Hug бравооооооооо Heart Eyes А защо толкова интервюта newsm78 Каква е работата или е тайна още Sunglasses

Зори на 21 или на 22 ви беше сватбата newsm78 Blush
Ние вчера имахме годишнина Heart Eyes

# 47
Кети, то и на мен ми идват повече тия интервюта, все се друсам и се чудя дали ще се обадят. първо беше с агенцията посредник, днес с търговския директор, последното ще е с изпълнителния. то не бяха тестове, казуси, преводи и чудесии  Crazy. Позицията е маркетинг и ПР във водещ бг винопроизводител, много е хубава, но ми се струва, че няма да ми стигнат силиците и квалификацията.

# 48
  • София

Кети, то и на мен ми идват повече тия интервюта, все се друсам и се чудя дали ще се обадят. първо беше с агенцията посредник, днес с търговския директор, последното ще е с изпълнителния. то не бяха тестове, казуси, преводи и чудесии  Crazy. Позицията е маркетинг и ПР във водещ бг винопроизводител, много е хубава, но ми се струва, че няма да ми стигнат силиците и квалификацията.

Ако видят в теб желание за работа и потенциал  Wink това ще ти дооформи квалификацията. Grinning
А за сили няма да се отказваш  Naughty Ти на Али устояваш, пък две-три интервюта  ще те плашат Joy Hug
Успех Heart Eyes

# 49
Като сме тръгналина вълна работа - аз явно устисках интервютата и преди малко ми се обадиха , че започвам в Петък.Да не ви казвам - изпаднах в шок , та Ели е в болнични до понеделник , веднага мобилизирах баби и прабаби.Прабаба и май ще изкара зимата при нас.Ох , тресе ме треска - хем исках да започна работа , но сега ме хвана шобе.Не за друго , а трябва да се пренастроя от памперси , на папки Mr. Green

И в този ред на мисли - ТЪРСЯ СИ ДЕТЕГЛЕДАЧКА НА ПОВИКВАНЕ ЗА ДРУЖБА 2

# 50
Зори, ЧЕСТИТО !!!   bouquet  Grinning   bouquet  Grinning   bouquet Мнооого щастли ви дълъг семеен живот  Grinning

Дейзи, стискам палци за последния етап  Peace Но никакви мисли, че не ти стига квалификация  Naughty Знаеш ли колко трудно се намират в момента хора, които наистина могат и знаят как се работи  Tired

Мами, аз предлагам да се видим тази събота в някой клуб. Аз няма как да оставя Маги някъде. Един път щяхме да ходим в някой клуб на края на Нишава, към бул. България. Но беше зает от РД. Ние опо поглешка отидохме там. Беше хубаво. Може да го пробваме  Grinning

Кети, браво за решението ви  Peace Peace Peace Дано скоро се похвалиш  Grinning Ние сме го замислили за догодина  Grinning

# 51
  • София
Весе ако говориш за Бъни newsm78 на мен ми е любим Hug Само че незнам дали ще е свободен събота и неделя Thinking

А какво ще кажете Събота среща с деца, Неделя без деца Wink Така всеки ще може да дойде Hug А и аз искам да си побъбрим Rolling Eyes Е , и на двете срещи ще дойда, ако се състоят Mr. Green Или пък сутрин с деца, а по обяд към 1-2 без деца  newsm78

Айде да се разберем Hug

# 52
Здравейте милички! Hug
От доста време не съм се включвала,но напоследък ми се насъбраха доста ангажименти  Confused малките и двамата в къщи  ooooh! с тази стачка на учителите наистина ще се побъркам....Мъжа ми поминалата седмица го нямаше за няколко дни и бяхме самички.Наистина той много ми помага, за пореден път се уверих колко си го обичам и каква упора ми е  Heart Eyes
На всичкото отгоре лаптопа ми се прецака,в крайна сметка си взех нов,че стария ми даваше разни ядове  newsm78

Виждам,че хубавото събитие е споходило Зори  Hug Желая Ви безкрайно щастлив семеен живот!!!  bouquet Много,много любов! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mila,прочетох през какво си минала с Бобчо  Cry Прегръщам ви силно  Hug Явно вече се оправя миличкия,дано скоро забрави преживяното и ти да се поуспокоиш! Heart Eyes

daizy,успех с работата  Hug ако го искаш силно ще стане! И аз ще стискам палци... Grinning

Милички да ви кажа и мен ме е подхванала малко депресийката  Rolling Eyes нещо ми е едно никакво...Преди време когато изпадах в такива състояния започвах да пиша...нещо от рода на прози и си изливах вътрешната дизхармония  Rolling Eyes честно казано много ми помагаше.Сега обаче явно немога да се съсредоточа върху себе си,а и с малките май почти никакво време не ми остава.Обикновенно това може да се случи вечер, да си отделя малко време лично за себе си,но умората ме поваля..
Няма повече да се оплаквам,явно всички минаваме през разни етапи,но и това ще премине  Grinning
Целувки!Прегръщам ви силно! Hug

# 53
Здравейте  Hug
Зори,честито отново ти пожелавам щастлив семеен живот  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ketito ,честита годишнина и на вас  Heart Eyes ние вчера също празнувахме ,но не нашата а на наши много добри приятели на които бяхме кумове и снощи ни поканиха на рибен ресторант- беше страхотно  Grinning

за срещата аз съм ЗА да е събота с деца неделя без така ще може кой когато има възможност да дойде аз може би също ще мога и двата дни / само да не стане като на последната среща -бяхме си само двете с ketito  Crazy ама пак добре искарахме де Peace/
За събота да се обадиме в Бъни /ако за него става въпрос/ и да попитаме дали ще е свободно ако не да търсиме друго място ,аз мога да звънна само кажете в коко часа ви е удобно за да знам какво да питам. И дайте идеи за неделя аз се сещам за последната ни среща без деца ,че бяхме в Планет /при паметника Левски/ беше спокойно и приятно ако искате там ако не даите други идеи.

Дейзи стискам палци за новата работа  Peace
Цеци на теб пожелавам успех  Peace

# 54
  • София
А какво ще кажете в някой МОЛ да се видим без бебетата Thinking/децата Blush/

# 55
Добрютро милички Hug
Нели Heart Eyes скъпа Heart Eyes мерси за комплимента,че мислиш мъж ми за находка Sunglassesа за гледачката,напротив избрах готина ,симпатична ,че и руса Wink
Цеци Heart Eyes Честита работа
Дейзи Heart Eyes вярвам ,че ще ти стигнат силите
Jessy  Heart Eyesпредставям си и аз така не мога да намеря време да се организирам да рисувам а това разтоварва,един роман има дето вече една година не съм му почнала илюстрациите(хубаво,че и писателката не е готова с редакцията)
Аз за да рисувам имам нужда и от малко настройка на тази вълна и да не ме прекъсват поне 5 часа,предполагам и с теб с писането е така.
А какво ще кажете в някой МОЛ да се видим без бебетата Thinking/децата Blush/
на мен идеята ми допада,аз Б няма да го водя на срещата ,щото не съм сигурна с тази ръка как ще е,но на срещата без бебоци ще взема да дойда-може в Мола на Стамболийски newsm78

милички искам да ви питам вие купувате ли от онлайн магазините
оня ден разглеждах сайта ,който Весинка пусна понеже нали се замислих за център с инструменти и ми направи впечатление ,че цените са твърде завишени
ето последната ни покупка в интернет се предлага за 82 лв Shocked
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2014
а ние го купихме от Хепиленд за 45 лв
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184069&photo=2
също примерно гаража на същата фирма там беше 40 лв а в тоз сайт е 55 newsm78
пиратския кораб беше 39 а тук е 45
някакви доста произволни цени newsm78
а за центъра с инструменти се замислих за този, който е и количка в сайта е 55лв(кой знае колко реално Joy)или един за 40лв пак на smoby, защото по сложните ги дават за над 3 години  newsm78вие как мислите newsm78

# 56
здравейте,

Цеци честито и успех, бързо ще се адаптираш  Hug

и нас ни бройте по срещите, само дето съм против мола, че е голяма таръпана там.

Веси, къде го тоя глад за служители бе мила. От 3 месеца пускам СВ-та и то само на места, където 100% отговарям на условията, до момента са ми се обаждали само 2 пъти  Confused

Като казвах, че няма да ми стигнат силите, имах предвид да се класирам до финала. Ама пак е нещо и дотук, вече съвсем се отчайвах, че за нищо не ставам.

Аз пак да питам, мислите ли нещо за НГ?

# 57
Дейзи за Нова година аз мисля и нищо немога да измисля защото с цялата ни компания неможеме от 2 месеца да се разбереме дали искаме хотел с ресторант или къща която да си наемеме та аз само ровя в нета а другите се ослушват и май  скоро ще ми писне и ще караме нова година вкъщи  Rolling Eyes
Аз за МОЛ-а нямам против въпреки ,че Дейзи е права в събота и неделя е ужас а варянта ни е само едно кафе на втория етаж ,но ако няма места ще стане кофти ,но нека и другите да кажат какво мислят ,че на мен ми е все едно.
Казвайте и за клубче за събота за колко часа да питам защото подозирам ,че почти навсякъде ще е заето с рождени дни и ще трябва време за да намериме а имаме 3 дена още. Какво ще кажете за 11.00 ч. или за 16.00 например ?
Мила ,къщичката е страхотна а най ме кефи ,че и на двете ми деца ще им е интересно да играят с нея  Peace добра идеика за подарък е това -мерси  Hug

# 58
Привет мами!

За срещата: аз съм съгласна за БЪНИ (не го знам ама ще го намеря), но и аз мисля че МОЛА не е много добра идея - особено уикенда е пълно с народ. Давайте друго да измислим  newsm78 Кафене или ресторант?

Кетито, на 21 ни беше сватбата Simple Smile

Дейзи, браво  Hug позицията е супер! Вярвай че ще успееш Simple Smile  Hug  За НГ ние може би тук ще сме, не обичам да карам нова година навън, голяма лудница е. После след нова година мислим да пътуваме.  А какво ще кажете за коледно парти пак да си направим а?

Мила  Heart Eyes аз съм пазарувала чат-пат от БГ онлайн магазини, ама отдавна, много странно че раликата в цените е толкова голяма. Българска му работа....

# 59
  • Варна
Аз да дам отчет, че ги водих на консултация. Преско тежи 13кг. и е висок 86см. Биха му 4-тото ДТК. Доки много го хареса. Пристигнаха обаче резултатите от електрофорезата на хемоглобина-наследил е таласемията ми, за съжаление. Sad Резултатите обаче били много добри според хематоложката, на горната граница на нормата. Ще трябва профилактика с витамини два пъти годишно и толкова пъти кръвни изследвания, за да се следи нивото на хемоглобина. Rolling Eyes И Като се зажени да внимаваме с булката. Rolling Eyes
Дейзи, успех с интервютата. Hug
Цеци, честито на теб. Успех в начинанието.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт