Какво, къде, кога

• 134 813
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 615
според мен всички събития на открито днес ще претърпят неуспех
-----------------------------------
за щастие сгреших Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 22:00 от Ellea

# 616
Някой знае ли дали ще има нещо след обяд, че сутринта нали валя а сега ще спи newsm78

# 617
Радио FM+ отново събира децата на България за празничен 1 юни

За четиринадесета поредна година Радио FM+ ще отбележи Международния ден на детето с празнични прояви в големите градове на страната.

В София детският празник ще започне от 11 часа на 1 юни и ще продължи цели шест часа.

На специално подготвени шатри в Приключенски парк „Коколанадия” малчуганите ще се забавляват с любимите си анимационни герои.

Традиционната благотворителната томбола, която екипът на Радио FM+ организира всяка година, този път ще събира средства за кампанията на фондация „И аз мога” – „България – достъпна за всички”.

Над 800 са наградите, които децата ще получат тази година, благодарение на генералния спонсор – MТел, както и сп. NG Kids.

Събитието се отменя за 8.06. -  Peace от сигурен източник.

# 618
Пипиландия-детски музикален театър Пипи-06.06.\събота\-НДК-зала11 от 19 часа-Ходили ли сте на това представление дали е интересно?

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 12:14 от ivana04

# 619
  • София
Пипиландия-детски музикален театър Пипи-06.06.\събота\-НДК-зала11 от 19 часа-Ходили ли сте на това представление дали е интересно?
Много добро предложение ми даваш  Heart Eyes Не сме ходили, но смятам да го направиме. От билетния център казаха, че билети има, ще има и преди представлението, 5 лв - и за възрастни и за деца. Забравих да питам за продължителността, но предполагам, няма да е над час и половина....

# 620
На 12.06 от 18часа ТС "Звездни мигове" към Национален Дворец на Децата ще имат представление в НДК, зала МТИ. Билети от касата на НДД. Постановката е много забавна, подходяща за деца над 6 години и родители. Peace

# 621
  • София
Ние отидохме и ни хареса. Моя дечко е на 3 год и беше доста впечатлен, е, по-подходящ е мюзикъла за по големи деца, но въпреки това, ето вече 2 дни говори само за Пипи. Иначе децата играят страхотно, за Пипи нямам думи - най-хубавата Пипи, която съм виждала, едно изключително лъжезарно, усмихнато и красиво момиче. Смятам, че който отиде няма да съжалява  Heart Eyes

# 622
На 21.06 в Зоопарка ще има опит за поставяне на рекорд за книгата на Гинес - най-много плюшени мечета събрани в един ден.
http://sofia.dir.bg/2009/06/07/news4571942.html

# 623
Заповядайте в Столичната Зоологическа градина на
ПИКНИК НА ПЛЮШЕНИТЕ МЕЧЕТА

На 21 Юни 2009 г. , в Столичния Зоопарк ще се състои кампанията на Европейската Асоциация на Зоопарковете и Авкариумите – Пикник на плюшените мечета, чийто основен фокус е създаването на обществено съзнание за важното място, което заемат европейските хищници в природата.
С това мероприятие ние искаме да накараме всички да осъзнаят, че мирното съвместно съществуване на хората с хищниците е възможно.
Пикникът на плюшените мечета е една възможност за създаване на положителна обществена нагласа  към проблемите с хищниците.
Плюшеното мече е във всеки дом и е мечката, която всички познават и обичат. Чрез използване на този образ, ние се надяваме да превърнем част от тази обич в уважение и разбиране към дивите мечки в природата, като символ на хищника от гората.
По забавен и нетрадиционен начин можете да допринесете за тази кауза. Необходимо е само да посетите Зоопарка на 21 Юни 2009 г. и да вземете със себе си мече-играчка. Всяко мече посетило Зоопарка ще бъде преброено при влизане през входа. Това ще осигури участие на нашия Зоопарк в книгата на Гинес с най-много събрани мечета на едно място.
В 13 часа мечетата и техните собственици ще се съберат пред сцената до слоновете за “Голямото запознанство на мечетата”!
След това в 13:30 часа ще има Парад на мечетата и ще има излъчени победители в няколко категории.

# 624
  • София
Разказите с неочакван край на Роалд Дал са супер, сигурно и постановката ще е добра. Жалко, че е в работен ден.
А и салончето е много приятно.

# 625
Разказите с неочакван край на Роалд Дал са супер...

То си е така, но за деца май не става.

# 626
  • Кацнала на едно дърво.
И аз идвам, за да кажа за пикника на плюшените мечета, но виждам, че съм закъсняла.  Laughing
Часът малко ме притеснява, ако е много горещо...
П.П. Роалд Дал е  и много добър детски писател. Всъщност, страхотен е.  Grinning ("Матилда", "Вещиците", "Чарли и шоколадовата фабрика", "ГДВ" и т.н.)
Но се боя, че постановката май не е по детските му книги, а по разказите му за възрастни.  Rolling Eyes

# 627
Здравейте, изпратиха ми тазци информация и реших , че е добре да я споделя с повече хора.

Имаш идеите. Имаш и таланта. Ето го и твоя шанс:

ЕС търси ново, свежо лого за биологични продукти. Ако си млад художник или дизайнер, включи се в нашия конкурс за лого и ни изпрати творбата си. Твоето лого може да се появи върху биологични продукти във всички 27 европейски държави-членки, освен това, победителят ще получи 6 000 евро!!
Конкурсът се организира от Европейската комисия

За повече информация: http://ec.europa.eu/agriculture/organic/logo/index_en.htm

# 628
http://www.az-deteto.com/?page=view&aid=6860 - Ден на бащата на 21.06. от 10 ч. в Борисовата градина

# 629
 newsm78 сори за спама, ама денят на бащата не е ли на  26 декември?

Общи условия

Активация на акаунт