Отговори
# 30
И за не се притеснявам за играчките. Магнадела си пада много повече по коли отколкото по кукли и други подобни. И аз съм виждала много момченца да бутат количка за кукли, но синя примерно  Grinning

Дейзи, аз такива къщички не съм виждала за жалост. Повечето са доста посредствени или много малки.

Анетка, аз мога да ти кажа нещо повече за сушилните. Ние още няма, защото няма къде да я сложим. Но в новия апартамент е задължителна покупка  Peace Мъж ми се занимава с уреди за вграждане. Техните са много скъпи, но горе-долу ме ориентира в по-поносимите класове. Значи първото задължително условие е сушилнята да е на принципа на конденза. Така дрешите не се мачкат и може дори да минат без гладене. Марката вече зависи от възможностите ти. Ние сме се спрели на Уърпул. Но и Горенйе въобще не са лоши. Не си взимай Индезит, Зануси и други подобни. Ето тук последно една мама беше писала колко е доволна от новата си покупка - тяхната е Горенйе. Може да я питаш по-конкретно нещо
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233540.0

# 31
Веси , мерси за отговора! Аз поразгледах днес и в Наш дом една тема , ще помислим и ще трябва да купим нещо .

# 32
А майките на моми4енца да не се обаждат,щото не е същото.Я да го видите моя син по цял ден наконтен с една диадема на главата,непрекъснато се опитва да ми докопа гримовете и да се нацапоти,все се парфиумира и като подкара някоя розова бебешка коли4ка и мъжът ми изпада в истерия Mr. GreenАз за подарък мисля да погледна колите за возене,4е малкия отка4а като види кола,ама само ако не са много скъпи,ина4е сигурно ще се размине с някой камион4е.
Мале цялата настръхнах като про4етох за снега,завиждам ви,аз не съм виждала сняг от 5г,а тук денем все още си е за къс ръкав.Дани продължава да се сополеви ве4е месец,а аз съм направо така smile3511В4ера 3 пъти успя да ми изклиу4и пералнята,и пердах изяде и въобще не се трогна,направо се търкаляше по земята от смях,смята за много забавно като му повиша тон Close

# 33
Дейзи Heart Eyes стискам  палци Hug
Лили  Heart Eyesа в някой онлайн магазин ли си ги видяла тези инструменти newsm78
аз гледах едни на ecoiffier,но понеже къщичката на Б е от тях а имаше лек проблем със сглобяването и се чудя дали са достатъчно добри newsm78
Зоичка Heart EyesБ също е страшен кокет Joyобича да се маже с пяната за бръснене на баща си Joyлятото се кефеше на слънцезащитния крем а като ми види червилото хвръква-а пред огледалото какви стойки прави Joy

милички има ли други ,които да ставате в 6 сутринта като нас Rolling Eyes

# 34
А майките на моми4енца да не се обаждат,щото не е същото.Я да го видите моя син по цял ден наконтен с една диадема на главата......
Зоичка Heart EyesБ също е страшен кокет Joyобича да се маже с пяната за бръснене на баща си Joyлятото се кефеше на слънцезащитния крем а като ми види червилото хвръква-а пред огледалото какви стойки прави Joy

Това е нормално и също е породено от стремежа им да ни имитират.Аз си спомням , че като малки постоянно правех опашки на по-малкия ми братовчед и той умираше от удоволствие , но сега не е станал гей или женчо.
Забравих да ви се похваля , че  Ели постоянно намира монети в градинките и не ги открива случайно докато рови , а тръгва устремена , кляка взема я и ми я носи, като , че ли знае , че е там Laughing

# 35
здравейте маминки!

Зори, честито! желая ви дълъг съвместен живот, изпълнен с незабравими мигове и щастие!

Мила,  Hug радвам се,че вече сте си вкъщи след тези ужасяващи преживелици. Според мен е по-добре да се опиташ да не мислиш за това и да насочиш мислите си към положителни и красиви неща, така и Бобчо ще се почувства по-добре, като види, че ти си спокойна и усмихната и скоро всичко ще е в миналото. Иначе според мен се травмирате излишно. Не знам дали наистина имаш нужда от психолог, може би си просто по-чувствителна натура, а сега с тези лоши събития в живота си се поотчаяла...знам ли  newsm78 надявам се това да е моментно състояние, в което всички изпадаме понякога  Hug

Дейзи, стискаме палци, успех!!!

Констанс, пожелавам ти да бъдеш силна в тези трудни моменти , дано скоро коликите на малката Слава изчезнат , представям си какво ти е... целувки!

аз нямам никакво време да обикалям магазините за подаръци, така че ще черпя наготово от вашите идеи и после директно в магазина. Толкова отдавна не съм купувала нищо на Писи, че ме хвана срам като чета как непрекъснато изненадвате мъниците с нещо ново. Добре, че гледачката й носи кукли  и други играчки от време на време, че аз дори не се и сещам. Blush

# 36
  • София
Миличка  Hug и ние ще взимаме маса за инструменти Laughing написала съм си още ...шейна, авто-паркинг,  newsm78 не се сещам другото. Пригатвила съм се като ме питат бабите  да съм готова с отговор Mr. Green
А за женските играчки..........всичко може да се заобиколи подобавощо, така че да не дразни татковци и баби Wink Като Б обича колички вземи му от Комсет има едни, които не са женски Wink
Пак е количка със седалка отпред. Моята приятелка си взе и каза, че са много здрави- бяха 16лв Peace  Прилича на пазарска, но е за със седалка са кукли   Crazy ако ме разбра , евала  ooooh!
За кухнята има и не- розови и мисля, че не са женски Rolling Eyes  някои мъже обичат да готват Rolling Eyes а и всички обичат да ядат Mr. Green
Денито много си пада по фризьорски принадлежности , много обича да се реши и да реши друг Mr. Green- баща му откача Mr. Green
А като ме види, че си пиля ноктите и иска и той и стои мирен, много е сладък Laughing Но тези неща не ме притесняват , че ще стане женствен  Crazy защото по характер си е чист тъп мъж  Joy

Исках да ви покажа как си обзаведох едната стая с подръчне материали...оооооооообаче си затрих фотоапарата Cry Подозирам, че Денито ми го е изхвърлил в кофата, защото това е на мода сега Crazy ooooh!

И сега да ви кажа една тайна Wink Ние се решихме на второ бебе и започнахме с опитите Grinning Hug

# 37
  • София
Да кажа и аз честито на Зори   bouquet  bouquet  bouquet

Тъкмо , щях да питам дали пие някой още Ам , а вие сте писали Laughing Денито пие преди лягане. Беше започнал да пие в 6-7 часа, но от няколко дни иска в 4 часа и пада един рев едно тръшкане ooooh! Crazy Много ме изнервя. Тази нощ яде в 5 и в 8  #Crazy не иска да става - иска мляко  ooooh! Незнам вече какво да го правя Rolling Eyes

# 38
  • Варна
И сега да ви кажа една тайна Wink Ние се решихме на второ бебе и започнахме с опитите Grinning Hug
Ех, все ми върви първа да прочитам такива новини. Grinning Защо ли?  Mr. Green Хайде, честито! Успех в начинанието. Ще чакаме да се похвалиш.  bouquet
Ние сме с нов монитор и ви виждам много по-добре. Simple Smile Чак не мога да повярвам как съм се тормозила толкова време.  ooooh!Поне ще ни остане нещо за спомен от болничните. Simple Smile

# 39
Привет милички!!!!

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!! СТРАХОТНИ СТЕ !  Hug  Hug  Hug

Сватбата мина прекрасно!!! Слава богу поне не валя дъжд, студа го преживяхме Simple Smile Още повече от вътре ми беше така еуфорично, че не усетих грам студ Simple Smile
В църквата беше страхотно, Анна-Мария се държа супер , само викаше мама тати и се смееше Simple Smile
В ресторанта се бяха справили страхотно, супер храна, ускраса и уникални питиета, тортата също беше страхотна, украсена с живи цветя Simple Smile
Много се забавлявахме, Анна-Мария беше във вихъра, танцуваше като полудялала, изкара до към 11:30, а ние продължихме до сутринта Simple Smile

Абе много е хубаво е да си булка, но и многоооо изморително, не си усещах тялото вчера Simple Smile
Цялата ни къща е с цветя, ухае прекрасно... Много красиво и вълнуващо изживяване Simple Smile
Снимки, чакам ги утре да ги дадат и веднага ще кача Simple Smile

Сега по темите:

Мила  Heart Eyes слава богу че поне всичко свърши с тази болница ! Много мъчно ми стана като четох Sad  А за психолог, според мене нямаш нужда, по-добре се отдай на някакво хоби или на спорт (аз пак да предложа йогата ) Wink Мисля че този вариант е по-добър Simple Smile

Констанс, миличка, горе главата, тези периоди ще минат Simple Smile Несъмнено ти е трудно, въпреки че имаш помощници

Дезйи, стискам палци !!!! Ще успееш Simple Smile А за тази къщичка дето си намислила за подарък - страхотна идея Simple Smile ако намериш нещо подобно кажи

Тасинка, и аз мисля да не почваш с антибиотик, продължвай с обичайните методи. Дано бързо се оправи Дани Simple Smile

Кетито, айде честитооооооо, супер решение сте взели, и да ни се похвалиш съвсем скоро Simple Smile

Зоуи, що ти е сняг Simple Smile Тоолкова е хувабо да е толичко Simple Smile

И за играчките да кажа, абсолютно подкрепям мнението на Цеци, няма какво да се притесняваме в тази възсраст е нормално всичко това. Анна-Мария също умира за колички, камиони и тем подобни "момчешки" играчки

А за срещата - айде да се организираме за събота или неделя, ама сериозно вече - или в клубче (ако сме с деца) или да направим едно обядче (ако сме без) давайте предложения

Сори че стана дългичко...

ЦУНКИ!

# 40
  • София
Здравейте и от нас! Ние на последък се поизгубихме, но Симона не ме оставя да седна пред компютъра. Нямах време да изчета цялата тема, но.... Мила, направо ми се доплака като четях през какво сте преминали. Ти по принцип си доста емоционална и си представям какво ти е било. Надявам се, че нашето сладурче вече е добре, че Симона иска да го гушка. Нас също ни нападнаха някакви болести. Симона яде в събота боб и от там като почна едно разстройство... давам и Ентерол тя повръща... и така три дни вече не е яла. Само на вода. Личната лекарка каза, че е от храната, но вече ме съмнява толкова дни да я държи. Днес пак беше разстроена, продължава да не иска да яде. Само ме притеснява да не се обезводни, доста е отпусната, спи и се... май ще я вода на лекар след обяд.
Зори, чакаме да влезеш да се похвалиш!
Кети, възхищавам се на смелостта ти, както и на Констанс и Катя. Аз не мога да си помисля в момента за второ дене. Симона е доста палава и своенравна и към края на деня обикновено ми идва да я оставя пред вратата да чака баща си. Вече сме на вариант да търся някаква гледачка да помага от време на време, но не ми  е ясно още как ще я намеря.
Анетка, за мен сушилнята от раждането на бебка е най-необходимата вещ в къщи, макар, че бях против купуването и защото смятах, че дрехите ще се мачкат, а аз не гладя! Crossing Arms
Сега все още не гладя, просто защото барабана е достатъчно голям за де не намачка дрехите от една пералня. Иначе съм против комбинираните перални със сушилни.

# 41
  • София
Зори честито!Изпреварила си ме с отговора, докато моя се публикува. Желая ти цялото щастие на света!!! Един много грижовен и усмихнат татко до теб и мъничето през целият ви живот!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 42
Здравейте и от мен.
Най-напред,Зори,ЧЕСТИТО!!! Много много щастие и дълъг прекрасен семеен живот!  bouquet
На болните-бързо да оздравяват.
Дейзи,и аз ти стискам палци.Дано да се похвалиш скоро.Възхищавам се на майките,които работят (или ще почват да работят скоро).Аз още нямам смелостта и организацията да започна.Също признавам че малко ме е страх,защото имам чувството че всичко съм забравила и съм се откъснала много от работата за това време.Вече станаха 2години и 2 месеца.Е,все пак и моят момент наближава,надявам се всичко да е ОК.
Виктор също пощурава като види навън бебешка количка и все се дърпа с някое момиченце или момченце за нея.Обича също кукли,гребени...  Embarassed
Да ви питам,кога трябва да отказваме шишетата с биберон и мляко?Виктор пие само вечер прясно мляко преди лягане и това е част от ритуала за заспиване.Това е добре,но се чудя докога да пие с биберон.Вие какво мислите по въпроса?
А какво прясно мляко давате на дечицата?

# 43
Зори Heart Eyes Честито скъпа,много ,много,много любов Heart Eyes
Нели Heart Eyesи аз ти се възхищавам за смелостта и решението а и стискам палци бързо да се похвалиш с две чертички Hug
Габи Heart Eyesмерси за милите думи-стискам палци да се излекува Симонка,дано бързо и мине Praynig
а гледачка намерих като пуснах обяви в Заплатата и jobs.bg,имаше страшно много кандидати но аз харесах първата и май и Б я хареса,но още не смея да се хваля,че днес ни е втори ден
тя е много симпатична студентка и живее близо до нас

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 15:27 от Mila mama

# 44
  • София
Мерси милички Hug Разбира се , че първо на вас ще кажа Wink

gabi666 Чак за възхищение не съм Rolling Eyes Денито вече е голям и скоро ще тръгне на детска Wink А свекърва ми живее на долния етаж Wink Просто аз искам 2 деца, а няма смисъл сега да почвам работа /нова/ и пак да прекъсвам после Rolling Eyes А и годинките летят неусетно Grinning

Скоро претърпях голяма загуба и това ме накара да осъзная колко е кратък живота  Rolling Eyes И че трябва да му се наслаждаваш докрай и да гребеш с пълни шепи от щастието около теб. Няма смисъл да се отлага нищо, щом го искаш- действаш Hug Вече се наслаждавам на всеки миг Heart Eyes

Миличка Rolling Eyes това с младата гледачка ...............  Rolling Eyes да не прозвуча зле, ама се надявам, че си избрала някоя по-невзрачна Rolling Eyes
  Аз съм работила като детегледачка /когато бях на 18/  на едно страхотно детенце и семейството беше страхотно, младо и много се обичаха и разбираха Heart Eyes Но изведнъж започнаха едни флуиди да хвърчат от таткото Crazy Да ме закарал до нас, като ми казва здравей ми държи ръката 5 мин и ме гледа в очите и нещо ми говори Crazy А ти ме познаваш, аз съм човек, който не пръска сексапил Shocked И така , многго си обичках хлапето, но напуснах Rolling Eyes Аз  семейства не развалям Naughty
 Нещо им се върти във фантазиите на мъжете, както за лизбийките Mr. Green
Дано не те разочаровах, но да ти кажа да си гледаш таткото Rolling Eyes Че твоя като го знаем каква находка е  Wink Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт