КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ

• 78 990
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Да, няма проблеми  Peace

# 691
  • Sofia - TelAviv

Скъпи приятели,
отново се обръщаме с молба , който може да помогне. Освен младежите с които работим по проекта САМ, ние подпомагаме и много други младежи излязли от държавните институции за деца без ридителска грижа и подкрепа.
Един от тези младежи е Иван Димитров, който е студент в медицинския университет, специалност "Здравен мениджмънт". В момента разчита единствено и само на социалната стипендия, която не достиг апочти за нищо.
Той търси работа, почасова или събота-неделя, нощем, тъй като лекциите с аму задължителни и много натоварени. ТЪй като учи в медицинския университет в София, има интерес да работи в здравно заведение, като санитар или друг помощен персонал. Ако някой може д апомогне или зне че някъде търсят такъв човек , ще изпратим CV на мейл.
Освен това във момента той има нужда от хладилник и някои учебници, чиито списък давам по-долу:
1 РОЛЯ НА ЗДРАВНИЯ МЕНИДЖЪР В ТРУДОВАТА МЕДИЦИНА
2 ЛЕКАРСТВЕНА ПОЛИТИКА
3 ОРГАНИЗАЦИЯ НА СПЕШНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ
4 БИОЕТИКА
5 МЕНИДЖМЪНТ НА ИНФОРМАЦИОННО-ДОКУМЕНТАЛНАТА ДЕЙНОСТ В МЕДИЦИНАТА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
6 МЕТОДИКА НА ЗДРАВНОТО ОБУЧЕНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ/всичките издания са на проф. Теодор Попов/
a/ педагогика - първа част теория на възпитанието
б/ теория на обучението Дидактика
в/ Медицинска педагогика
г/ Студента като субект на обучението

# 692
  • around the world
МОми4ета,моля ви,напишете в кои райони на Сф сте   Hug
Ще се опитаме идната седмица да съберем нещата.Местата,където ние можем да ги задържим и разпределим са кв.Гео МИлев и Нови Искър.Ще сме благодарни ако някой може да ни ги докара до тези два адреса Rolling Eyes
До месец трябва да  раздадем събраните неща на май4етата .

Благодарим ви Simple Smile
Здравейте,
събрах около 3 торби, главно с дрешки до 1-1/2г. Намирам се в района на Орлов мост  Sunglasses.

# 693
  • sofia
МОми4ета,моля ви,напишете в кои райони на Сф сте   Hug
Ще се опитаме идната седмица да съберем нещата.Местата,където ние можем да ги задържим и разпределим са кв.Гео МИлев и Нови Искър.Ще сме благодарни ако някой може да ни ги докара до тези два адреса Rolling Eyes
До месец трябва да  раздадем събраните неща на май4етата .

Благодарим ви Simple Smile
Здравейте,
събрах около 3 торби, главно с дрешки до 1-1/2г. Намирам се в района на Орлов мост  Sunglasses.

Моля те,пусни ми твой тел. Hug

# 694
Здравейте мами,
Не знам дали тук е мястото, но не можах съвсем да се ориентирам в темите.
Търся информация за благотворителните базари, които ще се провеждат тази пролет.
/нещо като Коледния базар/.
Може ли някой да ме насочи към тема или към някого към когото да се обърна по този въпрос.
Благодаря ви предварително Simple Smile

Здравейте мами,
Няма ли кой да ме насочи? Искам да участвам с неща изработени от мен.
Към кого да се обърна?
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 695
И аз бих искала да се включа, ако има такива пролетни базари. Ако не - кажете, да започвам да правя Коледни картички и украса  Peace

# 696
  • sofia
И аз бих искала да се включа, ако има такива пролетни базари. Ако не - кажете, да започвам да правя Коледни картички и украса  Peace

Сега базари предстоят в Пазарджик,Русе и Бургас(не съм сигурна).
Моля ви,влезте в темите на тези градове и съгласувайте с координаторите Hug

# 697
lavender, благодаря ти! Отивам да се информирам  Peace

# 698
Здравейте мили мами!Аз съм млада самотна майка на едно прекрасно бебе.Една приятелка ме насочи към този форум и тук искам да помоля за малко помощ.Днес ни изписаха с малкия.Нуждая се спешно от всичко за малко бебе,дори и корито нямам.Живея при майка си,която е пенсионер по болест.Аз не успях да работя и получавам 150лв. засега,които до никаде не ми стигат.Успяхме да купим само комплектче за изписването и няколко дрешки за смяна.Едва смогвам с памперси.Живеем на село и ни е много трудно.Нямаме нищо за малкия,нито количка нито паяк,абе нищо.Бих била благодарна ако ми помогнете с каквото можете-дрехи,памперси,шишенца.Нищо си нямаме.Добре че имам кърма,поне това не ме притеснява.Моля всеки който има добро желание да ми подари каквото и да е.Ще дам адрес на лични ако се отзове някой.Таткото не искаше детето,затова и по никакъв начин не ми помага.На всеки отзовал се-огромно БЛАГОДАРЯ!

Грета, моля те, спешно ми прати телефона си. От ЕКонт два пъти се връщат и не могат да намерят къщата. Сега тръгва кола за трети път. Там живее друг човек, по думите на куриера. Телефонът ти също не отговаря.

МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ДРУГ, ПИШЕЩ В ТЕМАТА, ИМА КООРДИНАТИ НА МАЙКАТА, ДА МИ ГИ ПРАТИ СПЕШНО!!!

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 14:45 от Госпожа Емилия Спиролинова

# 699
Здравейте,

Извинявайте, че така нахлувам в темата ви. Чета я от време на време. Най-много се "подвизавам" в проблемното забременяваме защото се борим за детенце, но и тук поглеждам.

Моля, предлагам следното. От около една година работим с благотворителен фонд (не искам да споменавам имена). Работя във фирма, която има контакти с театър София. Успях да издействам около 50 места за детско представление на 03.04. от 11.00 часа. За съжаление преди малко разбрах, че за съжаление, уговорката от страна на фонда отпада (сложна житейска ситуация).
Не ми се иска да отпадне уговорката и с театъра.

Молбата ми е, ако някой може да помогне тези билети да стигнат до някой дом и да могат да се използват.

Срока е изкущаващо-предизвикателно кратък - днес трябва да кажа колко места искаме.

Ако някой има идея, моля ви да ми пише на лични за да не спамя темата.

Благодаря   bouquet  

P.S. Мисля,че намерих разрешение  Grinning

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 14:02 от luce

# 700
Извинявам се, остава офертата за театъра. Мислех, че съм намерила разрешение, но и там не станаха нещата.

Така,че,моля, ако някой има идея, да ми пише на лични. Благодаря  Simple Smile

# 701
  • Sofia - TelAviv
luce, пиши , моля те за каква възраст става въпрос и коя постановка. В Театър София са обикновенно за най-малките постановките, амма все пак....
иначе в София може в ДМСГД "Света Параскева", но пак зависи за каква постановка става въпрос  Peace

# 702
Karish, благодаря още веднъж за идеята. Успях, много съм доволна  Grinning. Билетите ще бъдат дадени на приемни родители и дечицата. Преди малко се обадиха от центъра да потвърдят.

Успешна седмица на всички  Grinning

# 703
  • sofia
Karish, благодаря още веднъж за идеята. Успях, много съм доволна  Grinning. Билетите ще бъдат дадени на приемни родители и дечицата. Преди малко се обадиха от центъра да потвърдят.

Успешна седмица на всички  Grinning

Супер  Hug

# 704
  • sofia
Здравейте приятели.
Имаме изпратена молба към нас от колеги от друго НПО , да попитаме тук за някои нужди на деца и семейства,по 4ийто слу4аи работят.Копирам текста от пощата ни с молба,който има възможност да помогне.
Свързвайте се директно с колегите от ИСДП Peace

Благодарим   bouquet

"Здравей Роси!

Работя с майка с 3 деца. Едното дете е с тежко увреждане. То е на 4 години и с развитие на 9 месечно бебе. Има нужда от детска количка.

Имам нужда чрез Вас да помогна и на една девойка на 16 год. от дом за деца, която спешно се нуждае от дрехи и обувки. Тя тежи 93 кг., на ръст е 1,65, № на крак 39.

Благодаря!

Ралица Цветкова - Соц. Работник

Институт по социални дейности и практики

Център за обществена подкепа

ул. Пиротска175

тел./факс: 02/ 9 20 42 38

e-mail: sapi_slaveykov@abv.bg"

Общи условия

Активация на акаунт