изпитани сайтове за парфюми

• 288 076
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Въх, и аз взех от този сайт парфюм за подарък. Отворих само кашончето,ама не видях касов бон. Възможно ли е да е имало някъде из найлончетата вътре и аз да не съм го видяла ... и да съм го пратила с касовия бон  ooooh!
Напълно възможно е. Rolling Eyes

Край! Умрях от срам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Всъщност аз платих с наложен платеж. Дали има някакво значение  Rolling Eyes

# 481
Въх, и аз взех от този сайт парфюм за подарък. Отворих само кашончето,ама не видях касов бон. Възможно ли е да е имало някъде из найлончетата вътре и аз да не съм го видяла ... и да съм го пратила с касовия бон  ooooh!
Напълно възможно е. Rolling Eyes

Край! Умрях от срам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Е няма нищо толкова срамно  Hug

# 482
Момичета,знаете ли ментетата в какви разфасовки ги правят масово,малко ме е страх от  тези по 100 мл,защото едното ми е такова  Close Нормално ли е Трусардито 50 мл да е 50 лв ,а 100 мл да е 58.Малко ме е страх  Rolling Eyes
Ментетата масово са най-голямата опаковка от вида парфюм - 75мл, 100мл и т.н

# 483
Момичета,знаете ли ментетата в какви разфасовки ги правят масово,малко ме е страх от  тези по 100 мл,защото едното ми е такова  Close Нормално ли е Трусардито 50 мл да е 50 лв ,а 100 мл да е 58.Малко ме е страх  Rolling Eyes
Ментетата масово са най-голямата опаковка от вида парфюм - 75мл, 100мл и т.н
И аз това подозирах,значи ще се огранича до 50 мл .Мерси   bouquet

# 484
www.1001-bg.com,поръ4ах два пъти и съм много доволна за  сега Peace

# 485

И ние така сме платили,така че надежда всяка остави Wink
mari6a ,стига се притеснява толкова,нали парфюма е хубав,направила си качествен подарък,това е по-важно. PeaceВярвам,че получателят му е оценил точно това!Аз бих!

# 486
Кой на Бърбари?
Аз съм си заплюла едно Трусарди и Магнетизъм на Ескада  Heart Eyes
Да не е това Трусарди,че ми е в списъка за душене?
Харесах този.
Ами не,този ми е много приятен http://1001-bg.com/files/thumb3_2007-1.jpg .Има лек дъх на кафе и е сладникав  Grinning
Това трусарди е любимия ми парфюм - от една година ползвам само него, досега си го купувах от скъпи парфюмерии(но пък бях сигурна в качеството), но сега го гледах в магашоп и мисля да си поръчам 100-тачката( 100мл 50 и няколко лева...).Имате ли отзиви конкретно за този парфюм от този сайт?

# 487
Кой на Бърбари?
Харесах този.
Ами не,този ми е много приятен http://1001-bg.com/files/thumb3_2007-1.jpg .Има лек дъх на кафе и е сладникав  Grinning
Това трусарди е любимия ми парфюм - от една година ползвам само него, досега си го купувах от скъпи парфюмерии(но пък бях сигурна в качеството), но сега го гледах в магашоп и мисля да си поръчам 100-тачката( 100мл 50 и няколко лева...).Имате ли отзиви конкретно за този парфюм от този сайт?
Честно казано,колкото и да ми се иска,не мога да повярвам 100 мл оригинално Трусарди да е 50 и няколко лева   ThinkingТи колко го взимаш от магазина?  Thinking И на мен хем не ми се дават много пари,хем не ми се рискува точно този парфюм  Tired

# 488
Кой на Бърбари?
Харесах този.
Честно казано,колкото и да ми се иска,не мога да повярвам 100 мл оригинално Трусарди да е 50 и няколко лева   ThinkingТи колко го взимаш от магазина?  Thinking И на мен хем не ми се дават много пари,хем не ми се рискува точно този парфюм  Tired
и аз съм в същото положение- от 80 до 160 съм го виждала, зависи от магазина, но от този от 80 бях доволна, само дето затвориха въпросния магазин

# 489
Кой на Бърбари?
Харесах този.
и аз съм в същото положение- от 80 до 160 съм го виждала, зависи от магазина, но от този от 80 бях доволна, само дето затвориха въпросния магазин
100 мл съм го виждала 150 лв някъде 50 мл беше към 105. Обаче в сайтовете 50 мл е 50 лв,а 100 мл 58 лв,никаква логика  Thinking  Иначе ароматът е трепач  Heart Eyes

# 490
Не чета цялата тема, понеже много отдавна не поръчвам от български сайтове.
Но... по повод на 100 мл-ровото Трусарди мога да кажа следното.
Още когато излезе на пазара Трусарди Инсайд си го поръчах от ягода и струваше 48 български лева по тогавашния курс. Не помня , дали с или без доставката, но...факт. Hug

# 491
И мен това ме притеснява- но 160 беше  в една много скъпа парфюмерия, а 80 го взех от магазина на една позната, имам карта с отстъпка и от 90лв стана 80.Аромата винаги е бил на ниво, разфасовките- само 100тици, съветвах се с една приятелка и тя каза, че от години си купува от мегашоп един на Версаче и е много доволна( в радиус от 2-3  метра й усещам парфюма...) много се двуомя...

# 492
Още когато излезе на пазара Трусарди Инсайд си го поръчах от ягода и струваше 48 български лева по тогавашния курс. Не помня , дали с или без доставката, но...факт. Hug

хм...май ще си поръчам Hug

# 493

хм...май ще си поръчам Hug
Чакам отзиви   bouquet

# 494
Не ви навивам, даже изобщо не прочетох, за кой сайт говорите. Laughing Да не изляза после аз виновна? Joy
Просто искам да ви кажа, че цените в Бюти зоната са толкова надути, че по тях не може да се съди за нищо. Отдавна не ги гледам, само душа и после поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт