Сняг прехвърча, дъжд вали, а на АПРИЛче вкъщи му се не стои

• 10 243
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Е, Велина няма проблеми със гребени, заплетени коси и пр. Очеизвадно защо! Mr. Green
Миех я с Бюбхен или Нивея от глава до пети, сега е с Шаума от глава до пети. Всъщност и двамата са така.

Разходката ни беше супер! Вече си има и пантофи за яслата. Flutter

# 241
  • София
Смин, цвърчи нон-стоп! Много е досадно! Преди го правеше само като тегля нещо, но сега...!

# 242
  • Варна
Вени, не съм била аз в Скайпа Simple Smile Нямам ти номера. Наполседък съм загубила интерес към чата.
Малкото зверее, аз пък съм направо като на Сървайвър с него.
Косата на Ники я мия с бюбхен, никога не се сплитала. Сега е толкова гъста, като каска направо. Жалко, че не можем да услужим на някоя мома.
Ники гризе четката за зъби с паата по нея. Имам го напредък, преди бягаше от нея.

# 243
И аз къпя с от глава да пети по принцип, сменям марките.
Тази вечер съм сама Confused
Днес толкова тичах след Пресил навън, че като се прибрахме имах болки Sad

# 244
Фил, почивай си повече, когато ти е възможно, защото толкова много ти се събра напоследък  Hug
Татянка, супер е  Flutter ама нещо ми трябва превод в ефир  Mr. Green

# 245
Ох, ще питам в ефир другите бременни, макар че не е тук мястото да занимавам останалите.Гложди ме.
Как се чувствате в другата отчетна?
Почти в 8-ми месец съм, а така и не познавам дори по ник повечето момичета.
Дали щото разискваните теми са ми познати вече...не, не е само това.
Абе-скука.
А в някогашните априлски бременни си беше купон GrinningИ се познавахме още от самото начало.

# 246
  • София
Хей,благодаря за посрещането! Hug Hug Hug
А,Филипа,в теб оставих топката за среща... Wink
Ами,как сме...
яслата-свикна страшно бързо, от 1вия ден.Сутрин чупи брадичка, ама удържаме положението да не се разплаче.Много е спокоен и нямат никакви проблеми,освен липсата на навик да сяда на гърне newsm78 След изпълненията на докторите през пролетта боледува почти постоянно, особено като ходи на ясла.Но,мога да се похваля, че вече 3 месеца не сме пили антибиотик.Иначе се лекуваме по 2-3 седмици  ooooh!
Иначе,да ви се оплача,отбихме се преди месец. SadМного ми беше мъчно, но оставихме Давид на майка ми за 3 седмици и реших, че е удобен момента.Всъщност проблемът се появи в това, че започнах да пътувам и през  това време да ми намалява кърмата и като се завърнех след няколко дни Давид се изнервяше да цока без особен ефект. Малко ми беше криво /всъщност още ми е/,но ще го преживея. А и Давид не ми помага особено...като ме види гола и направо откача от кеф. Confused

# 247
Бюти, още ли живеете с роднини? Rolling Eyes

# 248
Какво беше необходимо за подаване на документи за детските? Вие подавахте ли пак документи, нали на 12 месеца се подават?
Извадка от доходите за година назад на теб и съпруга ти, както и декларация по образец.
Аз съм с декларация в ръка през март-април, когато съм подала първата, така и детските вървят по 12 месеца, не са календарна година. Имах предвид, че не са от ян до дек, а откогато е подадена първата 12 месеца напред.

Танче, слушаме поздрава за Яна, Тони го оценява - танцува! Hug

# 249
Момичета, кажете моля дом.пром сиропа с индрише, лукчета и локум. Днес Димата е  вече с кашлица, а вчера на прегледа нищо й нямаше Sad. Нямам сили от болести вече. Моля Ви, който знае да пише и как се приготвя.

Добро утро! После ще чета, sorry.

# 250
Добро утро и от нас   food010
Благодаря на всички, които ми отговориха за документите   bouquet
Гале, в здравния няма ли я рецептата?

# 251
Уф, Димичка точно преди празника ли!?  Confused Не я знам рецептата.

Филипка, ще ми е интересно да чуя и Юлчето и Миси по въпроса ти! Thinking

Бюти, поздравления за дългото кърмене!   bouquet
Дано и при Велина адаптацията е така!

Данче, Стаско тръгна ли пак на ясла? Как е?

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 09:17 от envia

# 252
Момичета, кажете моля дом.пром сиропа с индрише, лукчета и локум. Днес Димата е  вече с кашлица, а вчера на прегледа нищо й нямаше Sad. Нямам сили от болести вече. Моля Ви, който знае да пише и как се приготвя.

Добро утро! После ще чета, sorry.
Ако някой го закъса бронхиално /не дай боже/ да свирка да му бера листа от смокинята, докато не са изсъхнали и окапали - сушат се и се прави чай от сушените листа през цялата зима.

Можеш да й направиш чай от босилек ако не се лъжа, нека някой подтвърди, много е добър!

# 253
  • София
Аги, направо бери - какво ще чакаме да закъсаве!

# 254
Аги, наистина  Peace обери ги и ги изсуши ако имаш място де и ги прибери, дано не се налага някой да ги ползва, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт