А ако не е - задължително трябва да е опряна в нас и така си играе.Заемаме всякакви пози по земята , за да е спокойна.
Мъча се да го преживея някак . Странното е , че в яслата явно търпи лигавник , защото си я вземам чиста , а и там ядяла сама 

,в 5 сутринта като реших да му сложа капки защото не можеше да диша и само се въртеше и проплакваше,той взе ,че се разсъни и не искаше да заспи до 6.30.През това време пак повърна Нурофена който се опитах да му дам,тъй като имаше температура 37,5.Баща му отиде да купи Панадол и си го изпи детето без проблем,явно нещо Нурофена не му понася
.Просто се чудя какво да правя,да започваме ли антибиотик при положение,че температура ми е вдигнал само снощи и то много за малко,мисля,че беше спаднала още преди да му дам Панадола...,има зверска хрема,която не само,че не му минава,но се засилва още повече,а я лекуваме вече седмица и половина,от нея започна и да кашля,особено нощем.Аз така или иначе утре ще го водя на преглед,ама се чудя дали не бавя нещата,ако е слязло вече възпалението в гърдите...Звънях на педи,исках да я извикам да го види,но не ми вдига,звънях на още една лекарка дето я викаме от време на време,че живее в съседния блок ,но и тя не вдига и сега се чудя да давам ли антибиотик или да изчакам до уте
Извинете ме,че ви натоварвам с мислите си...
Вечер й слагах по зрънце Тетрациклин във всяка ноздра. Ние така си оправихме хремата, която преди това си я влачехме 2 седмици
? Мисля, че вече можем да й пожелаем да отпразнуват поне златна сватба и още дечица, разбира се. Много здраве, щастие, любов и семейно разбирателство. 

важно е да мислиш само позитивно, за да не предаваш твоите страхове и на Бобчо 
мерси 

Ама то не може толкова ТВ и съм в голяма чуденка как да го залъжа да почине, че иначе реееев
Има ли други пристрастени мъници 
цял ден разказвам приказки за Дядо Коледа

скъпа
ЧЕСТИТО

и аз не съм привърженик на антибиотиците,дано днес Дани е по добре 
вярвам ,че ще се справиш 
много сладко ми стана ,като си представих Ели с отверката,че и колички харесва
като влизахме скоро в Комсет той гепи една количка вътре с розово прасе и го разхожда из целия магазин,но сякаш на мъж ми идеята не се хареса
идеята ти е супер,само нашата не е толкова голяма колкото ти искаш ,нашата е тип лего)вътре с две човечета,кухня,баня,легло,масички,компютър,телевизор,кола и прочее ,с отварящи се врати и прозорчета и Б играе страшно много с нея,направо му падна ченето като я видя , става един сериозен и почва да мести човечетата,качва ги по стълбата,слага ги да се хранят,слага ги в креватчето,да влизат и излизат през вратата,да се показват през прозорчетата

,и да Благо като види количка за кукли, няма откъсване, има едни пластмасови, като летни колички, мисля че те не изцяло момичешки, поне на мен не ми приличат.
чакаме те да разказваш 

моля се да остане в семейната ви история и повече да не се стига до болници, системи и тем подобни

...освен ако не решите да направите и Слава кака 
Катето има коли, в търсене сме на интересен камион, от отдавна една от любимите й играчки е чук... Мила, ако наистина искаш кухненски център за Боби има такива с мечо Пух, например - виждала съм в детския магазин в завод Витоша. Иначе идеята за инструементи е удачна. Има много хубави инструменти на Блек'н'Декер с батерии - подарявали сме на момченца и сме уцелвали в десетката 
Желая ви щастлив и дълъг семеен живот
Чакам снимки с нетърпение.