изпитани сайтове за парфюми

• 285 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Aко имате възможност да пазарувате от чуждестранни сайтове, горещо препоръчвам www.scentiments.com
Има страхотни намаления, гарантирам че са оригинални, защото често пазарувам от там.

Има ли доставка до Бг,понеже не мога да намеря?

# 106
Не знам, аз не поръчвам от България и не съм се ровила.
Виж на delivery.

# 107
Bellucci, още в началото на темата най-подробно описах какво менте ми доставиха от Ивис. Честно казано, ако не бях виждала преди това как точно изглежда истинския тестер и аз нямаше да се осъмня кой знае колко, но уви... Още пазя шишенцето, даже ще се опитам да снимам истинското и това от там.

# 108
Понеже не понасям да ме мамят, ще добавя малко снимков материал, пък който иска да си направи изводите...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220768
Пояснения:
1. Тестера от магазина е в кутия. Както виждате си пише, че е тестер и кутията е съвсем прилична. Този от електронния сайт ми го донесоха в едно хартиено пликче за подарък облепено с тиксо отгоре. Нямаше даже и съвсем елементарна кутия. Просто в "насипно" състояние. Едва ли е за да спестят някакъв грамаж при куриерската услуга Laughing
2. На тестера от магазина си пише на гърба, че е тестер и съответно нотките на аромата. На този от електронния сайт нищо не пише.
3. Разликата в трайността е огромна.

Е, това е. Повече няма да се занимавам с този въпрос, че само се нервирам. Надявам се никой да не помисли, че го правя от някакви користни подбуди. Просто ще се радвам, ако поне един човек предпазя от измама, каквато претърпях аз.

P.S - Извинявам се за датата на снимките. Не съм я актуализирала, а го забелязах чак като ги качих.

# 109
Аз съм чувала, че някои сайтове между редовните си (или истинските) си продукти продават и ментета. Може би си попаднала точно на такова.

Само, че едно не мога да си обясня - как си купила и снимала продукти от сайта на Ивис през 2005 година при положение, че те го пуснаха скоро, може би в края на 2006 година, ако не се лъжа. Може да не съм те разбрала добре, но е невъзможно. 

# 110
джулиана, написанла съм най-отдолу, че просто не съм си оправила датата на фотоапарата преди да снимам. Снимките са от днес, а тестера го купих преди няколко месеца.

# 111
Извинявай, явно наистина не съм те разбрала.

Аз също съм разочарована от Ивис. Поръчвала съм от там 2-3 пъти, но повече няма да се излъжа.
Не съм попадала на явно менте, но пък от там не съм вземала за лична употреба, а за подарък, така че не мога да преценя обективно. Това което ме отказа от тях, е че ми доставяха парфюмите в отвратителен външен вид - смачкани ръбове на кутиите, без целофан......не ставаха за подарък. Парфюмите бяха мушнати само в найлоновите пликове на Спиди и даже нямаше етикет, че това вътре е чупливо. Много кофти!!!

# 112
Ами и аз ако не бях виждала истинския тестер нямаше да се усъмня. То освен надписа отзад и липсата на опаковка други разлики няма. Най-същественато обаче - трайността на парфюма или по-точно липсата на такава...Както беше казало едно момиче тук - не съм толкова богата, че да си давам парите за боклуци Simple Smile
Нали за това е този форум - да си помагаме и ако може някой да си спести разочарованието и нервите, които друг е изпитал преди него...  bouquet

# 113
в четвъртък си поръчах тестер от мегашоп и съм много доволна,4-ри часа след поръчката тестера беше при мен,в доста читава кутия която на нищо не отстъпва на кутиите на парфюми от обикновенните магазини  и с капачка,въпреки че беше написано в сайта че тестера идва в транспортна опаковка и без капачка.Много съм доволна  bouquet

# 114
  • sofia
Побут....
В събота поръчах от Мегашоп тестер на ъжки парфюм, днес ми го донесоха в 16ч. В картонена кутийка, не оригиналната, но си има капачка и е супер!

# 115
Аз току-що поръчах от http://www.megashop.bg тестер 100мл НОА на Кашарел. Ще пиша като го получа. Цената е с ok. 50 лв надолу от Конкорд. Не знам от тези в обикновен магазин колко е разликата.

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 16:22 от simba21

# 116
  • В най - голямото село
Аз днес си поръчах от GET.bg, но от там съм поръчвала и друг път и до сега прблеми не съм имала.

# 117
Ягода,Мегашоп и Парфюми-маркет.Всички са много коректни и точни.

# 118
  • София
Aко имате възможност да пазарувате от чуждестранни сайтове, горещо препоръчвам www.scentiments.com
Има страхотни намаления, гарантирам че са оригинални, защото често пазарувам от там.

Има ли доставка до Бг,понеже не мога да намеря?
International Shipping:
Sorry, no international orders.

# 119
Аз току-що поръчах от http://www.megashop.bg тестер 100мл НОА на Кашарел. Ще пиша като го получа. Цената е с ok. 50 лв надолу от Конкорд. Не знам от тези в обикновен магазин колко е разликата.

Току-що дойде тестерчето!  Party Като истински е! Само дето пише demonstration tester. Иначе си е в картонена кутийка, която само дето не е лъскава. Иначе тоя парфюм по принцип е без капачка, тъй че ...

Общи условия

Активация на акаунт