Какво, къде, кога

• 134 834
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Не само си купуваш билети на касата.По 4лв са.

# 136
  • Sofia
А дечковците трябва ли да са маскирани?

# 137
  • Sofia
не ми казаха на касата нищо.Само за подаръците ми казаха

# 138
  • София
Да не бъркате с постановката, която ще се играе по това време, тя се казва Коледен карнавал. Ние вчера я гледахме, имахме коледно тържество от офиса.

Не беше лошо, за един снежко се разказваше, много беше красив.

# 139
  • Sofia
Кое да бъркам?Че ще има театър и после Дядо Коледа ще раздава подаръците,които сме си занесли?!това е сигурно,защото инфото ми е от касата,където се купуват билетите

# 140
  • София
Неее, не това. Понеже Марги пита дали дечковците трябва да са маскирани, исках да кажа да не бъркате името на постановката (Коледен карнавал), с очакването, че ще има Коледен карнавал.

Ти правилно си обяснила, и при нас вчера беше така: първо постановка, после дойде Дядо Коледа, разправя разни смешки, беше със Снежанка, което искаше дете му каза стихче или песничка и накрая раздаде подаръци.

# 141
Да не бъркате с постановката, която ще се играе по това време, тя се казва Коледен карнавал. Ние вчера я гледахме, имахме коледно тържество от офиса.

Не беше лошо, за един снежко се разказваше, много беше красив.

Ние днес бяхме на същото, но организирано от фирмата на зълва ми.
Честно да си кажа, не останах очарована. Още повече, че имаше един дявол, който малтретираше снежко и нашия се разрева. На всичкото отгоре загасили лампите, тъмно, а тоя говори на висок глас и скача и тропа. Очаквах много повече.

# 142
# 143
  • София
Гери, съгласна съм с изказването ти за дявола - малко са прекалили, Ивайла също се стресна 1-2 пъти.

# 144
Момичета а някой знае ли програмата от общината/ите в София? Или телефони където може да ти кажат?
Поне в тук Бургас се обадих на телефона на общината и те бяха така любезни даже да ми изпратят програмата до 31ви на е-maila mi!

# 145
Здравейте момичета Hug
Страхотна темичка Heart Eyes за съжаление чак сега е намирам,ние сме от най малките,но пък може да има нещо и за нас да се позабавляваме Flutter

# 146
  • София
На 30 декември в 18 ч. в детския център в Скай сити ще идва Дядо Коледа  Simple Smile

# 147
откога си мислех това, което и Лекси, страхотна темичка Peace

# 148
На 30 декември в 18 ч. в детския център в Скай сити ще идва Дядо Коледа  Simple Smile
в Гео Милев ли?

# 149
  • София
Да, в Гео Милев  Peace

Общи условия

Активация на акаунт