Какво, къде, кога

• 134 810
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Аз не виждам нищо "детско" в тунинга. Освен забавление на татковците де.
Нали знаеш, че всичко си зависи от детето Peace  Синът ми е на 4 и любимото му забавление е да тунингова колите в играта на баща си.   Железните му колички и те всичките са орисувани и видоизменени. Всичко си е до интереси!
Стори ми се интересно мероприятие и затова реших да го споделя, все на някой може да му допадне и да реши да отиде. Пък и тук не пишат само майки... Wink

# 961
  • София
На 30.05 от 10.30 неделя
пред НДК на открита сцена - до пилоните -
Международен фолклорен фестивал София 2010 г.

# 962
  • София
Събота от 10.30 ч. на стадион Раковски - детски празник с участие на балет Силви, клоунада и други.

# 963
Фиоре Арт Студио и сп. Хлапе Junior канят всички малчугани и техните родители на 01 юни 2010 г. (вторник) на пешеходната пътека на бул. Христо Ботев, срещу градинката на „Майчин дом”, където да се включат в образователната КАМПАНИЯ "В безопасност с Леля Зебра”. Очакват Ви много забавни игри и приятни изненади.

Със специалнaта подкрепа на Цирк Балкански!

Начален час на събитието: 10:00 часа

# 964
  • София
Нали знаеш, че всичко си зависи от детето Peace  Синът ми е на 4 и любимото му забавление е да тунингова колите в играта на баща си.   Железните му колички и те всичките са орисувани и видоизменени. Всичко си е до интереси!
И мен ли това ме чака? Simple Smile Сигурно Simple Smile

# 965
Здравейте!

Знаете ли къде има летни занимания за деца за 5г?

И също предишни години съм чела,че е имало в НДК занимания за деца през лятото, но сега не откривам тук да пише нещо подобно или ...?

http://www.ndk.bg/index.php
Какво сте чули и знаете вие?
Предварително ви благодаря!

# 966
  • софия
Здравейте!

И също предишни години съм чела,че е имало в НДК занимания за деца през лятото, но сега не откривам тук да пише нещо подобно или ...?

http://www.ndk.bg/index.php
Какво сте чули и знаете вие?
Предварително ви благодаря!

Да не се бъркаш с Двореца на децата?

# 967
  • София
Здравейте!

Вижте тази тема Градско лято 2010

# 968
Благодаря ви момичета! Да за Двореца на децата става въпрос.  Hug Чела съм от предните години, че имало занимания за малките за 1 час или повече или колкото решите да оставите детето си през лятото за деня да го занимават и се заплащало 2 лв на час. Сега може и да е повече. Има ли подобно нещо, някой от опит да каже...

# 969
ХVІІІ международен детски фестивал на изкуствата
„Лачени обувки” Берковица 2010
27 – 30 май

Ето я програмата: http://berkovitsa.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3

# 970
# 971
Разгледахте ли Феномента? Имате ли впечатления?

# 972
  • София
на пешеходната пътека на бул. Христо Ботев, срещу градинката на „Майчин дом”,
За 2ра АГ ли става въпрос newsm78? Майчин дом не е ли някъде около Мед. академия?

# 973
на пешеходната пътека на бул. Христо Ботев, срещу градинката на „Майчин дом”,
За 2ра АГ ли става въпрос newsm78? Майчин дом не е ли някъде около Мед. академия?
Здравейте, намира се на бул. Христо Ботев в частта близо до бул. Мария Луиза. Има градинки от двете страни на булеварда. Тържеството ще е в градинката, където въртят трамваите. Това е район Сердика.
Ако има въпроси съм насреща, нека заповядат всички, които имат възможност да дойдат. Peace

# 974
  • На дивана, под юргана
Разгледахте ли Феномента? Имате ли впечатления?

Да. На мен дори ми беше по-интересно отколкото на сина ми (той е на 5,5 г. аз на 40...)  Laughing
Съжалявам само, че е за толкова кратък период.

Общи условия

Активация на акаунт