Клуб на многодетните родители - Пълна къща (8)

• 19 499
  • 448
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Кабо Алма   smile3501

А за сряда!?!?

# 106
За сряда другите да кажат, аз съм лесна.
Ако няма други предложения - пак във вашето клубче от 16. М?

# 107
Ако е пак в клубчето на Добротич и аз идвам!!!!! иначе ми е трудно на друго място да се придвижа

# 108
За сряда другите да кажат, аз съм лесна.
Ако няма други предложения - пак във вашето клубче от 16. М?

Става.
По-лесно ми е да дойда, отколкото да измисля друго място  Rolling Eyes

# 109
  • Не съм от тук и съм за малко
И за мен е добре. Дали да не е по-ранен час или не можете?

# 110
  • София
Много сте добри! Благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
Значи в сряда, 16ч.
А за по-рано,не знам.Да кажат другите. Аз ще се справя някак.Но мисля,че Нели трябва да нахрани малчовците.Нели,кажи!

# 111
Момичета, които ще пътуват за празника от страната - надявам се, че разбрахте, че за вас семейният билет е 10 лв. - предвид по-високите разходи, свързани с пътуването. Не че е кой знае каква помощ, ама все пак...

тедивас, действаме. Simple Smile

Да дааа.. Crossing Arms дискриминация Mr. Green не може ли който иска да си плати 15тях лева!!!! Mr. Green

Момичета чета , чета и нещо пропускам...
разбрах от Теди че сте обсъдили материалите - ама нещо не ги напирам. Може ли някой да ги систематизира и да ги обощи в списък?? Embarassed
Аз ще се погрижа от там-нататък.
И друго да питам. На какво ниво ще е празника??Надявам се да обясня правилно въпроса си че да не засегна някого.
Значи нивото на пролетният празник беше за мен ВИСОКО.
Сега тези зали , понеже сте ги виждали...питам за тях.
защо пита?!- защото тук говорих с един многодетен татко с 4 деца ,и с много големи възможности, та може да се споразумеем за спонсорство не само на този празник ами и за всички напред - достатъчно е да го поканим , но понеже е от"голямото добро утро" да се опитвам ли сега или ще се справим и без спонсорство за този празник.
Ух, че се изказах... Embarassed Mr. Green

# 112
Много сте добри! Благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
Значи в сряда, 16ч.
А за по-рано,не знам.Да кажат другите. Аз ще се справя някак.Но мисля,че Нели трябва да нахрани малчовците.Нели,кажи!

ААААААА няма проблем - ако трябва ще ги храня в клубчето - таман ще имам помощници  Joy Joy Joy

# 113
Да дааа.. Crossing Arms дискриминация Mr. Green не може ли който иска да си плати 15тях лева!!!! Mr. Green

Може, може. Peace

разбрах от Теди че сте обсъдили материалите - ама нещо не ги напирам. Може ли някой да ги систематизира и да ги обощи в списък?? Embarassed
Аз ще се погрижа от там-нататък.

В сряда ще свършим тази работа... донякъде. Става ли?

И друго да питам. На какво ниво ще е празника??Надявам се да обясня правилно въпроса си че да не засегна някого.
Значи нивото на пролетният празник беше за мен ВИСОКО.
Сега тези зали , понеже сте ги виждали...питам за тях.
защо пита?!- защото тук говорих с един многодетен татко с 4 деца ,и с много големи възможности, та може да се споразумеем за спонсорство не само на този празник ами и за всички напред - достатъчно е да го поканим , но понеже е от"голямото добро утро" да се опитвам ли сега или ще се справим и без спонсорство за този празник.

Ами няма да е като на пролетния празник, по-скромно ще е - и като обстановка, и като размах на събитието. Спонсор ще ни трябва, но май не отговаряме на критериите за "голямо добро утро". Mr. Green

Та по този повод - дне говорих с госпожата от Института, но се оказа, че залите на втория етаж са заети на 1.12 за учебни занятия. За стола ще ни каже утре, защото днес не откри наемателя.

Говорих с организаторите на партита от сайта на Перката. Обясних им идеята, казах, че е за около 50 деца и те ни дадоха оферта за 1 диджей и 3-ма клоуни за 3 часа, съчетано с нашата програма - 650 лв.
Освен това говорих и с Малчуган-Великан, но те още не са изпратили оферта. Иначе идеята им хареса. Mr. Green

# 114
Наталия, не съм получила нищо. Ти на мейла ли прати или ЛС?

Кабо Алма, ще взема да скокна до читалище Светлина утре пак, какво ще кажеш? newsm78

# 115
Отговорих ти на писмото покана,айде пак да кажа,с две деца ще съм,на 13 и на 1г.7м.
Надето беше мила да ни покани за преспиването у тях,обаче ще ми трябва май още едно приспиване ,в края на този месец,ще вода големия на НЕЛК и искат да сме там рано-рано,май се страхувам да пътувам с нощния влак.Някой ще може ли да ни приюти Embarassed

# 116
Кабо Алма, ще взема да скокна до читалище Светлина утре пак, какво ще кажеш? newsm78

Добре. Peace

# 117
Съжалявам ако се окаже че съм ви подвела с института!!!Скокнете там до читалището,да се застраховаме!!!А за срещата,ще опитам да стигна!!!

# 118
Шапке, не е грешката в тебе. Ти направи всичко възможно.

# 119
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Вече,непомня дали ви писах,че разбрах,че в Търново има цял клуб на многодетните майки,очаквам в сряда да се обади местната лидерка на партията на българските жени,за да ходим да уговаряме нашето читалище за датата на предтоящият благотворителен Коледен концерт+базар!Като се видим с жената ще искам да се видя с многодетните мами,ще има кажа за нашият клуб ПЪЛНА КЪЩА и ако някоя от тях поиска да присъства с домочадието си на коледният ни празник....ще може ли newsm78...аз да питам,че да не стане някоя издънка

Общи условия

Активация на акаунт