С хОдеЩи кРачЕта първИ снЯг АВГУСТинчето пОсрещА!

• 14 062
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро от мен!

Тони тази нощ се буди малко и бързо заспиваше,но за сметка на това стана рано. Та вече закусихме и двамата, успях да пусна пералнята и да прибера прането от вчера и сега си пия кафето пред компютъра докато той си играе сам на пода.
Други ден трябва да ми донесат дрешките за Тони от сестра ми. Тя работи на круизен кораб и сега като е на пристанище винаги купува нещо за Тони.Така че рядко ми се налага да купувам дрешки. Оценявам предимството Тони да е първо бебе /племенник и внук/ в семейството,защото сега всеки му прави подаръци. Wink
blanc наистина голяма минавка, но сега поне си изпий кафето на спокойствие преди да се събуди София.
Кристианна Лени е много сладка.
Честит рожден на Nikolinche!  bouquet

Нещо много мами ми се губят от погледа - Pepper, Dusheto,Варненките съвсем се изгубиха, само Марулка се разписва. Има и още но в момента не мога да се сетя конкретно. newsm78

Тук се опитва да грейне слънце и се надявам да не вали днес,че да се разходим преди кухнята, а и след като се наспи следобед.
 Hug за всички мами и дечица.

# 286
Добър ден и от мен!   bouquet
Ние сме добре. Абе незнам какво да ви пиша. Много съм изморена вече от това безкрайно пътуване и чакам с нетърпеие да си прибера детето комплект с една от бабите.
miss_74 много благодаря, за предоставеното удоволствие!  Hug
А как са се подредили Даяна и Лени една след друга. Големи сладурки са!  Peace За пореден път се убеждавам, че нашите деца са на красиви и чаровни и всичко най.
На болничките пожелавам бързо оздравяване.  Hug  Hug  Hug
Хайде лек и успешен ден, пък ако днес има чат ще гледам да се включа.  Heart Eyes

# 287
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на NIKOLINCHETO!  bouquet Много здраве, любов и късмет!
Снощи докато се рових по нощите я видях на линия, ама не се е разписала. Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици и на Нориbouquet
Velmar, Bubcheto15, направо ми се изправи косата докато ви четях.Какво сте преживели... Sad Дано не се повтаря, нагушкайте малките чаровници. Peace Hug
Val_stef, дано бързо се оправи Али!И аз не съм за АБ, ама ако се налага по добре го давай, да не стане по-лошо.Много  Hug !
Bubcheto15, Elen@, браво за изпитите! Peace
Adrianska, другия път живот и здраве като организираме среща ще те пипна за късмет!Браво на теб! Hug
Обърквация, честита ти кола!Леко и безаварийно шофиране!
Vst_80, и аз съм се запалила да творя за базара тук в Пазарджик.Сега правя гривнички от мъниста, моя мъж ми се чуди как съм стояла до никое време да нижа мъниста. Wink
Сега да се похваля, най-после направихме прощъпулник на Вики.Първо хвана топката и я хвърли на земята, след това си взе диска.Ще се занимава със спорт като малка, а после комп.специалист... newsm78 Simple Smile Сега ще кача малко снимки.
Запалена от вашите питки реших и аз да правя, по мое мнение се получи добре като за първи опит. Embarassed Ето:
http://images21.snimka.bg/004379708.jpg

Спирам, че прекалих.Днес нямам много работа и ще досаждам. Mr. Green

# 288
Нещо не мога да кача снимки... newsm78
Показва, че са качени, но не се виждат, има само чертички.
Някои да знае защо така?

# 289
Здравейте!
Честита кола на Обърквация - да си я караш със здраве и кеф   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на NIKOLINCHETO!

Ember Честито за прощъпулника   bouquet А с питката направо ме уби невероятна е  Shocked А снимки на малката спортистка/комп.спец. ще има ли  Praynig И аз с такъв ентусиазъм съм се захванала с нещата за базара Laughing -  даже вече три вечери стоя до 5 сутринта  ooooh!, но моя мъж си ми е свикнал - това си ми беше ежедневие преди като работех. Ще се радвам да видя снимки на твоите красоти.
blanc базара наистина ще заслужава да се посети - само ако знаете другите мами какви красоти изработват, направо са ми останали очите  Peace

Ставам, че да изведа и аз моето мишленце малко.
До после  Heart Eyes

# 290
  • София
Привет!
Честит рожден ден на Николинчето! Много здраве, любов и щастие с любимите хора!
Валка, бързо да се оправя кака Али!  Praynig Hug Heart Eyes
Ембър, много е хубава питката!  Peace И добре се е ориентирала Вики!  Flutter
Честита кола на Обърквация!  Hug Безаварийно!  Peace
Забравих какво още четох  Crazy Ама от толкоз красиви мъже, дето издирвам в една тема (понеже си нямам друга работа  Joy Blush Embarassed ) съвсем изтъпях.  Crazy 

# 291
  • Бургас
Здравейте от нас!
От няколко дни не съм се разписвала,гледам като е хубаво времето да сме навън.
При нас всичко си е по старому.Още сме с 6 зъба.Почти два месеца откакто избиха предните.Постоянно иска да върви ,без да се спира.

Честита нова придобивка на Обърквация.Да си я кара със здраве.

Честит Рожден Ден на Николинчето.   bouquet

# 292
Обърквация честита ти количка! Със здраве да си я караш!   bouquet
Друго си е човек като е моторизиран.  Mr. Green

Честит рожден ден на Николинчето!

# 293
Dreams, вярно сигурно има заговор! Mr. Green
Днес нали е хубаво времето и няма никой тук.
Най-после успях да кача снимките, обаче на Стефани не се виждат.Явно проблема не е в моя "телевизор".
Ще чакам някой да се появи, че ми е скучно. Simple Smile

# 294
Аз съм тук, но наваксвам с четене Laughing .Дари  е добре, а з съм на работа, ремонта те4е с пълна сила, багаж се пренася..... ooooh!, абе-  тази седмица ще е истинска лудница Crazy.Би трябвало до края й да се изнесем.Утрес ще ходим на контролен преглед в болницата.
Честито возило на Обърквация Hug
didika , радвам се че се разписа Wink
Адрианска, ами ти наистина си голяма късметлийка.Честито и на теб Simple Smile.
Дани, свикна ли с квартала?
В момента ми е пълна каша в главата от многото информация, която прочетох Crazy, та ще ми извините за хаотичните мисли Blush
Сега отивам да разглеждам снимки Party
Между другото компютърът вече е пренесен в новото жилище.Остава да намеря и интернет доставчик скоро.Да знаете че ще съм  онлайн  цяла вечер Mr. Green

# 295
Здравейте Laughing
 Само ние ли я караме по старото вреве Rolling Eyes Наско заспа в 7ч. а си заспиваше 8ч. Не,че имам нещо против,но и сетрин си става по-рано Close
   Velmar, Bubcheto15 надявам се че всичко вече е наред при вас Heart Eyes дано няма почече такива преживявания за никого,това си е голям кошмар Tired
  Ember честит прощапулник,и как ми се преяде питка като видях тази вкусотия Crazy
  Kristianna адашката голяма сладуранка Grinning
 Честита кола  Обърквация! Леко и безаварийно да си я ползваш Peace
  Вал Много  Hug Heart Eyes на Алка.Радвам се,че и с новото тяло сте се сработили Wink с много любов да си го ползвате Peace
   adrianska направо ме разпали с този джакпот.Като знам каква е тръпката,но при мен е по различно,че това работех и ми беше забранено да играя Wink ама пак съм го испитала тайничко Mr. Green
  Честити испити на нашите ученички Laughing  bouquet Чудя ви се как успявате да си съберете мислите newsm78
   Честит Рожден Ден на Николинчето.
  Друго забравих какво щях да пиша,но съм на линия тази вечер и може пак да драсна Mr. Green а ако има и някой да се почерпим Laughing Heart Eyes

# 296
  • у дома
тази вечер от мене десерта ЦЪК 1, ЦЪК 2 и ЦЪК 3  Mr. Green

# 297
Блу сложи десерта /при това изглежда страхотно вкусен/, аз да сложа по чаша вино.

Много е пусто тук днес. Аз само надничам,но нещо нямам муза да пиша.Опитвам се да чета за изпит, а само се разсейвам с глупости. Борих се 2 ч. следобед да приспя Тони и накрая аз не можах да дремна с него.
Време е за вечерното борене - наречено приспиване на Тони.  Grinning Ако имам сили и ми отстъпят компютъра ще надникна пак тук.

# 298
 Ей,то и аз надничам и е доста пусто  Crossing Arms
  Блу тортичката е много апетитна,ако има и допълнително Laughing
  Кайли сега се намествам и на винцето,добре ще ми дойде Grinning
  Аз си будувам,че нали се преобуваме нощем и чакам да сменя пампата,че да легна спокойно,да не се налага да сменям и мокра пижамка Sad незнам защо всички ни пропускат newsm78 ,сега сме на Хъджис,но пак същата история Sick

# 299
  • софия
Здравейте,мацки  Hug!
Имаме си нет,имаме си и три елсидита  Joy имам си и розовияпръстен на Дурекс,ама е гола вода това  hahaha!Абе,ще свикна и тук,ама ще трябва време...все още ми е едно гадноооо.
И вчера се качи комшията от долния етаж да ме помоли,ако може да ходим малко по тихо,че са с бебе на 6-7 месеца и много лесно се будило ...аз като му отворих вратата и бях с Найа на ръце и му обясних,че няма как да си вържа детето да не тича нагоре на долу и той ми каза,че ме разбира,НО все пак ако може да измислим нещо че в тях много се чувало.Идилия страшна,ще ни бъде  Wink тук.
Надявам се скоро да се изнесем и пак да си отида по в центъра,защото този бул.България ми взема живота с тия задръствания!
Ние сигурно,ще заминаваме за Израел тези дни и ще се наслаждаваме със свекито една на друга  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!
Друго,какво при нас  newsm78...Найа е нещо супер нервна и лигава и не знам през какви фази минаваме.но иска да я нося на ръце,а с нейните кила бая се озорвам.
Честита кола на Обърквация и безопасно тирориро на Валката!
Ще КАчА тези дни снимки на новия дом  smile3503!

Общи условия

Активация на акаунт