Тони тази нощ се буди малко и бързо заспиваше,но за сметка на това стана рано. Та вече закусихме и двамата, успях да пусна пералнята и да прибера прането от вчера и сега си пия кафето пред компютъра докато той си играе сам на пода.
Други ден трябва да ми донесат дрешките за Тони от сестра ми. Тя работи на круизен кораб и сега като е на пристанище винаги купува нещо за Тони.Така че рядко ми се налага да купувам дрешки. Оценявам предимството Тони да е първо бебе /племенник и внук/ в семейството,защото сега всеки му прави подаръци.

blanc наистина голяма минавка, но сега поне си изпий кафето на спокойствие преди да се събуди София.
Кристианна Лени е много сладка.
Честит рожден на Nikolinche!

Нещо много мами ми се губят от погледа - Pepper, Dusheto,Варненките съвсем се изгубиха, само Марулка се разписва. Има и още но в момента не мога да се сетя конкретно.
Тук се опитва да грейне слънце и се надявам да не вали днес,че да се разходим преди кухнята, а и след като се наспи следобед.
за всички мами и дечица.
За пореден път се убеждавам, че нашите деца са на красиви и чаровни и всичко най.

Дано не се повтаря, нагушкайте малките чаровници.
И аз с такъв ентусиазъм съм се захванала с нещата за базара
, но моя мъж си ми е свикнал - това си ми беше ежедневие преди като работех. Ще се радвам да видя снимки на твоите красоти.
Ама от толкоз красиви мъже, дето издирвам в една тема (понеже си нямам друга работа

!Абе,ще свикна и тук,ама ще трябва време...все още ми е едно гадноооо.
!