Отговори
# 165
ммда, и на мен ми беше много приятно, друго си е да излезем без малките  Laughing
къде са снимките?

Мила, защо не дойде, всичко наред ли е ?

# 166
милички за съжаление вчера ме изцепи главата и не успях да се стегна за срещата,тая мигрена се появява в най неподходящия момент Sad

# 167
Добро утро, вчера на срещата беше супер много добре ми се отрази. Съжалявам ,че неможах веднага да пусна снимките ,но имахме гости и беше лудница в нас.
Те снимките всъшност са само 4 ама се надявам ,че Ади е направила повечко
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186778

# 168
И аз да кажа,че вчера си изкарахме много приятно! Hug Наистина трябва до се организирваме по често! Wink

Лелее.....голяма шматка съм значи  ooooh! снощи преместих часовниците с един час напред и тази сутрин се усетих,че трябва назад  Joy нещо не съм много в час  Crazy

Юджи от снощи е със страшна хрема,със сигурност ще пропуснем днес клубчето.
Приятно прекарване с малчовците! Hug

# 169
Някои от мамите не ги познах Embarassed,ще помоля,ако не ви бърка като слагате снимки да ги надписвате :mrgreen:4акам с нетърпение снимки и от днескашната срещи4ка Hug

# 170
Брях с розовата блуза съм аз, казах ви че не трябва да се снимам  Mr. Green ужасТ  Mr. Green

Днес беше хубаво, много деца, крякане, голяма игра, малко рев тук и там, почти непрекъснато отнякъде се чуваше мамо-мамо  Laughing децата са много пораснали и кое от кое по-хубави. Снимки чакаме от Безмерна и Мики 3 / не помня дали още някой снима/. Алис не пожела да обядва и яде сандвич от Макдонълдс накрая  ooooh!после 1 час я приспивах и спа половн час и сега ме ръчка пак  ooooh!

# 171
С черна блуза и с вързана коса  съм аз, може би мен не си познала Зоуи, понеже не си ме виждала, май. Много се радвам, че сте изкарала готино с децата, надявам се следващия път и ние да се влючим. Въпрос: На някоя от мамите мъжът й случайно да е учил "Финанси" във Великотърновския, само че с лекции в София, някъде 2000-2003/4? Защото мъжът ми твърди, че е срещнал някакъв състудент, но му забравил името и той е мъж на някоя от вас и от там знае за срещата ни вчера. Ако не е така, значи пак ме лъже и наистина ни чете тук.
Лека вечер

# 172
Абе по4ти никой не познах май Joy,голяма съм шматка добре,4е ми разяснихте,4е бях познала само безмерна,адиланд,джеси и веси CrazyГоляма тумба сте се събралимай4е,благородно ви завиждам Embarassed,айде 4акаме още снимки Hug

# 173
Наистина беше много интересно за децата. Аз дори мога да кажа, че си починах. Магдалена се лепна за една пързалка и аз седнах да клюки с другите мами  Mr. Green Аз също имам някоя и друга снимка, но са основно с Маги.

Мами, дайте да се организираме още от сега за клубче за Коледното парти. Аз си мислех за Барбарони в кв. Бели Брези. Трябва да помисли и за дата. Май е добре да е нещо преди самите празници, защото всеки си има семейни планове. Примерно нещо до към средата на декември. Хайде казвайте, може и анкетка да си спретнем  Grinning

И един въпрос към мамите пазаруващи от амазон, ебай и т.н. Само кретни карти ли приемат и може ли да са в различна валута? Аз за сега нямам кредитна карта и не знам дали да си изкарвам за две пърчаки специално  Rolling Eyes Пък и в амазон искат долари, а в ибей евро  Rolling Eyes Ако може да ме ориентирате и колко излиза доставката на малък пакет от амазон, че те са по-далече  Hug

# 174
  • София
Веси ще ги пуснеш ли тези сайтове и аз да ги разгледам Praynig

И аз нямам карта Rolling Eyes Някоя мама която има, няма ли да се навие да направим на нейно има една групова поръчка Embarassed Малеее много съм нахална  Mr. Green

# 175
Ааа, хич не си нахална  Laughing Априлките са си спретнали цяла тема в "Пазарския". Там си правят общи поръчки от чужди сайтове за коледни подаръци и други. И си делят разходите по доставката, което е много удобно. Ако се навиеме повече, може и ние да си спретнем нещо такова. Аз специално си харесах нещо за мен си този път  Mr. Green Едни ДВД-а с аеробика + степ.

# 176
Ето тук са изброени всички магазини с доствака до Бг
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162993.0

+ обсъждания

# 177
  • София
Абе нахална съм , щото на чужд гръб Mr. Green

За срещата без децата беше супер  Peace Добре си поклюкарствахме и бяхме само ние  Wink
Само менюто не ми хареса Rolling Eyes

В "Бъни"  Много се ядосах, че вчера в 8-9-ч ми звъннаха да ми кажат , че щели да перат мокета Shocked Е как да откажа резервация по това време  Crossing Arms Тъпа постъпка Crossing Arms Беше още мокро и много влажен въздух  Rolling Eyes А и какичките бяхаааа ooooh! егати заспите ooooh!
Обаче ние супер си искарахме, децата капнаха, Денито заспа в количката Mr. Green голяма игра падна, трябва по-често да се събираме зимата Hug
Децата са мнооого пораснали Hug много мила ми стана като се сетя на коледното парти какви дребоси бяха Hug

Веси в Барбарони няма играчки Rolling Eyes и не е много голям Rolling Eyes По добре нещо голямо като Патетата или Двете Феи  newsm78 Някой не знае ли някой нов newsm78 да са му здрави играчките Mr. Green

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 17:42 от ketito

# 178
Ами може и Патетата. Аз само на един РД съм ходила в Барбарони и не беше зле. Но наистина са му малко играчките. В Двете феи сме ходили много пъти и ми се ще да сменим малко  Thinking
Ако стане клуба на Дейзи до тогава, може да сме там и да го сефтосаме  Mr. Green

# 179
И днес искарахме страхотно ,влизам само да пусна снимките ,че сме на гости  Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186977

Общи условия

Активация на акаунт