Клуб на многодетните родители - Пълна къща (8)

• 19 513
  • 448
  •   1
Отговори
# 330
Леле, съвсем забравих за тия изречения. Аз само за Вики мога да дам, щото малките не разбират. Сега ще ти пратя на лични.

# 331
Среща в сряда - кога и къде? Предложения?

# 332
Здравейте, току-що  Embarassed разбрах за вас от nadiaeuro . Искам да кажа, че искрено ви се възхищавам, че сте толкова задружни!!! Още повече, че сте многодетни майки и знам колко трудно е да се разпределя времето между работа, деца, домакинство, мъж, домашни /май трябваше да ги сложа по-напред/ тонове пране и гладене и ooooh!....
поздравления  Peace

# 333
Среща в сряда - кога и къде? Предложения?

Моля, нека бъде след 14ч. Иначе нямам претенции за място.
Взех торбичките и ще ги донеса. Ще донеса също помпа за балони, маркери.
Списъка с пожеланията ще изпратя по мейл, защото нямам принтер.
Може би ще донеса на ръка и парите от спонсора, но това все още не е сигурно.
Друга задача имах ли newsm78

# 334

Къта за най-малките от АР. Mr. Green

# 335

Къта за най-малките от АР. Mr. Green

А да, утре я бях предвидила тази задача, ама май щях да я забравя  Sad

# 336
  • София
Извинявам се, ама да питам... Има ли възможност да дойдем на празника като не сме записани? Мога да донеса парите на място или ако не е късно да ги пратя по банков път. И ако може да ми кажете къде е това читалище ?

# 337
Вълшебна, писах ти на лични.

Джулка, нищо не казваш - кога и къде да посрещаме материалите?

# 338
не казвам Mr. Green
незнам още
сигурно за петък ще ви ги пусна - значи четвъртък по куриер до нечий адрес - то няма да има много работа по тях - така че споко.

Сега имам процедурен въпрос:

Преди малко разговарях с Ани69 , останала е с грешно впечатление относно часа на празника -
Дали е достатъчно ясно написано че е от 16часа???
И другото - вероятно не сме само ние мамите от провинцията. Може да имам желаещи за преспиване - а да си мислят че спането е уредено??? Трябва овреме да си кажат и да се действа бързо за да няма неприятно сюрпризирани. и де се налага вместо да стоят на празника да търсят евтин хотел или да тръгнат  в средата на празника
Кой води отчетите с присъстващите?мола да се погледне списъка да се извадят семействата от провинцията и да се допитат каква им е програмата.
Това предложение е от мен. Дадох за пример Ани, защото от София до Русе са 4 часа път - и са с малко дете с което все пак трябва да се съобразят. Цоцоланкини също попитаха за спане - така че мами знам че на вас се пада отговорността но поне сте из място - молим за съдействие

# 339
Юле, има няколко варианта......

1. Спим ВСИЧКИ семейства от страната някъде на 1 място и си организираме купон(макар и на хляб с лютеница) - страхотно ще се получи! Ще се видим, ще си побъбрим, защото през останалото време все бързаме......Децата ще дивеят, ние също!

2. Всеки спи по мами-софиянки - домакини и купон...няма или спи всеки по познати и купон пак няма

3. Всяко семейство се прибира след Празника - ни спане, ни купон, ни да се видими да си поприказваме - честно най-нежеланият от мен вариант!

Предложения за евтин хотел и кои семейства със сигурност ще останат да спят в София след празника? Какви са вашите идеи и желания - искате ли купон след Празника?

# 340
Джулка, прати ги на адреса, дето го дадох за пощенските записи.

Момичета, нищо не можем да направим по въпроса за спането, докато не ни кажете колко души и на каква цена. За гости... не знам, у нас няма къде. Embarassed

# 341
Варианта с института не стои ли вече? Или където спаха миналия път?

# 342
Не сме дали заявка никъде, защото никой нищо категорично не е казал.

# 343
За украсата на залата- Може по всяко време в събота. Казаха ,че не е проблем. Остава ние да си решим.

Обаче друг "проблем"- моите две момичета и Ники Несторов в качеството си на домакин ще имат някакъв конкурс точно  в събота, около 16.30ч.  Mr. Green Моите още не са стоплили за какво иде реч, но има време до събота да ми отровят живота...

За напитките и предложението ми за близкия магазин "Аванти" до читалището - никакъв отзвук...

За спането- нямам идеи, но ако някое семейство си носи 2-3 спални чувала и не е крайно претенциозно няма проблем да заповяда у нас.
Сериозно!

Предложението на МЦ за сбирка на лютеница ме привлича особено, но как и какви възможности имаме?!?

# 344
Обади се тедивас, няма нет, затова предавам съобщението й.
Купила е боя, друг да не купува.
За сряда е готова да ни приеме на гости - ако не сме с деца, няма нужда да сме в детски клуб.
Трябва да вземем в четвъртък кроасаните от Пен-д-ор, но мъжът й заминава, така че ще трябва тази работа да я свърши някой с кола. Подробностите са при мен.
Отговор от Данон все още няма. От Победа - не се знае, заради прекъснатия нет на Теди.

Перке, за времето за украсяване да се разберем в сряда, щом няма ограничения откъм читалището.
За напитките - предложението ти е добро - ако не решим нещо друго в сряда.
За конкурса на твоите моми и Ники нищо не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт