Клуб на многодетните родители - Пълна къща (8)

• 19 370
  • 448
  •   1
Отговори
# 90
  • София
   ЗДРАВЕЙТЕ СМЕЛИ МАЙКИ! КАТО ВИ ЧЕТА , СЕ ВЪЗХИЩАВАМ ОТ ВАШАТА ОРГАНИЗИРАНОСТ!
Радвам се ,че продължавате в същият дух и подготвяте нов празник!Дано е успешен!Надявам се да дойдем с децата!
Ще водите ли пуберите?Моята е на 12 и не знам дали ще дойде ,ще има ли деца колкото нея и ще има ли какво да правят? Може би нещо да помагат?
А аз ще помогна с каквото мога!
Засега нямам интернет в къщи,но ще следя темата.
Приятен ден!

# 91
http://www.podaraci.bg/index.php/product/lang/bg/view/1717/

Вижте, моля! Нещо такова ли ще търсим?!

# 92
  • Пловдив
за каква гугъл група става дума? - аз нямам покана - къде ги пращате? Мога ли да видя поканата някъде - още едно семейство ще дойде с нас и Каишеви - голяма посещаемост от Пловдив! Как да им пратя и официална покана?

# 93
Перке това ми звучи добре,пък8 и не е много скъпо...Ако го скъчетаем с нашите игри и занимания,мисля че ще натъкмим 3часа...

# 94
Гугъл групата е от всички, които са дали мейлите си на предишния празник - те получават съобщения на електронната си поща.
Официалната покана е много близка като текст до проекто-поканата, така че в краен случай може да ползваш нея. Grinning

Перке, това ми звучи като парти за възрастни Mr. Green, да не оплескаме нещата newsm78 Но при всички случаи е добре да им се обадим.
За залите - по принцип няма проблем, но аз продължавам да съм без кола, така че придвижването дотам е под въпрос.

титико, ще има деца от различни възрасти. По-големите ще помагат на малките при изработването на картичките и ще бъдат шеф-екипи Mr. Green при правенето на сурвачките. Ако можеш да измислиш откъде да набавим дрянови пръчки за сурвачките, ще ни бъдеш от голяма полза.

Имам две предложения за подаръци на по-големите деца, но трябва да ги видите, за да кажете дали ги одобрявате. Едното е фенерче с диоди(?), доста ефектно, а другото - химикалка с фенерче и светеща показалка (една червена точка, която подскача по стените, ако се сещате).

# 95
  • София
Титико,пиши и в другата тема,моля  Wink
Ще се радвам да дойдете.Надявам се да има и доста деца в пуберска възраст.

Раде,Галчето направи такава група и изпраща на всички ни писма. Ще ти пратя на ЛС текста на писмото.

Перке,на мен ми изглежда много добре.А и цената е добра.В другите им предложения пише,че си имат уредба,микрофон и ще забавляват децата 90мин.Това е супер!

# 96
Само като предложение - не е ли добре преди празника да се срещаме по-често от два пъти в месеца - за да подобрим организацията?

# 97
за каква гугъл група става дума? - аз нямам покана - къде ги пращате? Мога ли да видя поканата някъде - още едно семейство ще дойде с нас и Каишеви - голяма посещаемост от Пловдив! Как да им пратя и официална покана?

Раде, на предишният празник всеки, който желаеше попълни регистрационна форма с адрес и и-мейл. Всички тези и-мейли са включени в гугъл-група, на която се изпращат съобщения. Прати ми на лични електронната си поща, каишка ако иска също и ще ви включа и вас.
За тези, които не са получили поканата публикуваям я сега:
ПЪЛНА КЪЩА - Клуб на многодетните родители към Асоциация РОДИТЕЛИ

ВИ КАНИ

на Зимния празник, организиран от Клуба

ПЪЛНА КЪЩА в Работилницата на Дядо Коледа

Нека децата ни да станат част от вълшебството на Коледа - да отворим сърцата си за щедростта, благородството и споделянето с тези, които са лишени от топлината и уюта на домашния празник.

В Работилницата на Дядо Коледа децата ще се включат в изработването на коледни картички и сурвачки, които ще бъдат продавани на благотворителния базар на Движението на българските майки, а средствата ще бъдат предоставени на домовете за деца, лишени от родителски грижи.

Ще има музика, игри и веселие.

Ще се проведе кулинарен конкурс, в който могат да се изявят всички любители кулинари. Включете се и вие.
Ще има хубаво настроение, стари приятели и нови запознанства.

И разбира се, ще има истински Дядо Коледа - с цял чувал подаръци за малките помощници.

За да се случи всичко това, заповядайте на 1.12.2007 г. в 16 ч. в залите на Института за преквалификация на учители, който се намира в гр. София, бул. Цар Борис ІІІ, № 224

Цената на билета е 15 лв. на семейство.

Моля, потвърдете присъствието си до 7.11.2007 г и изпратете име, фамилия и възраст на децата, с които ще дойдете, на адреса на групата.

Парите за билета внесете по сметката на Клуба
IBAN BG12  UNCR  7630  1078  8584  68
BIC - UNCRBGSF
Булбанк АД
Асоциация "Родители", за клуб Пълна къща

Или изпратете с пощенски запис на адрес
София 1111
ж.к. Яворов, бл.38, вх.А, ап.11
Цветанка Брестничка

Тъй като на мен се пада честта да обработя заявките от електронната поща, всички желаещи от форума може да си пращат потвържденията на мен, на лични.

# 98
Ох, Раде, не видях, че са ти отговорили, а бързах да пиша.

Кабо Алма, да трябва да се срещаме по-често.
За подаръците, нали мислихме за книжки, поне за малките. За пуберите може и фенерчета.
Ама да не би да са от тези лазерните? Ако са от тях аз съм против, защото според мен са опасни.
В сряда къде ще бъде срещата?

# 99
За подаръците, нали мислихме за книжки, поне за малките. За пуберите може и фенерчета.
Ама да не би да са от тези лазерните? Ако са от тях аз съм против, защото според мен са опасни.
В сряда къде ще бъде срещата?

Аз точно пуберите имах предвид.
И понеже всеки има някакви съображения, искам да видим предложенията за подаръци овреме.

В сряда - където кажете.

# 100
Вие нали си знаете,че ние ще дойдем.....Ще съм въоръжена с камера и фото smile3508 smile3508 smile3508, така че...Утре пращам пари на Цвет!

# 101
  • Пловдив
Да ви кажа - това за фенерчетата с диодите е супер идея за по-големите, но онези, лазерите,  и аз мислия,  че са малко опасни, ако не се използват по предназначение, но си мислех че за момичетата май не е съвсем подходяща идея фенерчето - инак за момчетата е супер. За мимичетата - нещо момичешко трябва ... но сега нямам идея

# 102
Цитат
Имам две предложения за подаръци на по-големите деца, но трябва да ги видите, за да кажете дали ги одобрявате. Едното е фенерче с диоди(?), доста ефектно, а другото - химикалка с фенерче и светеща показалка (една червена точка, която подскача по стените, ако се сещате).
Нямам представа за какво говориш  Crazy,но нямам претенции за подаръци,за мен е важно общуване,децата мисля ще се радват на всичко,поне моите  Hug
Галче ,нали ми получи отговор на запитването относно бройка и възрастта на децата?

# 103
  • София
Казвайте за сряда къде?Ако не ви се идва чак до Красна поляна,може и някъде в центъра,но поне да ми е с един превоз.  Laughing

А за подаръците,ще говорим на срещата.

Кабо Алма,можеш ли да вземеш нов каталог на "Фют",за да изберем и за по-малките? А писмата за спонсорите?

# 104
Момичета, които ще пътуват за празника от страната - надявам се, че разбрахте, че за вас семейният билет е 10 лв. - предвид по-високите разходи, свързани с пътуването. Не че е кой знае каква помощ, ама все пак...

тедивас, действаме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт