Какво, къде, кога

• 134 819
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 555
  • зад парка
Изложба на Гоя- серия гравюри „Капричос” от 8 април до 19 май в Институт "Сервантес"
През седмицата работи до 8 ч. вечерта, в събота - от 10 до 1 ч.

http://sofia.cervantes.es/FichasCultura/Ficha54842_905_10.htm

# 556
Представлението на цирк Балкански е много хубаво.Ние с дъщеря ми останахме доволни.

# 557
  • София
Да похваля театър "Възраждане" Peace
Ходихме на "Червената шапчица". Представлението е много хубаво - с изпипани костюми, красив декор, музика и хумор. На дъщеря ми и хареса. На останалите деца също. Накрая героите чакаха навън, за да ги видят децата Simple Smile

# 558
Страхотна тема и много полезна!
И аз съм от мамите,които обичат
да ходят по театри, музеи и всякакви
културни мероприятия!

# 559
Ходихме на "Червената шапчица". Представлението е много хубаво - с изпипани костюми, красив декор, музика и хумор. На дъщеря ми и хареса. На останалите деца също. Накрая героите чакаха навън, за да ги видят децата Simple Smile
След всяко детско представление артистите така седят навън.Наистина е много хубаво и децата им се радват.

# 560
  • при палмите и алигаторите,FL
разгледах програмата и видях че другата седмица е Снежанка , има ли някои отзиви, а и колко е продължителноста на представлението, предполагам около час.

# 561
  • София
Dа, около час е. И аз взех билети за Снежанка Simple Smile

# 562
за куклени представления ли става въпрос, в театър "Възраждане"?

# 563
Аз съм от недоволните от "Възраждане".

Салонът не ми допада, постановките са доста дълги и дотягат на повечето деца, а една госпожа, която много настояваше да ми продаде билети и ме убеждаваше колко подходяща е една постановка с артисти за 3 годишни, а не беше права Sunglasses, като фелдфебел дава нареждания напред-назад.

Там няма да повторя скоро.

# 564
Аз съм от недоволните от "Възраждане".

Салонът не ми допада, постановките са доста дълги и дотягат на повечето деца, а една госпожа, която много настояваше да ми продаде билети и ме убеждаваше колко подходяща е една постановка с артисти за 3 годишни, а не беше права Sunglasses, като фелдфебел дава нареждания напред-назад.

Там няма да повторя скоро.

На мен театър Възраждане също много ми харесва, но започнахме да ходим след като децата станаха на пет години - преди това не съм си и помисляла да ги водя на друг вид театър, освен на кукления. Все пак за всяка възраст си има представления. Последния път гледахме "Красавицата и звяра" и имаше едно малко дете, което толкова се уплаши от звяра, че избяга, друго - около три годишно се опитваше да се включи в играта. Ами това просто е лоша преценка на родителите - то самата приказка "Красавицата и звяра" въобще не е подходяща за дете на 3 години. Да не говорим, че не е редно и останалите зрители да са ангажирани с емоционалните проблеми на тригодишните деца, защото родителите им нещо не са преценили добре техните възможности.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 09:20 от Aster

# 565
  • София
Прощавай - ама от къде го взе това намаление? и как става ?(това е отклонение - аз имам билети за други места - не мога да помогна за съжаление)
Не си спомням до коя дата беше, но при закупуване на билетите до някой си януари бяха с намаление..това е.

# 566
Много хубава тема. Да се запиша да ви чета редовно

И аз се записвам

# 567

И аз се записвам

# 568
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=387114.0
предполагам, че за това иде реч за безплатно парти

# 569
В централното фоае на Нардоната библиотека е подредена фотоизложба на тема "И ний сме дали нещо на света", представящи т.нар. Млади таланти на България. Обхваща поледните петнайсетина години и показва успехите на деца от 1 до 12 клас на международни олимпиади и състезания в различни области като Изкуство, Математика и информатика, Езикознание, Екология, Физика, Химия, Литература и други.

Много ми беше приятно да видя български момчета и момичета, получили най-високи отличия на състезания по цял свят Hug Това обаче, което ми липсваше като инфо е Къде са те сега?

Не случайно не е потърсен отговор на този въпрос - вероятно почти всички вече не са в БГ. А това пряко дава информация за провала на политиката на българските правителства към младите учени и новатори! - такава няма.

Горд се чувстваш, когато гледаш първенците, драго ти е, когато до тях виждаш учителите, които са ги подготвяли и напътствали по пътя към тези им успехи - учители - ентусиасти, хора наистина обичащи професиите си....

Мисля, че изложбата би била интересна за деца откъм 10-тина години нагоре - да видят успели техни връстници и да поискат да бъдат като тях Peace

Изложбата е до 17 април.

Общи условия

Активация на акаунт