Отговори
# 15
Дейзи, ти харесала ли си нещо конкретно за такава къщичка? Макар, че моята щерка не са й много на сърце куклите за сега  Rolling Eyes

# 16
. Само в 6 часа, най-късно 7 сутрин пие мляко и после пак заспива, имали още някое детенце като нас?

Мислех си , че само Ели се буди за сутрешно мляко , ама имало и други млечковци . Напоследък всяка сутрин между 5-7ч. се пробужда и изкомандва: " МАКО , МАМО СТАНЕ!" :naughty (което значи: мляко , мамо ставай Laughing). Изпива го и ако е по-раничко си доспива , а ако е към 7 часа - купона започва.Вдига ни и двамата от леглото.Другото което иска е "ДАДАЛИ" (пантофите сиреч.Идва от сандали , още не може да превключи на обувки , а идва ред за ботушите) LaughingАко е наясла , ни строява и двамата до вратата и раздава обувките на всеки .Едва смогваме да отидем до банята.Аз я вземам с мен , но баща и вижда голям зор. JoyА ако не е - задължително трябва да е опряна в нас и така си играе.Заемаме всякакви пози по земята , за да е спокойна.
Другия номер е , че иска да яде сама.Справя се почти добре , но държи да е заедно с нас на масата и то  задължително БЕЗ ЛИГАВНИК ooooh! Мъча се да го преживея някак . Странното е , че в яслата явно търпи лигавник , защото си я вземам чиста , а и там ядяла сама newsm78
Дейзи, ти харесала ли си нещо конкретно за такава къщичка? Макар, че моята щерка не са й много на сърце куклите за сега  Rolling Eyes
И Ели много не се заиграва с кукли .По едно време завиваше и приспиваше едно бебе , но за кратко.Сега е на вълна -          коли. Два дни лази по земята с две колички и бръмчи ли ,  бръмчи.Също обича да си играе с отверка.Ходи и я вре само там където има винтчета и може да си я върти два часа в една дупка.
А за коледа - мисля да и купя кухненски център или такъв с огледало , гребени и гримове.

# 17
  • София
Привет и от нас! Hug

Ние пак имахме кошмарна нощ Tired,в 5 сутринта като реших да му сложа капки защото не можеше да диша и само се въртеше и проплакваше,той взе ,че се разсъни и не искаше да заспи до 6.30.През това време пак повърна Нурофена който се опитах да му дам,тъй като имаше температура 37,5.Баща му отиде да купи Панадол и си го изпи детето без проблем,явно нещо Нурофена не му понася newsm78.Просто се чудя какво да правя,да започваме ли антибиотик при положение,че температура ми е вдигнал само снощи и то много за малко,мисля,че беше спаднала още преди да му дам Панадола...,има зверска хрема,която не само,че не му минава,но се засилва още повече,а я лекуваме вече седмица и половина,от нея започна и да кашля,особено нощем.Аз така или иначе утре ще го водя на преглед,ама се чудя дали не бавя нещата,ако е слязло вече възпалението в гърдите...Звънях на педи,исках да я извикам да го види,но не ми вдига,звънях на още една лекарка дето я викаме от време на време,че живее в съседния блок ,но и тя не вдига и сега се чудя да давам ли антибиотик или да изчакам до уте newsm78Извинете ме,че ви натоварвам с мислите си...

# 18
Тасинка, аз доколкото знам тези вируси не се влияят от АБ. АБ се дава май, като има по-дълго време Т и не може да падне + кашлица и гърло.
А на Маги за хремата ми изписаха едни капки, които се правят. Казват се Коларгол. Супер много цапат, защото имат йод. Но помагат много. Освен това си купих цяла банка физиологичен разтвор и по 4 пъти на ден поне  й пръсках със спринцовка по 2 кубика физиологичен разтвор във всяка ноздра. Казвам ти носа й не изчисти много по-добре от няколко капки. После с колко повече сополи изпомпах  ooooh! Вечер й слагах по зрънце Тетрациклин във всяка ноздра. Ние така си оправихме хремата, която преди това си я влачехме 2 седмици  Peace

# 19
Здравейте и от мен!
Е, ама много болни дечица, то с това шантаво време, май няма как! Аз само се моля да не се разболеем, че какво ще правя тогава, незнам.
Колегата, с когото работим заедно на сходни позиции, ще напуска, а аз още не съм толкова в крак с работата (все пак той работи това от 2 години и половина, и има повече опит). Оставам сама и не ми е ясно как ще се справя, направо ми се е свило сърчицето, пък и шефа е един, само крещи по хората и има нечовешко отношение. На мен още не е викал, но ако посмее, няма да си замълча. Стискайте палци да се справя. Аз съм доста отговорна и изпълнителна, но работата е много и не е по силите на сам човек, а незнам дали шефа ще търси човек, да ми помага. Ама да сме живи и здрави.
Ей, Зори, какъв късмет улучи с времето, а:  Grinning? Мисля, че вече можем да й пожелаем да отпразнуват поне златна сватба и още дечица, разбира се. Много здраве, щастие, любов и семейно разбирателство.  bouquet
Лек ден от мен и бързо оздравяване на всички болнички.

# 20
Привет  Hug
Мила, много се радвам че сте по добре  Hug важно е да мислиш само позитивно, за да не предаваш твоите страхове и на Бобчо  Hug
Тася много свежа темичка  Hug мерси  Hug
Зори, мила Честит празник, да си изкарате мноооого яко и весело   bouquet

Бързо оздравяване на болничките  Hug

Голяма беля си направихме с  Бейби Айнщайн, откакто му пуснахме първото и сега по цял ден иска да ги гледа, сяда и не мърда, намира ги за много интересни   Simple Smile  Ама то не може толкова ТВ и съм в голяма чуденка как да го залъжа да почине, че иначе реееев   Cry Има ли други пристрастени мъници  newsm78

След този сняг и ние започнахме темата за Коледа  Simple Smile цял ден разказвам приказки за Дядо Коледа  Wink
Веси много ми хареса кончето на Фишър, дай още няколко идейки  Hug
Или също пие АМ, сутрин след събуждане, между 8:00-8:30, не знам докога, но но мен ми е добре така  Embarassed тати преди да излезне на работа му прави млякото, дава му го в леглото и така не ми се налага да ставам тоооолкова рано  Embarassed а по късно имаме и същинска закуска  Peace

# 21
Веси, не съм харесала нищо още, представям си голяма къща, поне половин метър висока, дървена, вътре с различни стаи и подредба. Ще търся нещо такова, пък ако не намеря ще се примиря с нещо, което има по магазините.

Тася, на твое място не бих дала АБ, след като панадола му понася добре, изчакай още един-два приема да направи и може да се подобри, пък за сополите и аз знам, че е най-добре да се купи банка с физ.разтвор и директно със спринцовката в носа да пръскаш, другия вариант е да влезете в банята и да направиш пара, сополите сами ще текнат. Алис я научих да си духа носа като се правех на идиот, показвах й като в анимационните филми и тя зацепи. Иначе за Нурофена знам от нашата педиатърка, че е доста силен.

Нашият проблем с водата се оказа от абонатната станция, е няма такава държава просто, не искали да дойдат да го оправят щото било уикенд  Shocked ние мръзнем като кучета и не можем да се окъпем даже.

Зори, кой знае в какви танци се вихри вече, айде пожеланията ще си ги пазя за после  Laughing

# 22
Привет и от мен Hug
Дано всички болнички бързо оздравяват , така ще е зимата... аз нищо дипълнително не давам , тя и плодове много не яде , оказа се че всъщност портокалите й харесват. За сметка на това обожава домати и за жалост през зимата са толкова гумени ,че и без тях ще трябва да е , а ми беше толкова лесно да прокарвам другата храна покрай тях ...
Мила , радвам се че сте по-добре!
Силве , споко ще се справиш . И аз винаги в началото много му мисля при разни промени , но после нещата се нареждат и успявам да се справя!
Ама Зори какво време улучи  Laughing
Аз за Коледен подарък  си мисля за хубава бебешка количка , че тя има една и много си играе ,ама искам нещо по-хубаво.Ще видим.
Да ви питам тези , кото ползват сушилня за сушене на дрехи , дали са доволни? Намачкват ли се много дрехите и дали се захабяват? Защото ние сме в чуденка дали да си вземем ,че през зимата  ни е много трудно да си сушим дрехите. И каква марка да е  newsm78
Лека от мен Hug

# 23
ДобрЮтро милички Hug
Зори Heart Eyesскъпа  Heart EyesЧЕСТИТО  bouquet  bouquet  bouquet
Тасинка Heart Eyes и аз не съм привърженик на антибиотиците,дано днес Дани е по добре Praynig
Силве  Heart Eyesвярвам ,че ще се справиш Hug
Цеци  Heart Eyesмного сладко ми стана ,като си представих Ели с отверката,че и колички харесва
в тоз ред на мисли,момчешките мами вие имате ли предразсъдъци да купувате играчки за момиченца на синовете си newsm78
щото Б много иска количка за кукли Joyкато влизахме скоро в Комсет той гепи една количка вътре с розово прасе и го разхожда из целия магазин,но сякаш на мъж ми идеята не се хареса
сега за след болницата му взехме къщичка на два етажа(Дейзи  Heart Eyesидеята ти е супер,само нашата не е толкова голяма колкото ти искаш ,нашата е тип лего)вътре с две човечета,кухня,баня,легло,масички,компютър,телевизор,кола и прочее ,с отварящи се врати и прозорчета и Б играе страшно много с нея,направо му падна ченето като я видя , става един сериозен и почва да мести човечетата,качва ги по стълбата,слага ги да се хранят,слага ги в креватчето,да влизат и излизат през вратата,да се показват през прозорчетата
направо ми е решение сега за скуката в къщи покрай дъждовното време а на кутията и е нарисувано едно момиченце как играе-тоест явно я водят играчка за момиченца
също смятам,че много ще го зарадва детска кухня-ама те са едни розови,после като порастне да не ми се сърди,защото сякаш има все пак някакви нагласи ,че е нормално момиченцата да играят с играчки за момчета ,но обратния вариант не  newsm78
а аз се чудя за Коледа дали да не му взема център с инструменти newsm78
цунки Heart Eyes

# 24
Здравейте момичета,
Зори, честито и от мен  bouquet
Мила, твоята идея за подарък ми хареса много, Благо и без това като докопа отвертка не я пуска един час, дано само като играчки да са му също толкова интересни  Grinning ,и да Благо като види количка за кукли, няма откъсване, има едни пластмасови, като летни колички, мисля че те не изцяло момичешки, поне на мен не ми приличат.
лек ден

# 25
Зори ,честито и от мен надявам се ,че сте искарали страхотно  Hug чакаме те да разказваш Hug

Мила, Алекс също налита на бебешки колички и аз мислех да му купя ,но мъжа ми категорично ми забрани та сега когато успее да отмъкне тази на Симона я бута ама е много груб и я търкаля на всичките и посоки та тя не му я дава много за да не и я счупи.
Иначе с барбита как играе бедна ви е фантазията ама няма как той гледа сестра си и какво да прави детето а за нова година не съм мислила още какво да им взимам ,но идеята с инструментите добре ми звучи направо от някъде на едро можеме да вземеме  Joy

# 26
Ми аз съм виждала момченца да си бутат бебешки колички, даже на едно от парка майка му му е купила една червена и си я носи с тях. За момчета май има варианти на колички тип джип с дълги дръжки за бутане, ама не са така маневрени като бебешките. Иначе и Алис много си пада по колички и камиончета, вчера точно й купих една много готина дървена ретро кола, а пък като бяхме на гости на баба й отмъкна на братовчед си един командос и сега се счупва от игра с него.

Айде както хубаво стискахте паци миналия път да стискате и утре, че съм на второ интервю в същата фирма.

# 27
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша. Честито на Зори! Да са много, много щастливи!  bouquet
На Преслав отдавна съм му взела количка да бута. Въобще не се замислих даже. Омръзна ми като излезем в Морската да взима на децата количките. За подарък не съм мислила, но идеята за инструмнти и на мен ми допадна. Peace
Констанс, мила, много добре те разбирам. НАли и моята Габи е много ревлива. Преско и той имаше период, в който не искаше да заспива, но мина. Всичко минава, само търпение и здрави нерви. Има тема Майки на породени деца в Нашите деца. Ела там, момичетата дават много хубави съвети и въобще е друго като има някой, който е минал през същите проблеми и тревоги. Hug
На всички болни, скорошно оздравяване. Hug
Цеци, много се смях на изпълненията на Ели.  hahaha
И други неща щях да пиша, но сега не мога. Hug

# 28
Привет и от мен Hug Hug
Мила, като четох през какво сте преминали.... Praynig Praynig моля се да остане в семейната ви история и повече да не се стига до болници, системи и тем подобни Praynig Praynig
Констанс, сигурно не ти е лесно сега, но като отрастнат малките, ще се забавляват, а вие с татко им ще им се радвате и ще си почивате Hug Hug...освен ако не решите да направите и Слава кака  Wink
Смятам, че са погрешни предразсъдъдците за момичешки и момчешки играчки. Напълно естествено е децата ни да проявяват интерес към всякакви играчки, подходящи за възрастта им, не за пола им Peace Катето има коли, в търсене сме на интересен камион, от отдавна една от любимите й играчки е чук... Мила, ако наистина искаш кухненски център за Боби има такива с мечо Пух, например - виждала съм в детския магазин в завод Витоша. Иначе идеята за инструементи е удачна. Има много хубави инструменти на Блек'н'Декер с батерии - подарявали сме на момченца и сме уцелвали в десетката Peace
Зори, поздравления и от мен   bouquet  bouquet  bouquet Желая ви щастлив и дълъг семеен живот Heart Eyes Heart Eyes Чакам снимки с нетърпение.

# 29
Айде както хубаво стискахте паци миналия път да стискате и утре, че съм на второ интервю в същата фирма.

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Стискам с двете ръце , като се събуди Ели и тя ще стиска Mr. Green. Напълно те разбирам , защото и аз напоследък само ходя по интервюта , но ще се похваля по-подробно ако получа очаквания резултат.

Явно момчешките майки страдате повече от предразсъдъци относно момичешките играчки.Не мога да го разбера сигурно защото нямам  момче, но си мисля ,ч е и да имам няма да се притеснявам толкова.Както и не се притеснявам  , че Ели не си играе с кукли, а с коли и отверки.Наравно с това тя с удоволствие си играе с кухненски комплекти , а друго любимо занимамие е с часове да стои пред огледалото , да се реше и да се маже с крем (има си празна тубичка). Те просто попиват всичко както от майките , така и от бащите си и пола не е определящ.Също вземат пример едно от друго.За сега не правят разлика от дамски и мъжки вещи , но след време сами ще си усетят разликата и ще се заиграват с коли (момчета) и кукли(момИчета) , не за друго ами защото връстниците им от същия пол го  правят. Нека да не им определяме от сега роля в обществото , а после се сърдим на мъжете си , че не пипвали " ЖЕНСКА" работа Laughing(това е шега )
Естествено трябва да се съобразяваме с изкуствено  наложените обществени норми , но същевременно да не лишаваме децата си от удоволствието да опознаят света от всички страни и след това само да им помогнем да засемат своята роля и позиция в обществото Peace

Простете ми за  тежките разсъждения ,  Embarassedно като ми текне мисълта , не мога да спра и гледам да съм максимално подробна , не за да остроумнича , а за да не засегна някого .
засега чао и хубав ден Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт