С хОдеЩи кРачЕта първИ снЯг АВГУСТинчето пОсрещА!

• 14 059
  • 302
  •   1
Отговори
# 300
dani777k Това с мъкненето на ръце ми е напълно познато  Mr. Greenи Наско е в тази фаза,и закуската си правим с една ръка,че и млякото вечер Mr. Green
 А с другото,май съседите ще трябва да свикват Laughing

# 301
  • варна/виена
 Здравейте момичета и благодаря за пожеланията,от вашите клавиатури в божите уши.
Не сам редовна в писането,но пък вечер като се прибера от работа и редовно ви чета.
Ние си бяхме 2 седмици в Бг ,където празнувахме рождения ни ден и правихме кръщтене.
Имаме си и снимки,но и до сега са само на картата на камерата,нямам време за да ги кача на PC то.
Ники проходи на 10 месеца и сега е като фурия,не се спира и за минута,ако не бяга се катери по всичко възможно,пада ,но не плачи ,а става и продължава.Просто няма умора,но това вече май ви е познато.Играе си с всичко или иначе казано,хване ли нещо докато не го счупи не го пуска.Ако му се отнеме нещото или  не стане на неговата се зачервява и пищи до захлас.Мисля си ,че трябва да съм по твърда,но май нещо не ми се отдава.
Яде вече всичко,но не иска да пие мляко или сокове.
Обича много да има музикален фон на белите си,от ставането си ,започва да пляска с ръчички,което означава да се пусне диска с любимите му детски песнички.
Като почивам,което ми се случва доста рядко,разглеждаме заедно вашите снимки,много им се радва и все протяга ръчички  към монитора.
Май прекалих Embarassed
Лека нощ

# 302
  • у дома
мацки, видях, че темата е на 16-та стр и най-вероятно няма да ни чакат да се накумим за новата, затова набързо я пуснах НОВА ТЕМА - ЦЪК-ни  Peace
сори, че просто копирах старата, ама детето е гладно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт