Мъж ми се занимава с уреди за вграждане. Техните са много скъпи, но горе-долу ме ориентира в по-поносимите класове. Значи първото задължително условие е сушилнята да е на принципа на конденза. Така дрешите не се мачкат и може дори да минат без гладене. Марката вече зависи от възможностите ти. Ние сме се спрели на Уърпул. Но и Горенйе въобще не са лоши. Не си взимай Индезит, Зануси и други подобни. Ето тук последно една мама беше писала колко е доволна от новата си покупка - тяхната е Горенйе. Може да я питаш по-конкретно нещо
В4ера 3 пъти успя да ми изклиу4и пералнята,и пердах изяде и въобще не се трогна,направо се търкаляше по земята от смях,смята за много забавно като му повиша тон
стискам палци 
а в някой онлайн магазин ли си ги видяла тези инструменти 

Б също е страшен кокет
обича да се маже с пяната за бръснене на баща си
лятото се кефеше на слънцезащитния крем а като ми види червилото хвръква-а пред огледалото какви стойки прави 
Б също е страшен кокет
обича да се маже с пяната за бръснене на баща си
лятото се кефеше на слънцезащитния крем а като ми види червилото хвръква-а пред огледалото какви стойки прави 
радвам се,че вече сте си вкъщи след тези ужасяващи преживелици. Според мен е по-добре да се опиташ да не мислиш за това и да насочиш мислите си към положителни и красиви неща, така и Бобчо ще се почувства по-добре, като види, че ти си спокойна и усмихната и скоро всичко ще е в миналото. Иначе според мен се травмирате излишно. Не знам дали наистина имаш нужда от психолог, може би си просто по-чувствителна натура, а сега с тези лоши събития в живота си се поотчаяла...знам ли
надявам се това да е моментно състояние, в което всички изпадаме понякога 

и ние ще взимаме маса за инструменти
не се сещам другото. Пригатвила съм се като ме питат бабите да съм готова с отговор
Като Б обича колички вземи му от Комсет има едни, които не са женски 
Прилича на пазарска, но е за със седалка са кукли
ако ме разбра , евала
защото по характер си е чист тъп мъж 
Подозирам, че Денито ми го е изхвърлил в кофата, защото това е на мода сега

Ние се решихме на второ бебе и започнахме с опитите

Много ме изнервя. Тази нощ яде в 5 и в 8
не иска да става - иска мляко
Незнам вече какво да го правя
Ние се решихме на второ бебе и започнахме с опитите

Защо ли?
Чак не мога да повярвам как съм се тормозила толкова време.
Поне ще ни остане нещо за спомен от болничните.

Още повече от вътре ми беше така еуфорично, че не усетих грам студ

слава богу че поне всичко свърши с тази болница ! Много мъчно ми стана като четох
А за психолог, според мене нямаш нужда, по-добре се отдай на някакво хоби или на спорт (аз пак да предложа йогата )
Мисля че този вариант е по-добър 
Несъмнено ти е трудно, въпреки че имаш помощници
А за тази къщичка дето си намислила за подарък - страхотна идея
ако намериш нещо подобно кажи

Тоолкова е хувабо да е толичко

Честито скъпа,много ,много,много любов 
и аз ти се възхищавам за смелостта и решението а и стискам палци бързо да се похвалиш с две чертички 
мерси за милите думи-стискам палци да се излекува Симонка,дано бързо и мине 
Разбира се , че първо на вас ще кажа
А свекърва ми живее на долния етаж
Просто аз искам 2 деца, а няма смисъл сега да почвам работа /нова/ и пак да прекъсвам после 
Вече се наслаждавам на всеки миг 
Но изведнъж започнаха едни флуиди да хвърчат от таткото
Да ме закарал до нас, като ми казва здравей ми държи ръката 5 мин и ме гледа в очите и нещо ми говори
А ти ме познаваш, аз съм човек, който не пръска сексапил