/само да вметна за пуловерчетата, че зеленото й е малко на Рони, жълто-оранжевото й става, зеленото ще го разплитам и ще го доплета с остатъка от оранжевото и жълтото/
Благодаря ви за комплиментите
Иначе за изпита от днес ще се разбере чак в понеделник
Да сънуваш, че държиш бебе или че си бременна е някакво тегло, което носиш на гърба си. Така съм чела. Макар че при мен не важи, повечето ми сънища с бебета са ми оставяли приятен спомен и хубаво настроение през деня
За преспиването - Кате, нашата кака Сузи сме я преспивали с такъв голям зор, какъвто преживяваш и ти. Многократно съм я оставяла да реве, но тя не спираше
Галех я по главичката и по ръчичката, и сега обича. Сега заспива на светната лампа в коридора, на тъмно я е страх /но нощно време си става в тъмното да пишка сама/. А Рони си я оставям в креватчето и тя понякога мрънка 2-3 минути и си заспива. Случва се да й пея песничка 2-3 пъти и тогава се успокоява и заспива, просто иска да ме усеща, че съм в стаята.Приятна вечер на всички, утре ще съм по-свободна и ще се включвам!

. Както дойде, важното е да има заспал
.
Минахме по тоя път преди около година,всичко ще е наред!
На Сузи правихме операция от пъпна херния, нямаше 2г и само аз си знам колко бях притеснена
Едва ли тези лекарства ще свършат работа /както и сама си се убедила/. Дори не мога да те посъветвам, но явно наистина е някакъв период от растежа на мъничето и дано отмине по-бързо!
палци и се моля всичко да мине по най- безболезнения начин ,очакваме вести за резултата от манипулацията скоро ,
,
и после на разходка едно хубаво време се е отворило, как да не възползваш от последните слънчеви дни,

2-3 дена й сълзеше окото, събираха се гурлички (така ли се казва
Но така или иначе още тогава й записах час при докторката и днес ще я водя да го видят. Утре ще пиша какво е казала.