ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 708
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Мамии, ето ме и мен  Hug
/само да вметна за пуловерчетата, че зеленото й е малко на Рони, жълто-оранжевото й става, зеленото ще го разплитам и ще го доплета с остатъка от оранжевото и жълтото/
Благодаря ви за комплиментите  Mr. Green
Иначе за изпита от днес ще се разбере чак в понеделник  Rolling Eyes  Доцентът каза, че на всички ще пише тройки, ама кой го знае какво ще му щъкне  Mr. Green

Да сънуваш, че държиш бебе или че си бременна е някакво тегло, което носиш на гърба си. Така съм чела. Макар че при мен не важи, повечето ми сънища с бебета са ми оставяли приятен спомен и хубаво настроение през деня  Grinning

За преспиването - Кате, нашата кака Сузи сме я преспивали с такъв голям зор, какъвто преживяваш и ти. Многократно съм я оставяла да реве, но тя не спираше  Tired  Галех я по главичката и по ръчичката, и сега обича. Сега заспива на светната лампа в коридора, на тъмно я е страх /но нощно време си става в тъмното да пишка сама/. А Рони си я оставям в креватчето и тя понякога мрънка 2-3 минути и си заспива. Случва се да й пея песничка 2-3 пъти и тогава се успокоява и заспива, просто иска да ме усеща, че съм в стаята.

Приятна вечер на всички, утре ще съм по-свободна и ще се включвам!   bouquet

# 46
Привет на всички!
Ели, гле"й  ся, не мъчи детето с химии! На вечеря с вас по една малка ракийка с шопска и всички дружно в 9.00 в леглото Wink

Скъпата стискаме палци и мислено сме с вас Hug! Всичко ще е наред! Важно е ти да си спокойна (е, поне малко)! Hug

Михаил заспива с мен, като ме държи за пръста. Понякога той мен приспива ooooh!. Както дойде, важното е да има заспал Whistling.
При нас положението е бебешко: Нито гърне ползва, нито изречения прави, млякото си пие с биберон........Ама не че майка му се е засилила да го учи на гърне. А иначе от чаша може да пие. Топка обаче рита като Роналдиньо. Няма топка, която сме видели и не сме купили- за футбол, за баскетбол, за ръгби, за волейбол.........във всякакви размери и десени. Телевизия не гледа, освен ако не дават футболен мач. Тогава е като фиксиран към дивана пред телевизора. Книги не поглежда, освен ако не са удобни за късане. А, излъгах, четем "Дядо и ряпа", ама то защото е с твърди корици и след като направи няколко опита да я скъса и не успя, ми я донесе аз да реша какво да правим с нея. И аз я зачетох като за пред комисия на НАТФИЗ, той пък се заслуша.....и така. Работата при нас е ясна, ще развиваме физическия потенциал Rolling Eyes, а исках да го правя най-малко посла(н)ник. Надявам се снахата Кали да няма нищо против мъж, който ще изкарва пари ритайки. Wink Той обаче не е по нощния живот, в 21.30 е заспал.

Отивам да ги къпя.
Приятна вечер!

# 47
Здрасти и от мен!
Скъпата,стискам палци за утре  Peace Минахме по тоя път преди около година,всичко ще е наред!

# 48
Добро утро на всички сладки мами и дечица!  Hug
Днес ще ми е ден за релакс /включвам и домакинската работа, щот` без нея не може  Mr. Green /

Скъпата, всичко ще мине бързо, после дори ще го позабравите!  Praynig На Сузи правихме операция от пъпна херния, нямаше 2г и само аз си знам колко бях притеснена  Tired  Сега, пък, и този палец... Това дете все по болниците го водя  ooooh!  Ще си мисля за вас, всичко ще е наред! Последно на коя болница се спря?

Ели, позамислих се и за вашия проблем със спането  Thinking  Едва ли тези лекарства ще свършат работа /както и сама си се убедила/. Дори не мога да те посъветвам, но явно наистина е някакъв период от растежа на мъничето и дано отмине по-бързо!  Praynig

Бобче, това се казва Футболист по душа  Laughing

Хармони, какво направихте с преместването? Чакаме снимкиии  Mr. Green

Краси, привет и на вас от прашна София! Как са дечицата, ходят ли сега на ясла и градина?

# 49
привет на вси4ки, ми какво правим ли - нищо щото колата се с4упи в4ера тотално. дано се похваля по натам - сега ще купуваме стартер и акумулатор в комплект. кога ли ще си купим нова, тя не 4е тази е наша, ама поне вървеше до яслата и обратно. искам да си по4ина ве4е малко 4е се скапах.
и за капак в4ера ми откриха хашимото, ще си ходя ве4но дебела и това си е.

лек ден, аз ще пиша пове4е кат съм на кеф, 4е сега съм разо4арована от себе си и нямам хъс нещо.

# 50
ха добър ден мами,
днес имам повод да ви почерпя за здравето на нашия тати ,става на 34 год
.:

# 51
botzi,да ти е жив и здрав мъжа, много да ви слуша и глези!
harmony_broken,съжалявам за тази диагноза,ще се справиш,не се предавай  Hug

# 52
прочетох ви
Скъпата стиспам силно fingerscrossed палци и се моля всичко да мине по най- безболезнения начин ,очакваме вести за резултата от манипулацията скоро ,
хармони горе главата важно е здравето Hug Hug  bouquet, пожелавам ви скоро нова кола Blush,
мамо ели Hug, днес вече съм добре само тая хрема ме трови  Crossing Arms
отивам да върша  hang newsm79 и после на разходка едно хубаво време се е отворило, как да не възползваш от последните слънчеви дни,
 Atrakcia   newsm51

# 53
  • Пловдив
Привет и от мен!  Hug

Боци, благодаря за почерпката! Да ти е жив и здрав мъжа и много да ти помага и да те слуша. Grinning А хремата ще мине, няма къде да ходи  Outta Joint

Скъпата
, сигурна съм че всичко ще мине добре. Чакам да пишеш. По тоя повод да ти се оплача, година след тази манипулация при нас пак се появи подобен проблем Sad 2-3 дена й сълзеше окото, събираха се гурлички (така ли се казва Rolling Eyes), миех го само с вода. От неделя насам нищо й няма, само си мина. Simple Smile Но така или иначе още тогава й записах час при докторката и днес ще я водя да го видят. Утре ще пиша какво е казала.

Хармони, след новия апартамент и новото обзавеждане, следва нова кола Wink При нас като се замисля стана в обратния ред  Laughing
Бобче, при момчетата май в повечето случаи се залага на физическия потенциал...не се притеснявай, футболистите изкарват повече от посланиците. На Руми пък сега манията й е да се катери и най-добре по нас  Laughing Освен това се борят с тати на спалнята, в борбата се включва и един огромен мечок, а Руми го побеждава  Laughing
Ей за този става въпрос

П.П. Хармони, това хашимото било много гадно, но симптомите могат да се лекуват, което значи, че няма да си останеш дебела Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 10:52 от Катерина78

# 54
хрони4ен тиреоидит на хашимото е автоимунно заболяване, организмът не разпознава щитовидната си жлеза и отделя антитела, затова и не мога да отслабна, бой глад и все съм дебела. 4есто изменение след бременност. появява се на стресова основа. или не се лекува, а се поема синтети4ен хормон или си минава само . Божа работа си е .

# 55
Хармони, много ме натъжи с тази диагноза  Sad  Иска ми се да не човъркам сега в това, че ти е и прясно на главата, но дали това ще повлияе при евентулно желание от твоя страна да си имате второ детенце? Може би е прекалено личен въпрос, затова само ако искаш ми отговори.  Относно килограмите, може би само на теб ти пречат, но за мен изглеждаш фантастично, толкова си лъчезарна, голямо сладурче! Радвам се, че те познавам лично /за другите мами, с Хармони се срещнахме бременни още в началото на 6-ти месец във Втора градска болница, а после се оказа, че и пишем в една тема в Нета  Mr. Green /. Радвай се на синчето си, на живота, на любовта! Ти си силен човек и ще се справиш!

Ботци, какви са тия тортички, дето все ги намираш, потичат ми л-г-те  Blush  Да сте живи и здрави, да ви е честит рожденника и да му спретнеш романтична семейна вечер!  Hug

# 56
риб4е, по4ти всяка 5та жена в СФ е с тироидни отклонения. имам много познати такива. не хашимото, а ТСХ , когато не е в норма , може да повлияе на бременността (за4еване и износване). аз оба4е няма и да рискувам умственото и физи4еското здраве на едно бъдещо бебе. докато не съм в норма, няма и да си помисля за 2ро детенце. може да е малко крайно и спартанско, но за мен е така. ако се слу4и, отсега обмислям да го махна, поне това ми е в главата към момента.... после не знам.
радвам се, 4е ТСХ ми се промени след раждането , а не преди да забременея, защото санди можеше и да го няма.
за4атието е пълни с моми4ета с тиропроблеми.
въпросът не е ли4ен, за мен това са неща , за които трябва да се говори и хората да са грамотни.
всъщност заболяването не е баш болест, а по-скоро състояние....
ама ме е яд...

# 57
Хармони кураж мила Hug ,сега си имаш едно слънциче радвай му се, медицината напредва и развива нагоре ,дано всичко при теб се нареди така ,че впоследствие да имате още едно здраво бебце,малко съм неусведомена за това състояние Embarassed Embarassed Embarassed,но съм напълно съгласна ,че трябва да се говори и дава повече информация,

# 58
Рибче, Кате lovekiss Flowers Bouquet

# 59
ооооо към момента 2роро дете хи4 не ми е приоритет, въобще не се 4увствам готова все още, особено психи4ески . ина4е лекарите казват 4е няма проблем , ако се пие ТСХ.

Общи условия

Активация на акаунт