изпитани сайтове за парфюми

• 288 065
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
И междувременно ще е добре да ни се обясни къде точно се намира Арабия Whistling (извинявам се, но не се стърпях Blush)

# 511
Предупреждавам момичета да не си дават излишно парите за ментета - в днешно време онлайн търговията е достъпна за всеки, ето ви и пример агент провакатор се предлага за 110 евро в собствения сайт на агент провокатор, за 176 долара в амазон и за 64 лв в български сайт.
Как мислите защо е тази разлика в цените:))))
Някой прави евтини и оригинални парфюми специално за България ли?

Ясно, че парфюмът е менте - ментето не само е нетрайно, то има бедна еднопланова миризма,  и слабо или дори никак не напомня оригинала.

Парфюмите не са станали нетрайни, както някой тук се опита да обясни, а просто в Бг сайтовете масово се продават ментета

--------------------------------------

и както и да ме коментирате Арабела, не Арабела - това е истината,съжалявам, аз съм откровена, рязка и пряма, и не цепя басма никому.

# 512
Защо скачате срещу момичето?  ooooh! Всеки има право на мнение,това е нейното,за което и благодаря  Peace За мен е от полза  Peace Само не разбрах кое му е сигурното на амазон-а  newsm78

Това, което е сигурното на американски магазин.Същото.

А за оригиналност при покупка от сайта на производителя - мисля, че няма нужда от коментар.......Така, че по-добре 110 евро, отколкото 65 лв за нещо дето няма нищо общо с истината.

# 513
Ара Бела, моите почитания за това, че си пряма и откровенна, но обясненията ти са аматьорски и меко казано, наивни.
Някой те посъветва да прочетеш назад, за трайността, за това как се правят парфюмите за Арабския свят, и т.н. Последвай този съвет, за да не се излагаш в бъдеще.
Хубаво е обаче, да не абсолютизираш, просто защото си чувала, че във Франция всичко е хоригинално, или че в Амазон и Америка няма ментета. Laughing
Ако ти се е сторило, че те иронизирам- така е.  Peace

# 514
  • София
Арабелла, в този подфорум пишат и четат момичета с огромни познания и дългогодишен опит в областта на парфюмите. Пазаруват както от чужди сайтове, така и от наши (не от всички, разбира се). Техните мнения са далеч по-обективни и меродавни от твоето. Извини ме и ти за прямотата.

# 515
  • някъде под слънцето...
Предупреждавам момичета да не си дават излишно парите за ментета - в днешно време онлайн търговията е достъпна за всеки, ето ви и пример агент провакатор се предлага за 110 евро в собствения сайт на агент провокатор

Странно, тук  на официалния Щанд  за парфюмерия на Агент Провокатор , който се намира в една  от сравнително скъпите вериги, стотицата е 90 евроПо ниската  и цена при това в луксозен магазин  определя ли го като менте или арабски?

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 23:28 от sl

# 516
Ара Бела, моите почитания за това, че си пряма и откровенна, но обясненията ти са аматьорски и меко казано, наивни.
Някой те посъветва да прочетеш назад, за трайността, за това как се правят парфюмите за Арабския свят, и т.н. Последвай този съвет, за да не се излагаш в бъдеще.
Хубаво е обаче, да не абсолютизираш, просто защото си чувала, че във Франция всичко е хоригинално, или че в Амазон и Америка няма ментета. Laughing
Ако ти се е сторило, че те иронизирам- така е.  Peace

Смартие, разбирам те, че продаваш парфюми, щом скачаш.

Обясни ми тогава защо агент провокатор е 110 евро в сайта на произовдителя  агент провокатор ( всички знаем, че там са най- оптималните цени при ретейл) и как от 110 евро е станал 65 лв, идвайки до Бг?
Освен това аз имам парфюма от 65 лв., но имам и този от 110 евро - те просто не са еднакви парфюми, само името е едно и също, всичко друго е различно - трайност, ароматна палитра и прочее..
Това не се отнася само за агент провокатор, а за почти всички парфюми , купени тук и купени от Европа или Америка - между парфюмите , купени от Бг и другите има разлика - в трайност - отчетлива категорична разлика, и в аромата. Ментето винаги има липси в композицията на аромата.Трайността е много важна, истинският парфюм трае дни - обикновено 2 дена и е годен за употреба с години ако е в кристал. Повечето производители имат свои сайтове и продават в Европа, тоест  доставят и в България. Който иска да пробва и да си търси.

Пиша това само, защото считам, че и българките имат право на оригинали и нека не се лъжат момиченцата да си купуват за 25 или 30 лв Фергамо,които ще свърши за седмица, защото е нетраен и аромата му ще е беден

# 517
Предупреждавам момичета да не си дават излишно парите за ментета - в днешно време онлайн търговията е достъпна за всеки, ето ви и пример агент провакатор се предлага за 110 евро в собствения сайт на агент провокатор

Странно, тук  на официалния Щанд  за парфюмерия на Агент Провокатор , който се намира в една  от сравнително скъпите вериги, стотицата е 90 евроПо ниската  и цена при това в луксозен магазин  определя ли го като менте или арабски?

цената зависи от това дали е тоалетна вода или парфюмна вода. Не само от милилитрите.

Тоалетната вода е с високо съдържание на алкохол и с относително ниско съдържание на парфюм, затова  е по-нетрайна, по-слаба и по - евтина.

# 518
  • някъде под слънцето...

Странно, тук  на официалния Щанд  за парфюмерия на Агент Провокатор , който се намира в една  от сравнително скъпите вериги, стотицата е 90 евроПо ниската  и цена при това в луксозен магазин  определя ли го като менте или арабски?

цената зависи от това дали е тоалетна вода или парфюмна вода. Не само от милилитрите.

Тоалетната вода е с високо съдържание на алкохол и с относително ниско съдържание на парфюм, затова  е по-нетрайна, по-слаба и по - евтина.
Говоря за Агент провокатор  ЕДП
Такова неЩо като трайност 48 4аса притежават много малко парфюми
СъЩествуват ЕДТ, които са по трайни от някои ЕДП, 4е дори и от някои ПП(4ист парфюм)

# 519
  • Варна
Арабела, би ли изяснила на нас, непосветените, какви са конкретно разликите между оригинала и ментето на Агент провокатора? Ама конкретно, без обобщения  Naughty

Аз пък мога да те застрелям с менте на Черната орхидея от Америка. Така че и тук издишаш, и в белите страни се разпространяват реплики.

# 520
Не знам откъде точно си пазаруваш козметиката в Америка - ако е от неграта по улиците на големите градове - виждала съм такива и във Филаделфия, и в Балтимор, и в Ню Йорк, и дори в Бостън - или от невзрачни и назнайни магазинчета, така че ако пазаруваш от там защо се чудиш , че са ментета...Аз съм си купувала само от Лорд енд Тейлър в Америка и винаги всичко е истинско - няма как да е иначе...

# 521
 Joy Joy Joy Joy
Ара Бела, момиче, не продавам парфюми в момента, но през ръцете ми са минали доволно количество-и оригинали и ментета. Харесва ми обаче факта колко много си вярваш. Бъди жива и здрава, и не се грижи за нас, бедните момичета, които пазаруваме от негрАта във Фили Crazy

# 522
Честит празник,момичета!

Бъдете много щастливи и обичани!

Тъъъййй,аз вече вдишвам моето Бърбъри newsm18,проверен е баркода,съвпада,на Inter parfums е.Касов бон имам отново!Повече от доволна съм!Ще поръчвам пак от там,когато ми се наложи!

# 523
Честит празник,момичета!

Бъдете много щастливи и обичани!

Тъъъййй,аз вече вдишвам моето Бърбъри newsm18,проверен е баркода,съвпада,на Inter parfums е.Касов бон имам отново!Повече от доволна съм!Ще поръчвам пак от там,когато ми се наложи!
  bouquet Hug  bouquet

# 524
Честит празник на всички дами.Желая Ви да сте много обичани и желани,харизматични и загадъчни и винаги да имате повод за усмивка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт