Какво, къде, кога

• 134 813
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 630
newsm78 сори за спама, ама денят на бащата не е ли на  26 декември?

третата неделя на юни е

# 631
  • София и там където не се пуши
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD_%D0%BD%D0%B0_%D0 … D0%B0%D1%82%D0%B0

Ето тук пише, че за България е 26 декември, но си е хубаво празник да има повод за празнуване.

Впрочем сега видях, че и в първия пише, че за България е 26-ти дек.

# 632
хмм, да  Embarassed
явно и други като мен са прочели само първия ред  Laughing

# 633
Ето на какво попаднах във в. "24 часа":

На 26 юли в столичния зоопарк ще се проведе празник на риса. Той ще бъде копие на празника на плюшените мечета, само че няма да се носят играчки. Мероприятието ще се проведе във връзка с опита на зоопарка да получи бронзов сертификат от Европейска асоциация на зоопарковете и аквариумите (ЕАЗА). За да се случи това, столичната зоогическа градина, трябва да внеса в асоциацията дарение над 2000 евро. Засега обаче зоопаркът е събрал 600 евро. „Тук борбата е за престиж. Ние сме кандидат член, това ще ни донесе много „червени точки”, отбеляза Иванов.

Празникът на риса ще започне от 11.00 ч. Тогава ще има организирани игри и ще се раздават награди. Организаторите на събитието са направили много интересни фланелки, стикери, значки.

# 634
  • На дивана, под юргана
... За да се случи това, столичната зоогическа градина, трябва да внеса в асоциацията дарение над 2000 евро. Засега обаче зоопаркът е събрал 600 евро...

Много е тъжно! Столичната Община няма 2000 Евро за покриване на това дарение... А държавата ни имаше 50 милиона, за да направи два пъти избори в разстояние на 1 месец...
Но и мениджмънта на Зоопарка е виновен! Има много неща, които могат да се направят. Обаче по-лесно е да не се направят...

# 635
  • софия
Записвам се да следя.

# 636
Момичета искам да попитам има ли някъде картата на зоологическата градина в Сф? Или има ли я някой за ди ми покажете къде се намира точно тази площадка?
"Всяка събота от 10:30 до 13 часа на откритата сцена (до детската площадка) на Зоологическата градина за втора поредна година ще се състои съвместната инициатива на..."

http://bg-mamma.com/actuals/full/1490

Ние пристигаме в Сф около 20.08 и като гледам бихме могли да присъстваме на 22.08 за добрата баба Мецана. Какво представляват тези забави? Всмисъл ходи ли се преди това или не при мечката тогава например или не или изобщо... разкажете ми, please!

# 637
Карта на Зоологическата градина дават на самия вход!

Иначе площадката е много близо до клетката на Слона. Ще ви чакаме Simple Smile

Поздрави,
www.deteto.info

# 638
...Организаторите на събитието са направили много интересни фланелки, стикери, значки.
Ние като си купим от тях и парите от продажбата ще идат за онази такса-дарение надявам се  Rolling Eyes

# 639
На 26 юли в столичния зоопарк ще се проведе празник на риса...
 ...ще започне от 11.00 ч. 
Сигурна ли е датата? Някой може ли да каже? Защото това се пада неделя, а нали зоомероприятията са събота... Rolling Eyes

# 640
...запис...

# 641
  • София
Темата е закована, това не е необходимо  Peace

# 642
  • софия
Цирк "Акуатико Белучи" в София от 26.08. до 20.09. (26.08.-06.09. в Зона Б-5, 09.09.-20.09. в "Младост"), но след споделените отзиви много се чудя дали да ходим  Thinking

# 643
Ето нещо, което може би е подходящо за родители и по-големи деца:
Изложба пред Народния театър до 31.08.
http://www.photosynthesis.bg/?news=144

# 644
Започвам да следя и аз  Peace

Изключително интересна темичка. И аз все искам да съм в течение на всички нови неща свързани с деца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт