Набор 2001 (4)

• 15 836
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Сливен
Градините не почиват - нали все пак са в помощ на родителите, а те на този ден работят. Почиват само училища и предполагам университетите (по наше време още не се празнуваше този празник, когато бях в университета имам предвид).

# 91
Университетите и училищата ще празнуват утре, за градините няма такава практика, но вече е тотален хаос, едни са още в стачки други пък работят. Явно трябва всеки сам да се спасява  Thinking Thinking #Cussing out #Cussing out

# 92
Здравейте и от нас.Имам момче Диян , роден е на 30,05,01 г.Висок 129 см и тежи 30 кг. Вече имаме 6 сменени зъба и 4 изникнали постоянни кътника.Подготвителна кара като четвърта група е ДГ.Нашата ДГ не е стачкувала нито ден, за което специално сме благодарили на персонала  bouquetУтре също е работен ден . Четох за огледалното писане . При Дидко се проявява в някой букви и цифри също.Явно наистина е често срещано. Като допълнително в ДГ Сме писали и английски език/той ни е още от първа група/Общо взето съм доволна, знае доста неща.
Ще ми е удоволствие да споделям с вас какво учат и по какъв начин се подготвят за първи клас, както и всичко друго  Grinning

# 93
   Привет на всички !

Стачката свърши  Hug, но при нас си остава проблем ходенето на детска градина, защото Калоян просто НЕИСКА да ходи. Отказва категорично да спи следобед и  това е проблема като  ПЛАЧЕ през цялото време , като го взимам очите са му кърваво червени.
    Незная какво да правя newsm78, той не е затворено дете а точно обратното, може би е малко глезльо  ....а и от учителките въобще не съм доволна, за тези три години неуспяха да научат децата на една песничка или стихче. С една дума децата са оставени на самоотглеждане в тази група. Градината се казва Ян бибиян -№28 в София   а учителките са Колева и Панева   #2gunfire #2gunfire
    newsm78Чудя се над варианта за предучилищна в училището до нас 128-м0, как става записването , късно ли е сега за прехвърляне  , имат ли закуска обад и кой ги води до стола, а занималнята как протича ???

# 94
  • София/Сливен
soniapro, добре дошла!

linna, направо не е за завиждане. На Тошко много му харесва градината и все се сърди че не го вземам последен, а аз ходя след 5,30. Понякога не му се спи и на него, но той може да лежи само и да не пречи на другите. В къщи е лежал по 2 часа, като ги слагам да спят. Аз после разбирам, че не е спал (вечер става много лош, непрекъснато се карат с малката, поступва я, и с мен се кара (с какъв кураж и аз не знам)). Накрая изяжда шамарите и заспива предсрочно (т.е. преди да вечеря) и на другия ден е много кротък.

# 95
Привет! Hug
Друго нещо си е на д градина  Grinning Петя ходи с голямо желание!Може би наистина си зависи от учителките,да ги предрасполагат и на децата да им е интересно  Laughing
linna,явно наистина при вас проблема идва от госпожите Rolling Eyes

# 96
Много неприятно е това с госпожите Sad

ние ще учим по книжките на Изкуство newsm78
няма да е Моливко,вече за започнали даже.,Според госпожите ни децата ще наваксат изпуснатото ,защото още от миналата година са минали азбуката-печатно Peace
Габи ходи със желание и иска последна да я взимам Wink
от утре започва да ходи и 2 пъти седмично на логопед

# 97
  • Високо в планината на изобилието
Снощи учителка на Слав ни се обади и каза,че от утре започват пак занятия.Да,ама сме болни в къщи,само мъжа ми удържа засега. CryАз вчера не можех и да говоря,така ме болееше гърлото,та моя мъж каза,че това бе един от най хубавите дни в живота му. Twisted Evil Mr. Green

# 98
Нашата стачка тепърва започва:( От 5.11 ни свършва гювечът - стачка докато не се подпише споразумение.  Явно нашето ОДЗ е наопаки - другите започват работа, пък нашите ще почиват.

# 99
Доста почнаха да учат сега са с 3 учебника и са на буквата В .НАстраница 67 са по 1 ния учебник Shocked Shocked Shocked

# 100
Нашата стачка тепърва започва:( От 5.11 ни свършва гювечът - стачка докато не се подпише споразумение.  Явно нашето ОДЗ е наопаки - другите започват работа, пък нашите ще почиват.

защо така,много неприятно Sad

# 101
  • София/Сливен
Пусто като отворя страницата и най-отгоре...
Меги,ама всичките букви са му огледални Laughing Laughing

сладурчо

моята Габка само е, и, я пише огледално
единицата също понякога я пише огледално
според госпожите -било нормално

та се сетих да сканирам още нещо - от снощи.
http://images20.snimka.bg/004403892.jpg
Видял го е от братовчедка си (на 9 години е), тя от малка си надписва сама рисунките и ги посвещава на някого, и непрекъснато рисува, имаме купища рисунки от нея.
най- ми е смешно с това УТ - непрекъснато повтарям, че трябва да се говори правилно, за да може после да пише правилно.... но това е. Макар че когато си говори, ги изговаря звуците правилно, но като се замисли дълбоко (например да раздели на срички, да определи звуковете), и тогава настъпва бъркотията - например УХО - изговаря бавно на срички, но вече звучи О-ХО. А пък за вълнообразните букви не ми се говори - но той като малък доста дълго време не искаше да напише нищо, да нарисува, да оцветява - само защото го е страх че няма да стане както трябва. Казвах му че колкото повече се упражнява, толкова по-добре ще става, но той пак не смееше да започне.

# 102
Пусто като отворя страницата и най-отгоре...
Меги,ама всичките букви са му огледални Laughing Laughing

сладурчо

моята Габка само е, и, я пише огледално
единицата също понякога я пише огледално
според госпожите -било нормално

та се сетих да сканирам още нещо - от снощи.
http://images20.snimka.bg/004403892.jpg
Видял го е от братовчедка си (на 9 години е), тя от малка си надписва сама рисунките и ги посвещава на някого, и непрекъснато рисува, имаме купища рисунки от нея.
най- ми е смешно с това УТ - непрекъснато повтарям, че трябва да се говори правилно, за да може после да пише правилно.... но това е. Макар че когато си говори, ги изговаря звуците правилно, но като се замисли дълбоко (например да раздели на срички, да определи звуковете), и тогава настъпва бъркотията - например УХО - изговаря бавно на срички, но вече звучи О-ХО. А пък за вълнообразните букви не ми се говори - но той като малък доста дълго време не искаше да напише нищо, да нарисува, да оцветява - само защото го е страх че няма да стане както трябва. Казвах му че колкото повече се упражнява, толкова по-добре ще става, но той пак не смееше да започне.
Ей да го изядеш това дете бонбон

# 103

защо така,много неприятно Sad

Ами казва ли ти някой  - само сестрата беше там, а сутрин мятам детето и бегом да разтоваря таткото с колата. До сега се мислех за късметлийка, че има кой да гледа малкия.

Ще трябва да го водя в офиса. В началото на стачката имаше доста деца в офиса, но сега няма никой - иначе можеше поне да си играят.  Екипираме се с учебници и тетрадки, каквито съм купувала аз за вкъщи, вземаме Легото и хайде:) Надявам се Генчо да се държи прилично - колкото може де.

# 104
Здравеите и от мен .Имам момиче казва се Миранда.Караме предучилищна подготовка в 4-та група в ЦДГ.Нашата градина стачкува само един ден .На 29.11 имаме юбилей 40-годишнина от основаването на градината и подготвяме специална програма.Нямаме сменено нито едно зъб4е ,а на вас кога ви падна първото?

Общи условия

Активация на акаунт