изпитани сайтове за парфюми

• 288 073
  • 745
  •   3
Отговори
# 495
Не ви навивам, даже изобщо не прочетох, за кой сайт говорите. Laughing Да не изляза после аз виновна? Joy
Просто искам да ви кажа, че цените в Бюти зоната са толкова надути, че по тях не може да се съди за нищо. Отдавна не ги гледам, само душа и после поръчвам.
Аз не говоря за Бюти Зоната,по-скоро пловдивското Леро,съгражданките го знаят  Mr. Green Ти от къде пазаруваш?  Simple Smile

# 496
Ако все пак някой си е поръчал Inside нa Trussardi от мегашоп- 100 мл моля да напише отзиви!!! Hug Hug Hug

# 497
И тук има Леро- цените са като в БЗ.
Пазарувам от чужбина, когато имам възможност да ходя, ако не мога- от Fragrance direct, feelunique, cheapsmells.
Заради митата и ДДС престанах да пазарувам от ягода, фрагрансекс и други американски сайтове. Последният сайт ме разочарова и с бавната доставка.

# 498
И тук има Леро- цените са като в БЗ.
Пазарувам от чужбина, когато имам възможност да ходя, ако не мога- от Fragrance direct, feelunique, cheapsmells.
Заради митата и ДДС престанах да пазарувам от ягода, фрагрансекс и други американски сайтове. Последният сайт ме разочарова и с бавната доставка.
Hug Мерси
kate_rina_1 ,ако рискуваш,да пишеш тук за какво става въпрос  Simple Smile

# 499
непремнно

# 500
  • София
Ако все пак някой си е поръчал Inside нa Trussardi от мегашоп- 100 мл моля да напише отзиви!!! Hug Hug Hug
Аз си го взех от парфюм-бг, който е близнак на мегашоп, миналата година лятото беше. Кафявият Инсайд, 100 мл, съвсем си е читав. Изпръскала съм част от него, но всъщност ми омръзна и ще му търся нов собственик, ако те интересува, пиши на лични. Ще го пусна и в размените.

# 501
Всички парфюми на Шанел, които си имала, едва ли са всички парфюми, които е предлагал бранда, и това че при теб са били изключително трайни, не означава ча са изключително трайни при всички....
Номерът с химията не е номер а просто  реалност....
Спирм да спамя заЩото темата е все пак за  изпитани сайтове, а не за трайност...

Понеже това е марката, която ползвам най-много и която обожавам ще кажа само, че не съществува нетраен оригинален Шанел,
НО
съществуват много арабски ментета -
дори да не са ментета отново има разлика в смела за арабския свят и тези правени не за арабския свят
парфюмите от арабия направо не са парфюми
разликата между дубайски  и френски, купен от галерия лафайет, е колосална...и в трайност, и в аромата.

А в бг сайтовете нещата определено не са истинските.Нека хората не се лъжат, а да си пазаруват от амазон Англия. По-скъпо, но истинско, трайно и богато като аромат , а не еднопланово каквито обикновено са ментета.
За 30 лв или 50 парфюм на голяма къща в козметиката няма. Разбира се, това че продават по-скъпо не значи , че е истинско. Аз лично не се доверявам на бг сайтове за нищо - безумно лоши и нечестни търговци сме българите...

# 502
  • Варна
Айде пак обобщения  ooooh!

# 503
Аз бих добавила -айде пак Арабелла Whistling.И пак компетентна повече от господ Twisted Evil.

# 504
Мда, аз затова и ще си замълча Laughing

# 505
  • Варна
Аз бих добавила -айде пак Арабелла Whistling.И пак компетентна повече от господ Twisted Evil.

Мда, аз затова и ще си замълча Laughing

Ми то и аз заради това реших да го кажа по друг начин, че иначе много конкретно  Laughing

# 506
  • някъде под слънцето...
Всички парфюми на Шанел, които си имала, едва ли са всички парфюми, които е предлагал бранда, и това че при теб са били изключително трайни, не означава ча са изключително трайни при всички....
Номерът с химията не е номер а просто  реалност....
Спирм да спамя заЩото темата е все пак за  изпитани сайтове, а не за трайност...

Понеже това е марката, която ползвам най-много и която обожавам ще кажа само, че не съществува нетраен оригинален Шанел,
НО
съществуват много арабски ментета -
дори да не са ментета отново има разлика в смела за арабския свят и тези правени не за арабския свят
парфюмите от арабия направо не са парфюми
разликата между дубайски  и френски, купен от галерия лафайет, е колосална...и в трайност, и в аромата.

Ей как ме изровихте от прахта  Laughing
Трайността не е единствен критерий за оригиналност
При мен някои  всепризнати рекордьори по трайност,  издържат  максимум 5 или 6 4аса..., въпреки 4е нямам  грам съмнение в оригиналността им и не живея в Арабия

# 507
  • Варна
Това за трайността 765748958849 пъти е коментирано по всички парфюмни теми, ама кой да чете...

# 508
Защо скачате срещу момичето?  ooooh! Всеки има право на мнение,това е нейното,за което и благодаря  Peace За мен е от полза  Peace Само не разбрах кое му е сигурното на амазон-а  newsm78

# 509
Защо скачате срещу момичето?  ooooh!
Скоро ще разбереш,имай търпение! Wink
Само да не мине метлата преди да си чела.

Общи условия

Активация на акаунт