Клуб на многодетните родители - Пълна къща (8)

• 19 809
  • 448
  •   1
Отговори
# 210

Направих писмото за спонсорите на бланка на Клуба  bowuu, обаче, за да го изпринтвам, ми трябват имената и длъжностите на хората, към които ще се обръщаме. Ако ми ги пратите до сряда, направо ще ви донеса готовите писма.

А не е ли по-добре да бъде оставено място с точки и да добавяме имената на фирмата и длъжността на човека, към когото се обръщаме? Ето така:

До ..................................
.........................................
.........................................

Казвайте кога ще се срещаме и къде. На мен също ми е по-удобно по-рано в сряда, или вторник, или четвъртък. Срядата ми става вече проблемна за среща.

# 211
Какво ще кажете за сряда, 15 ч. в "Двете феи" в Лозенец?
Не съм ходила, ето сайта - http://www.dvetefei.com/ - има карта и цени за почасово гледане на деца.

# 212
Какво ще кажете за сряда, 15 ч. в "Двете феи" в Лозенец?
Не съм ходила, ето сайта - http://www.dvetefei.com/ - има карта и цени за почасово гледане на деца.

На мен ми е удобно, а на другите?
Айде, записвайте се.

# 213
  • Не съм от тук и съм за малко
И за мен е добре.

# 214
много ми е трудно предвижването... само с една кола сме останали, а мъж ми трудно я дава, щото работи с нея...
какъв градски транспорт ходи там?
по-ранен час е добре, че трябва да си прибирам малката от градина

# 215
Това е съвсем близо до Хладилника, трамваи 9 и 14 (скоро видях там 10 и не знам дали не е вместо 14-ката), автобуси 88, 120, 83.

# 216
Сори, ама пак без мен... Каро ми е "болена"... Поемайте от мое име / Перке/ ангажиментите... Нещо съм в черна дупка... неща никой да гледам... Ама ще свърша квот требе...

# 217

Това от Красно село нали?

Бива...

# 218
  • София
Ще се опитам да дойда,но за малко.
Кабо Алма,ти носи писмата,ще ги допълваме на ръка.
Днес ми се обадиха и от още едно място и ми обещаха офертата,но още не съм я получила.Иначе жената ми каза,че ще струва 500лв. за всичко-игри, DJ с техника,Дядо Коледа+Снежанка и още 5-6 аниматори.Но когато ми изпрати офертата веднага ще ви я предложа.
Дано до утре и от двете места да ги получа и да решаваме.
Кабо Алма,получи ли пари от Ани Тончева? Аз ще нося от едно друго семейство.

# 219
Не 102, а 120, но 83 наистина е от Красно село, също чичко Гугъл казва за маршртки 25, 41 и 44, ама не съм съвсем сигурна.
Пешеходке, що така, не предавй фронта молим  Naughty, може ли да те измъкнем от тая черна дупка някакси?  spoko

# 220
Кабо Алма,получи ли пари от Ани Тончева?

Не. newsm78

Пешеходке, немой така, ще те нападнем у дома, тъкмо на новичко. Mr. Green Я по-добре ела доброзорно.
Липсваш ни, бе жена!

# 221
  • София
Ето още една оферта: Цък
Четете и давайте мнения. Wink

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 11:02 от тедивас

# 222
Теди, не ми се отваря.

# 223
  • София
Пробвайте сега,ако пак не стане ще го копирам. Wink

# 224
Същата работа. newsm78

Да добавя новини от нашата къща.

Бобо се нави да е Дядо Коледа - костюм ще взема от класната на Камен, миналата година го купувахме за тяхното тържество.
Мика може да рисува лица по време на празника - боички ще купим. Ако има и други по-големи художници, да се включат в ателието, нали трябва да забавляваме и големите, и малките. Wink
Сашко ще го питам довечера, но вероятно ще се навие да е продавач на щанда с тениски "Пълна къща", химикалки, календарчета и ключодържатели с логото на Клуба. Така че, ако решим, да поръчаме на ДжулиС.

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 11:59 от Кабо Алма

Общи условия

Активация на акаунт