С хОдеЩи кРачЕта първИ снЯг АВГУСТинчето пОсрещА!

• 14 059
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.Добрич
и аз май не съм се включвала още. Хващам последния влак, че ще стягам багажа. Утре заминаваме на почивка и в последния момент се оказало, че колата се е развалила. Иначе купихме нови гуми. Laughing Надявам се до обяд да я направят, че дълъг път ни чака.
Ние също купихме по-дълбочки обувки на Примиджи, а за ботушки ще изчакам към Коледа, да пораснем малко повече. Ивчо и сега трудно си отпуска крачето, а ако са много дълбоки, въобще не става.
Лека нощ на всички!!!

# 31
Албена Влади, Деница е страхотна!!! и това лилаво пони страшно й отива! Колко ли мъжки сърца ще разбие
А тези обувки Примиджи как изглеждат? защото май ги шият при нас. В един италиански цех за износ. от там купих на Ицето страхотни обувки до глезена за 25 лв. в миналата тема май ви ги показах

# 32
Добро утро от мен.

Слагам кафето за разсънване   и закуската за придобиване на енергия за деня.

Днес тук вали и няма да излизаме на разходка. Тони реши тази сутрин да поспи повече,а аз се разбудих защото мислих да го водя на лекар.Но ще го оставя за следобед,когато татенцето ни се измъкне от работа за да ни закара.
Лек ден на всички! Hug
Болничките да оздравяват. Hug

# 33
Малеееее всички спят!!!Хайде, ставайте, кое време е Simple Smile
Кайли, мерси за кафето! аз сега си пия моето пре компа, а двамата ми мъже се излежават още в спалнята
И тук вали мн дъжд и май няма изгледи да спре скоро. но това на мен въобще не ми пречи. може да се организираме с още няколко мами да идем на кафе и децата да поиграят. може и у нас да се съберем  newsm78 ама след това трябва да повторя вчерашното упражнение по чистене

Чакам да се вслючитееее

# 34
  • София
Не спим, не спим...сменям повръщани чаршафи. Калоян от 2 до 4 часа повръща. Какво му стана на това дете не знам. После заспа, а като стана така се наака, че и бодито му беше изцапано до гърба.
Не знам сега какво да правя. Да го водя ли на лекар, да не го ли водя newsm78 Няма температура. Весел е, играе си сега.
Не може и от храна да е, защото не е ял нищо, различно от обичайното.

# 35
а добро утро и от нас. Ние си направихме сутрешния тоалет, хапнахме и е време за лека дрямка, та аз седнах да прочета какво ново тук.
VST много се радвам че резултатите са ок.
Aila бързо да оздравявате. И аз мислех че Т 39 град. е невъзможна да се вдигне от зъб....ама след последните ни приключеня около кътника съм сигурна че може! Иначе за миенето на зъбки....и аз направих първата стъпка - купих паста...ама само това..до сега не съм мила...някак си не си представям как да стане. Я мамите с опит да споделят - на стол на мивката ли, дават ли първо водичка? абе всичко.
Гледам и темите за ботушките сте зачекнали...е как познавате дали им стават ботушките? Аз все още не съм сигурна дали обувките на К&К са му точни като размерче, макар че имаше как да бръкна...нали пръста ми трябва да може да влиза спокойно зад петичката...ама с ботушките как става номера?

# 36
Здравейте!
Да, от тук нататък явно такова време ни очаква. Аз ще ги заведа в кафето. Обикновено посетителите сме само майки с деца, а и вътре е доста просторно, така че май ще вдигнат кафето във въздуха  Grinning. По-добре там отколкото вкъщи  Mr. Green, а и поне играят с другите деца. И така само една мама ще отиде за храната на всички ни.
Тони, ние си миеме зъбите докато се къпеме. Баща му, му дава четката и той сам си ги мие. Къде мие, къде дъвче, ама пак е нещо, по-нататъка ще разбера точно за какво става въпрос. За ботушките, аз вкарвам хубаво крачето надолу и пипам отпред къде са пръстчетата, пускам го да направи няколко крачки и ако са му много голями, то ще си проличи в начина на ходене  Peace.
Албена-Влади, Деничка наистина е много хубава. Досега не бях забелязала какви хубави очи има  Laughing.
Нана, дано Калоянчо не е лепнал някой вирус   Praynig .
Айде ние излизаме.

# 37
аdrianska това за миенето на зъбките по време на къпане е много добра идея...но, ние си пийваме млякото след банята вечер...та..къде отива ефекта от миенето на зъбките а незнам дали ще е ок да се къпем яли  newsm78 , сподели при вас как е

# 38
Добър ден и от мен! Mr. Green
Тук от сутринта вали и духа много силно,направо буря!
Аз също си мислех за някакво кафе с детски кът,но тези които ги има тук позволяват да се пуши и това определено ме спира ,не искам да сме пасивни пушачи,по добре да си стоим у дома и да се опитам да им намеря нещо интересно за правене  newsm78
Велмар ще ни липсваш!Хайде настанявайте се по бързо ,че много обичам да гледам снимки на нови апартаменти  Grinning
Айла ох много е гадно и двете да са болни,но сега има вируси и не вярвам да е от зъби,просто сезона е такъв,един ден 20 градуса на другия 10 и тялото не може да се настрои.Стискам палци да оздравеете по бързо и вие и всички други болнички! Praynig Hug
Аз още си кашлям като магаре ,но поне нямам хрема вече.Сутринта съм будна от 6ч за да не събудя Елица с бохукането си ,днес съм и на зъболекар и не знам как ще се работи с тази кашлица  Rolling Eyes
Бени, Деничка е наистина много сладка,а на тази с баткото и двамата са като от реклама! Hug
Ния също е много готина на мотора! Flutter
Ботушките на Тони са хубави ,да си ги носи със здраве ,но и аз като много мами тук няма да и взимам защото и тя трудно ходи с боти ,а и като се замисля тук вали много рядко сняг ,да не кажа почти никога така че няма да са ни нужни.Засега имам едни боти от ест.кожа ,но без подплата и мисля да си караме с тях и с по дебело чорапче ,гледам да не я изнежвам много че ще се "озъбим " в Канада  Mr. Green
Ние процедираме с миенето на зъби  така : давам и мокра четка с малко паста на нея и първо аз леко тръквам ,после и я взимам измивам пастата и и я давам пак мокра и така тя сама си ги изплаква ,а аз си мия моите срещу нея и горе долу успяваме.Тази паста на Билка ме заинтригува и ще взема и за нас една  newsm78.
Нана тези симптоми са точно като за вирус ,ама най добре и доктор да го види  Thinking

И аз чакам снимки на котето и на София ! Peace

# 39
Здравейте и от нас  Hug
И при нас няма нищо ново -освен че ни излезе и 7 -мото зъбче  Mr. Green
Относно миенето на зъбките аз купих четка и паста на Чико,ама още не съм започнала да и ги мия  Flutter
Кайли,ботушките са много сладки  Heart Eyes,аз онзи ден и мерих такива розови,ама изобщо не са и удобни и реших тази година да не купувам ботуши,взех и боти до глезена вътре с каракул и се надявам с тях да изкара зимата  Rolling Eyes
Aila,дано по-бързо да оздравеят сладурките  Peace
Марго,хайде оправяй се и ти,стига с тази кашлица,че както е тръгнало ще си кашляш до Коледа  hahaha
До после,ставам да готвя докато зверчето спи  Laughing Laughing

# 40
  • София
Привет!
Мързи ме да пиша.  Blush Гледам коментирате зимни обувки - Ивчо вчера се сдоби с нови, от Geox, а майка му - с ново яке, да е жива и здрава леля му, че аз съм все безпарична  Rolling Eyes
Честити нови зъбки на обзавелите се!  Hug
Ние ги мием чат-пат  Embarassed
Калоян как е? Много кофти са стомашните вируси при децата.  Sad И сладурките на Айла да оздравяват бързо!

# 41
Тони, при всички случаи ще има по-голям ефект, отколкото сега като не ги миеш. Все пак махаш едрото, ако има такова, което се е насъбрало по зъбките  Peace. А не виждам защо да не го къпеш и след като се е наял, той вече е голям. Аз мойте тогава ги къпя и направо си лягат. Сашко също пие мляко след това. По-важното в случая е да свикнат с тази процедура  Peace.
Elwing, честити ви придобивки  Grinning.

# 42
  • гр.София
 Честито на Ивчо и мама му Simple Smile
 И на всички новите ботушки-да им топлят,за да са здравички децата.
 Наистина и Влади, и Деничка са красива двойка братче и сестриче!

# 43
Ей, Нана, много ти се насъбра тези дни!!! Дано на Калоян състоянието е само моментно и до довечера всичко да е ОК

# 44
Elwing честити придобивки!Ех да живеят лелите  Laughing
miss_74 честито ви зъбче!Аз чакам 10 тото на Елуша ,ама бавно става работата  Whistling ,май наистина до Коледа ще откарам  Sick
Нещо ми се губи Валката  newsm78 да вземе да се появи че да ни стане по розово  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт