ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 726
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
имам в предвид за в бъдеще, ако някога решите:love:

# 61
ами искам ми след около 3-4 г. живот и здраве, ама не ми стиска.
май това е истината.

# 62
желанието и чувството за готовност ще дойдат с времето и в най-подходящия момент  Hug Peace  bouquet

# 63
  • София
Привет и от мен!

Хармъни,съчувствам ти,лошото е,че за автоимунните лечението е по-специфично,то незнам точно лечение ли е...И аз съм в групата за която говориш,имам хипотиреоза.Дано при теб се развият нещата в най-добра посока и не ти създава проблеми хашимотото   Hug

Боци,честит ти рожденик,да е жив и здрав и много усмихнат! Весел празник довечера!  newsm59

Ели,давам й чайчета от билки-от маточина,глог ,липа...,а на Хип й бяха любими до скоро,но нещо й омръзнаха и не ги иска вече  Confused Мерси за съветите, мила  Hug

Бобче,както е казала Катето -футболистите взимат доста повече от посланиците,не го мисли   Laughing Само незнам Кали как ще се справи с многобройните му фенки  football Heart Eyes

Кате,големи турнири по борба има у вас.Много весело с тоя мечок ,убедена съм  Laughing

# 64
  • София
Хора,имате ли проблеми с носенето на шапка...ние имаме... Confused Не ще да я носи изобщо,сваля я моментално,по няколко пъти се опитвам да я сложа,говоря й,показвам й мечета със шапки ...и не и не! Купих преди 2 седмици една и даже не дава да й я пробвам  ooooh! Слагаме качулка със шал ,но със шапката какво ще правиме незнам  Rolling Eyes

# 65
и ние сме на този хал. шапка с връзки това е , или ка4улка Simple Smile

# 66
Ели , това е типично и за нас Mr. Green,всички якета са ни с качулка ,а за слагане на шапка настава една война и победителят е Борис ,защото на мен не ми издържат нервите да го гоня или обяснявям Crossing Arms

# 67
  • Пловдив
Мами, здравейте пак  Hug

Върнахме се от очната докторка, с една дума - в момента нищо й няма Grinning, каза че отворът на слъзния канал е отпушен, просто по-бавно се оттичат сълзичките... Трябваше да я разплаче зорлем, за да види дали се оттичат сълзите, а нашият герой не искаше да плаче Mr. Green
Руми беше много послушна, чак ми стана едно милно, не ми се връщаше на работа... Стои си кротушката на столчето и гледа докторката, ни хък, ни гък...даде да й натискат окото без дори да помръдне с ръчички да се предпази.

Гледам за хашимото си говорите и за втори деца...Аз пък да ви кажа зълва ми ще ражда март, две от най-добрите ми приятелки (от гимназията сме все заедно), също са бременни - едната ще ражда януари, а за другата вчера разбрах, че е бременна, още е в началото. Въобще много бебета се заформят около мен и мисълта за второ става все по-натрапчива, не знам дали ще издържа още много...при мисълта за едно малко бебенце и как ще обикаляме с приятелки и ще бутаме колички Flutter ...а ми се щеше Руми да тръгне на градина пък тогава  newsm78

За шапките - Руми явно е по-различна, носи я даже с кеф...Миналата зима я дърпаше и й взимах само шапки с връзки. Като я занимавам с нещо, не й обръща внимание и като че ли забравя за нея. Лятото вече свикна - знаеше, че за да излезе трябва да сложи шапка и така започна с кеф да я носи. Скоро пробвахме зимните шапки да видим дали ни стават и коконата важно, важно се оглеждаше в огледалото... Laughing После стоеше с шапката вкъщи и не искаше да я свали Shocked Същото стана по-късно и с ръкавиците, и с новите обувки, които й сложих да разтъпче малко...
Хайде чао до утре, приятна вечер на всички  Hug

# 68
Пожелавам ви приятна ,емоционална и спокойна вечер  Heart Eyes  love001,
ние отиваме на вечеря, за да полеем повода  newsm53 Mr. Green newsm03

# 69
Здравейте!
Боци, да ти е жив и здрав мъжО! Много да се грижи за теб и дечко и безкрайно да ви обича! Кажи "СТОП" на хремата и купона да започва! Party
Кате, дано да нямате повече проблеми със слъзните каналчета! Писала съм тук за нашите проблеми с очичките и знам колко е изтормозващо. Дано и Скъпата се справят! Praynig
Хармъни, аз съм с Хашитоксикоза повече от три години. Когато си под лекарски контрол няма проблем да износиш здраво бебе. Сега ти е още криво и ти е трудно да го приемеш, но като се поотърсиш ще мислиш по - спокойно. Някъде в нета четох, че това е болест на интелигентните, емоционалните и активни хора. Blush Flutter Често срещана диагноза е след силен стрес. При мен се отключи при спешна животоспасяваща операция на дъщеря ми! все пак е лечимо!  Hug Hug Hug
Ели, аз слагам шапката още в коридора и казвам, че ако я свали, няма разходка. Wink За сега действа. Пращаме на Кали розови сънища и една голяаааама прозявка! smile3507

# 70
  • БГ
Здравейте и от мен!  Hug   От няколко часа ви чета и все не мога да смогна да пиша?!  Rolling Eyes

botzi, да ти е живо и здраво мъжлето, много да те обича и слуша!!!

И ние днес имаме повод за празнуване, на нашите приятели от Бургас, в 2,35ч сутринта, им се роди дъщеричка - Анелия, малко по-късно щастливата майка ми позвъни и оттогава не съм мигнала!!! Много се радвам, дано всичко тези дни да е наред и скоро да се приберат у дома!!!

Скъпата, как е Марти?

Много жалко, че темата за болестите пак е на хоризонта и ние да не останем по-назад - да се оплачем - Марти от снощи е с гадна кашлица. Днес ходихме на преглед, за съжаление нашия доктор отсъства, в листа за общински съветници е, и ни прегледа някаква непозната докторка, която мигновено драсна рецепта с Оспамокс, не ми каза какво му има и какво да очаквам, просто бърз преглед с огромно отегчение!  Tired Е, не съм виновна аз, че се налага да поема пациентите и на колегата си!  Crossing Arms  Не ми стигна това отношение за да ми развали настроението и реших да се отбия до ХЕИ, където смятах, че ще получа най-достоверна информация за изследванията за салмонелоза, която все още върлува тук, да ама не!!! Завъртях се в един омагьосан кръг, от който скоро излизане няма - с две думи - Марти отсъства от ясла по времето на заразата и трябваше да вземем направление от доктора и да си направим изследването, след което да занесем резултата в яслата, оттам пък ще го представят в ХЕИ, само чееее ХЕИ и здр.каса не могат цяла седмица да решат кой да поеме финансовата част и си прехвърлят топката един на друг, утре продължават с дебатите. Едно нещо не мога да разбера,   newsm78  защо хората се заемат с работа, която не им се работи и не им доставя удоволствие???

Аница, как е Деянчо? Пробвахте ли тази седмица яслата?

Краси, Тони, при вас положението какво е, здрави ли са дечицата?

Шапка още не сме слагали, но якетата ни са с качулки и сутрин задължително сме захлупени!

Лека и спокойна вечер от нас и целувки на дечковците!

# 71
  • Габрово
Здравейте, момичета.
Не съм се отчитала от много време. Даже не ми остава време и да прочета как е при вас. Работа, разходки, домакинска работа. Прибирам се към 20-20.30 и кое по-напред... Много ми липсвате. Прочетох само новата темичка. Искам да поздравя всички, които са имали поводи за празнуване.
Ние сме добре. Антония си ходи на ясла. Боледува. Изкара скоро варицела, а тази седмица нещо предполагам вирусно. Изкарва ги болестите леко, но се налага да я спирам от яслата и да викаме майка ми от село да я гледа.
Памперса не сме го махнали, за акото винаги казва, но за пишането - от време на време. А сега е студено и аз съм го отхвърлила този проблем. Ще чакам да дойде лятото  Wink. Често ми се случва Антония да каже, че ще пиша и да не иска да се изпиша в памперса. Иначе приказва много. Разбираме се за всичко. Е, изреченията не ги казва правилно, но нарежда по 4-5 думи, а то е достатъчно да се разбере. Познава 6-7 букви / на мама, тати, баба, кака, бати, дядо, вуйна, вуйчо и о/. Сега я гледах, че по случайност беше написала моята буква и беше много щастлива от постижението си.
Пожелавам ви всичко най-хубаво. Дано като се развали времето да имам повече време за нета. Много съжалявам, че сега ми се губят страници от споделеното от вас.

# 72
Момичета, нас ни приеха и ни пуснаха да си спим в къщи. Голямо чакане беше, че не искаха да ни приемат заради нисък хемоглобин - 116. Та се отвисяхме да чакаме анестезиолога да излезе от операция - Марти пощуря, игра си, дивя, спа, яде.... и ная-накрая ни прегледаха и казаха ДА.
Сега спи измореният герой, а утре гладен и жаден сутринта ще си чака реда за манипулацията.
Честит празник на Боци!
Хармони, съжалявам мила, за неприятната диагноза, но и аз знам, че се поддържа с лекарства и нещата се оправят. Аз също ходих преди две години по доктори, но бях бременна и трябваше след това да се изследвам - ама нещо ми минаха симптомите (удебеляване на щитовидната жлеза) и дано да е било от бременноста, та не съм ходила пак... Успех и късмет   bouquet
Благодаря ви на всички за вниманието   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 73
Здравейте  Hug Много отдавна не съм се включвала. Опитах се да ви прочета, но само новата тема  Grinning

Скъпата, стискам палци  fingerscrossed

Митко расте, но не мога да го похваля с такъв богат речник, като чета за някой от децата тук. Той много си "Ъ"-ка и с жестове обяснява повечето неща. Имаче мама, баба, тати, деди, стол, гол, гума ( на кола), коте, куче и разни други по-странни думички, но е далече още от говоренето. Ето най-скорошна снимка - от вчера http://diksi.multiply.com/photos/photo/4/58

За ботушки и обувки си говорите, и аз да се похваля с новите му гумени ботуши http://diksi.multiply.com/photos/photo/4/59  Crazy Вчера ги купих. Много им се кефя, а и той, защото са му забавни. Ще ги ползвам при евентуална киша  Laughing

За заспиването все още не мога да се оплача. Заспива с млякото си, към 21 ч. Бибероната още я смуче за заспиване. На гърне не ходи. От 01.12. ще тръгва на ясла. Там ще го откажат и от биба и от памперс.

За шапките - много е различно. Има дни в които не я забелязва, и дни в които му е фикс идея да я хвърли на земята.
Вашите деца бързат ли и съвсем целенасочено да влизат в локвите? Митко само да види локва и не мога да го настигна, отива в нея и започва да скача с два крака  ooooh!

Да ви споделя, моята приятелка Деси ( помните сигурно, на която почина момченцето) вчера роди син. 3100, 50 см. Много съм щастлива, след малко заминавам към болницата да ги видя  Laughing Най-после усмивки по лицата на семейството им...Толкова ги обичам   Heart Eyes

И най-накрая да не забравя да ви почерпя за днешния имен ден на Димитър  Grinning

Честит празник на всички именници!

За срещата се бях записала, но тя се промени за 17.11. И тогава за съжаление няма да мога да дойда. Пък не се знае...ще видя, ако не навали много сняг  Thinking

# 74
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ С ГОРДОСТ И ЗДРАВЕ ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ!!!
И ЗА НАЙ-СЛАДКИТЕ МАЛКИ ИМЕННИЦИ НА ДИКСИ, ДИДУНЧО И РОСИЦА

Общи условия

Активация на акаунт