Слагаме качулка със шал ,но със шапката какво ще правиме незнам 
, каза че отворът на слъзния канал е отпушен, просто по-бавно се оттичат сълзичките... Трябваше да я разплаче зорлем, за да види дали се оттичат сълзите, а нашият герой не искаше да плаче
...а ми се щеше Руми да тръгне на градина пък тогава 

Често срещана диагноза е след силен стрес. При мен се отключи при спешна животоспасяваща операция на дъщеря ми! все пак е лечимо!

За сега действа. Пращаме на Кали розови сънища и една голяаааама прозявка!
От няколко часа ви чета и все не мога да смогна да пиша?!
Е, не съм виновна аз, че се налага да поема пациентите и на колегата си!
Не ми стигна това отношение за да ми развали настроението и реших да се отбия до ХЕИ, където смятах, че ще получа най-достоверна информация за изследванията за салмонелоза, която все още върлува тук, да ама не!!! Завъртях се в един омагьосан кръг, от който скоро излизане няма - с две думи - Марти отсъства от ясла по времето на заразата и трябваше да вземем направление от доктора и да си направим изследването, след което да занесем резултата в яслата, оттам пък ще го представят в ХЕИ, само чееее ХЕИ и здр.каса не могат цяла седмица да решат кой да поеме финансовата част и си прехвърлят топката един на друг, утре продължават с дебатите. Едно нещо не мога да разбера,
защо хората се заемат с работа, която не им се работи и не им доставя удоволствие???
. Често ми се случва Антония да каже, че ще пиша и да не иска да се изпиша в памперса. Иначе приказва много. Разбираме се за всичко. Е, изреченията не ги казва правилно, но нарежда по 4-5 думи, а то е достатъчно да се разбере. Познава 6-7 букви / на мама, тати, баба, кака, бати, дядо, вуйна, вуйчо и о/. Сега я гледах, че по случайност беше написала моята буква и беше много щастлива от постижението си. 
Много отдавна не съм се включвала. Опитах се да ви прочета, но само новата тема

Вчера ги купих. Много им се кефя, а и той, защото са му забавни. Ще ги ползвам при евентуална киша

Препоръчани теми