Какво, къде, кога

• 134 820
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 450
Ако не можете да присъствате, можете да се вкючите и с изпращане на картички като тази в подписа ми
http://media.snimka.bg/1565/009385325-big.jpg

Контролен мейл за да знаем колко са пуснати:
glasuvam_za_fond_asistirana.r@abv.bg

Комисия по здравеопазването: health_committee@parliament.bg
Комисия по бюджет и финанси: budget@parliament.bg
Комисия по парламентарна етика: k_etika@parliament.bg

ето и тема при Слави
http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?p=416766#416766

# 451
Здравейте!

Ето сайта на Национален Дворец на Децата : http://npc-bg.org/

Тук може да намерите занимания за малки и големи. Дъщеря ми най-много харесва Лего-стаята. Има разнообразни образователни , спортни и АРТ- занимания .

Организират и много детски тържества и концерти, където дечицата се изявяват.  Peace

# 452
Vili4ka, как става записването? Може ли да отидем веднъж, а не да се записваме за цял месец, да речем. И каква е таксата?

# 453
Такса за какво? Има различни занимания и таксите предполагам са различни. Разгледай каквото би било интересно за вас и се обади да те свържат със съответния ръководител Simple Smile тел. е 9202317 - това е централата. В сайта са описани и заниманията, и съботно-неделните програми и условия за записване ...

# 454
благодаря Simple Smile

# 455
Записвам се в хубава тема.

За "Кой е по-по-най" искам да дам един глас Против. Не е домислено - много е тъжно за дечицата, които не избират. Освен това е такава тъпканица, толкова бавно минава всичко - бате ти Енчо ги избира по 45 минути - истинско мъчение за половината зала, която не е сред "избраниците".

Искам да ви попитам - обобщено най-свястното представление, на което можем да заведем децата тези дни, е в НДК ли? Освен тези в НДК, Кукления театър и Двореца на децата има ли и други празници?

Весели и щастливи празници на всички! Да сте здрави!  Hug  bouquet Hug

# 456
  • София
Записвам се в хубава тема.

За "Кой е по-по-най" искам да дам един глас Против. Не е домислено - много е тъжно за дечицата, които не избират. Освен това е такава тъпканица, толкова бавно минава всичко - бате ти Енчо ги избира по 45 минути - истинско мъчение за половината зала, която не е сред "избраниците".

Искам да ви попитам - обобщено най-свястното представление, на което можем да заведем децата тези дни, е в НДК ли? Освен тези в НДК, Кукления театър и Двореца на децата има ли и други празници?

Весели и щастливи празници на всички! Да сте здрави!  Hug  bouquet Hug
благодаря за инфото за кой е по по най. аз тези дни мислех да водя госпожицата но ще се въздържа, и без това не е от най-търпеливите.
за Коледа ще има представления на вокална група СМЕХОРАНЧЕТА в МОЛ СОФИЯ. 24,25,26 от 13 и от 15 ч. ако не се лъжа. ще има и на 30 и 31 мисля. ако някой се заинтересува по конкретно ще проверя. Може и да има и други представления, но аз знам за тези.

# 457
  • 2 етажа над тавана
На 28 декември в Скай Сити ще има детско парти, от 14 часа.

# 458
Децата ми, а и аз самата, сме възхитени от постановките в "Младежкия театър".

# 459
за Коледа ще има представления на вокална група СМЕХОРАНЧЕТА в МОЛ СОФИЯ. 24,25,26 от 13 и от 15 ч. ако не се лъжа. ще има и на 30 и 31 мисля. ако някой се заинтересува по конкретно ще проверя. Може и да има и други представления, но аз знам за тези.

Аз се интересувам, моля те провери подробности! И също къде е МОЛ София? Доколкото знам има 2 МОЛ-а? Единия май беше до Хемус? Rolling Eyes

А къде се намира Скай Сити? И също предварително става със записване ли? Колко би струвало?
Моля ви момичета кажете нещо интересно където бих могла да заведа малкия ми 3г и половина докато сме в София! От утре сме там!
И предварително ви благодаря!

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 19:28 от sneji20

# 460
  • sf
Sкай Сити се намира в "Гео Милев", ул. "Коста Лулчев" 52.  http://www.skycitycenter.com/bg/contacts/

Молът до "Хемус" се нарича София Сити Сентър.

На теб ти трябва Мол ъф София, Който се намира на ъгъла на бул.Стамболийски" и ул. "Опълченска" http://mallofsofia.com/BG/index.html

# 461
  • София
Ще има ново представление на Дисни в НДК, от създателите на "Рожденият ден на Мечо Пух".
Новият спектакъл ще е с Мики Маус и компания и ще е април месец. Ако се закупят билети до 10ти януари, ще са с 15% намаление. Видях рекламата в/у един автобус. В Тикетстрим засега не откривам информация, но тук  има .

# 462
Кънки на лед, всеки ден до 24 часа, мястото на бившия мавзолей.  Wink

# 463
  • София
elix, мерси много за инфото!  bouquet
Тъкмо снощи си мислех за Мечо Пух и дали и 2009 няма да има, че тази година не успяхме да го заведем.

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 03:44 от Аня♥♥

# 464

Аз се интересувам, моля те провери подробности! И също къде е МОЛ София? Доколкото знам има 2 МОЛ-а? Единия май беше до Хемус? Rolling Eyes

А къде се намира Скай Сити? И също предварително става със записване ли? Колко би струвало?
Моля ви момичета кажете нещо интересно където бих могла да заведа малкия ми 3г и половина докато сме в София! От утре сме там!
И предварително ви благодаря!

и аз чакам поробности за Мол София, в сайтът им няма нищо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт