ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 713
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Хелоу  Grinning!

Скъпата,пусни го инфото ако можеш   . Знам го Ментовия носорог-специално този за който говори Рибката наистина изглежда много добре   Peace

Боци,браво,че вече си по-добре и че си "като нова"  newsm53 Каква буря  Shocked,сигурно ще я дадат по новините .

Олимпия ,ние правим такива неща като Катето и Руми

Какво правим по цял ден - леко се изнервяме, чудим се с какво да я занимаваме, много бързо й омръзват всички неща - рисуваме, коли караме, къщи и гаражи строим, караме влак, возим кукли..
плюс излизане на двора,слизане до леля и хранене на техния заек и папагал,скачане в батута,рисуването е с тебешир на малка дъска или с флумастери по пода или по гардероба  Confused-добре,че лесно се чисти.
А Коко е първенец по приказване,браво на него   thumbsup

Кате,а Кали пък заспива с нейното нани-едно олекотено юрганче ,което не го изпуска за секунда,не може да заспи без него,когато се събуди го е стиснала и го гняви около 1 час след това.. не ми дава да го изпера,навсякъде го носим ...направо се е закъсало  newsm77 Една мечка и един заек също много ги разнася .

# 31
  • София
Здравейте!

Скъпата - Игси се беше включила в една от предишните теми и беше написала, че е освободила клубчето. Занимавала се с организиране на детски партита, но в дома на клиента.
 Успех утре. Дано всичко мине без проблеми.

Олимпия, а Осцилококцинум - а за профилактика ли му го даваш? Той за какво е точно? А хомеопатично ли е? Гледала съм рекламата, но нищо не помня от нея  Blush

Рибке - браво за днешния изпит и успех утре. Само така!!!  newsm10

Рая нещо пак е сополива. Слагам й физиологичен разтвор в носа, и й дадох Вит. С.

Вчера правихме сладки с нея. Падна голямо цапане, разсипване на брашно и пр. Но и голяма веселба. Ето снимки на който му се гледа.

# 32
irinopolis, Oscilokokcinum е хомеопатично, което "пресича" грипа и настинката. В една опаковка са 6 пилули (много смешна дума), пълни с нещо като прозрачни зрънца - много вкусни  Laughing За бебета под годинка се разтварят във вода. Ефикасни са, според мен  Peace
рибката, браво   bouquet Давай в същия дух!
А за бърборенето на Коко - не е първенец, Райчето държи купата  Laughing
Днес бях с една красива мама с породени дечица - 18месеца разлика, и тя ми даде бебката си (на 2месеца) да я държа на ръце  Heart Eyes
Колко голяма доза щастие ми даде това малко същественце със сладката миризмичка на гушката - умирам за тази миризма  Laughing
Малката принцеска беше съвършена - със тънки красиви пръстчета, с миниатюрни крачета, обути в прелестни "балерински" обувчици, с ококорени сини очички - прекрасна малка миниатюра!
Хора, нямам търпение да порастне и мойта беба и да дойде март месец!!!

# 33
  • София
уф, Рая от 20 минути повтаря "искаме Сънчо". Заради предизборните дебати не дадоха Сънчо и сега не спира да повтаря. Или подскача на място, даже и по бюрото удряше с юмруче. Сега е взел;а една чаша и чиния и ги удря една в друга. Добре, че са пластмасови.

OLYMPIA - мерси за инфото. Мисля да си взема и да давам при нужда.
А с думите за бебката така ме разчувства.  smile3522

Вашите дечица гледат ли филмчета? Днес пускахме "Мечо пух" само 3 пъти. Тия дни ще ми дадат и други преведени епизоди /нета ми е адски бавен и не става да тегля/, но до тогава...друго филмче не се признава в нас.

# 34
Мами на момиченца, пуснете тук снимки на мънинките принцески с роклички от първите им месеци - да се порадваме и спомним тези недалечни моменти   bouquet

# 35
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=20090&photo=85

Малко снимки и от нас, сложила съм и пуловерчетата, не са кой знае какво, но нали са си мое производство  Mr. Green , много им се кефя /следващия ще е по-добър  Crazy /

Олимпия, разнежи ме  Heart Eyes  Много обичам бебета, толкова са сладунски, нежни и невинни. Наистина зареждат с невероятна сила и добро настроение всеки, който ги гушка  Flutter  Специални поздравки и целувки на Коки и кака Джули /имам си слабост към тях  Grinning , а като се замисля и мъничката бебина в коремчето ти вече си намери местенце в сърцето ми  Heart Eyes /. Много ви се радвам и дано съумеете да запазите този семеен уют и нежност!  А за бебешунски снимки трябва да се поразровя, да видим какво ще намеря  Thinking
А Осцилококцинум е невероятно творение на съвременната фармацевтика. Чудесно е!

Аз го имам също този Гайд за родители  http://deteto.info/pages/HIDDENFRAMES.HTML   ето тук има повече инфо по въпроса!

Вчера не успях да ви разкажа, но не се сдържам вече  Laughing  Миналата вечер слагам Рони да си спи в креватчето и отивам в хола. Тя се поразмрънка, но се кротна после. Отива нашия тати след малко да я провери и ми носи памперс. Казва: Виж, тя си го е събула и си е вдигнала гащичките сама и пижамата  hahaha  Умряхме да се смеем  Laughing  Отидох да й го сложа, де, че доста пишка нощно време.

Иринополис, наша Рони хич не се впечатлява от филмчета. Най-много да погледне към някоя реклама. Виж, каката е нещо съвсем друго, от 8-месечна гледаше Телетабис и пляскаше с ръчички, а рекламите ги използвах, за да мога да я нахраня, иначе не си отваряше устата  Joy

Благодаря на всички ви, че ме подкрепяте за изпитите, става ми много хубаво  Flutter

Ама да знаете, че много искам да се видим, сигурно ще приказваме една през друга  Joy  Даже се замислям дали 2часа в Парти клуб ще са ни достатъчни  Thinking  Гледам, че имаше оферти и за 3часово наемане.

# 36
Добро утро  Hug
Ето линк към програма в Гугъл, която подрежда автоматично и обработва страхотно снимките от компютъра ви
http://picasa.google.bg/
Един съвет - когато вкаравате нови снимки, недейте директно в Пикаса (ако решите да я инсталирате, а първо в My pictures).
Браво на Рибката, че се организира и учи, и плете, и гледа 2красавици  Hug
Много ти е красива Сузи, като актриса от 20-те години - млечнобяла кожа, замечтан поглед и загадъчно излъчване.
Айде сега, да си инсталираш Пикаса и да ни пратиш една хубава снимка и на Рони  Hug
Скъпата, как са дечицата ти днес?

# 37
Здравейте ,който не е пил кафенце черпя
ако вече сте пили със сладичко
Иринполис ,голяма помагачка си имаш ,мамина отмяна newsm53 smile3501,имаме цяла колекция от детски филмчета ,но въобще не е въодушевен малчо, сега в страстани са топчетата и само повтаря"топчи,топчи"и рекламите са ни любими Crazy,
Олимпия ,разказати е страхотно емоционален и аз искам една сладка мишонка, живот и здраве, много ти се радвам за смелостта за много  дечица и сега щастието от очакваната сладка мацка  Hug Hug Hug за всички,
Рибче много готини пуловерчета newsm10, какво стана с изпита Thinking?Рони голяма хитруша Hands Clap
Ели как е Кали  за sleepuu ли вече в нормално време?
Скъпата вие как сте?
после пак ще се включа ,че халата само ме дърпа и си губя мисълта Joy, отиваме на разходка

# 38
Олимпия благодаря за инфото  bouquet, после ще опитам Peace

# 39
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Laughing
Олимпия, някъде вкъщи имам снимки на бебка Руми, ще потърся Peace Обаче на мен тия снимки хич не са ми любими  Confused Както съм писала и преди, явно съм изчанчена мама и нещо не съм наред... Crazy През тоя период бях много изнервена, Руми много трудно заспиваше и почти не спеше, рекорда беше 30 мин., имаше ужасни колики и постоянно ревеше, аз се чудех кога да се изцедя, кога да я кърмя и дали й стига...От глад ли реве, от болка ли - не знаех...виках докторката през ден Sad На 2 месеца ми направи възпаление на ушите, на 4 месеца повтори...все по доктори ходехме, та ми се е запечатала разревана пред очите, не мога да си спомня да се е усмихвала. Най-обичах да я гледам как спи Mr. Green
Виж на 6 месеца вече беше друго... Peace

Рибче, малките ни съкровища все по-самостоятелни стават. Моята Руми не искаше да й обуя панталоните тая сутрин, мрънка, реве и ги бута, накрая разбрах, че искала сама да си ги обуе и това всъщност е проблема...А една сутрин беше слезнала самичка от леглото, заедно с чувала, как беше стигнала до вратата без да падне не знам  ooooh!

И в тая връзка да ви питам, как всъщност приспивате дечицата?
Аз понякога чета приказки, после гася лампата, лягам до нея и тя се върти, върти и заспи. Друг път е много упорита, все нещо си намира повод да става от леглото и не може да заспи...след час мъки яде шамари и караници. Често пеем приспивни песнички, обаче по 10-15 пъти повтаряме една и съща песен от началото...Друга не иска. И така...докато заспи. Принудих се да запиша на диск "Мила моя мамо" и да я пускам да се върти само тя, сега пък сме на "Аз съм Сънчо". Мъжът ми и свекърва ми я приспиват само с яко клатене и подрусване на ръце  Crazy Като гледам какво й прави главата, докато я друсат  ooooh! Тежка е вече, но така и не могат да я отучат от това да заспива на ръце. А да я оставя ей така в леглото и тя да си заспи сама...въобще не мога и да си го помисля. Просто става и идва при мен. А като бях бременна си виках никакво взимане на ръце, оставям я...ще реве, ще реве, пък ще заспи. Да, ама като не спираше да реве, пък и като знам, че я мъчат колики...А свекърва ми като дойде и веднага я гушваше - даже казваше, че "Така усеща любовта й" #Crazy

Боци, мерси за кафенцето и кекса, ще се почерпя сега следобед.

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 14:51 от Катерина78

# 40
  • София
Здрасти! Wink

Днес става за разходки,щом се събуди -излизаме.

Иринополис,Кали гледа филмчета,особено поредицата бейби Айнщаин са й любими,но вече гледа и Лило и Стич,Пепеляшка,Барби, и Мечо пух разбира се ,но не ги доглежда докрая.Харесва и музикални клипчета.В момента й е любим един на Manowar    superuuГледа ги предимно когато обядва.
Браво на Рая,има желание да ти помага сладураната  Hug

Олимпия,ние нямаме снимки с рокля ,т.е. имаме ,но не са съвсем бебешки  Thinking

Рибка,супер са пуловерчата  knit-да си ги носят със здраве куклите!

В онзи гид ,не открих много клубчета , тук и на следващата страница има повече адреси  Peace

Боци,няма кой знае каква промяна при нас,пак си ляга по нощите  smile3507.Не й давам вече сиропчето,няма ефект,явно е период и ще чакаме да отмине  Tired

Кате,никога не съм я приспивала,тя сама си ляга и си заспива.Спи на тъмно.
Руми е била доста неспокойно бебче,важното е,че е преминал този труден за вас период  Peace

# 41
И ние не се приспиваме - къпане, обличане и лягане с биба  Rolling Eyes , но така не мрънка - и след 5 минути спи  Laughing , .....но при нас заспиването на батко е проблем...., нали ви писах, че го е страх и не иска да си ляга сам и на тъмно. Еликс, аз му взех за спокоен сън Седатиф (пиша го по спомен) - хомеопатично е. За сега не виждам ефект  Thinking , ама ще ги свършим и ще видя, дали да ги повторим.
Пепи го закарах при нашите и после занесох 3 (три) грама урина за изследването. След 3-часово висене на гърне, на ръце и т.н. и то с колектор, най-накрая го сложих в леглото и го оставих и след две минути се беше изпишкал,.....но се беше пльоснал по корем и всичко беше в памперса, а не в торбичката  #Cussing out Накрая като се вгледах внимателно в нея бяха останали 3 капки и след разговор с лабораторията и описание на случая, те запазиха благоприличие и не ми се изсмяха, а казаха, че ще направят всичко възможно, за да проведат изследването...След малко ще ходя за резултатите.
Утре пак в ИСУЛ за консултация, за да не се разболее, защото лекарят видя някакви сополки и за всеки случай иска да го види пак и ако всичко е ОК - после в Очна клиника. Стискайте палци в петък. Знам, че не е нещо сериозно, но ми е много притеснено..., а колко съм изнервена няма да ви казвам.
Олимпиа, не знам дали ми влияеш, но сънувах, че съм бременна и бях много щастлива (то май като сън не е много хубаво  newsm78).
Кате, не ти завиждам за приспиването..., ама все някога ще й мине (може и в трети клас  Mr. Green).

# 42
  • Пловдив
Скъпата, последния път като взимахме урина на Руми имахме същия проблем  Laughing Изследваха й кръвта и цяла седмица по-късно все не можехме да съберем урина. Накрая и аз отидох с мизерно количество в лабораторията Mr. Green Като че ли усещат нещо тия палавници и нарочно се стискат...
Не се притеснявай за операцията, стискам палци всичко да е ОК и да мине по вода...
Ако сънуваш, че си бременна ще имаш проблеми т.е. нещо ти тежи на душата. Според мен ти сега си ги имаш и затова сънуваш такива сънища.
За приспиването - има сигурно и наследствен фактор. И аз, и таткото сме били големи караконджоли, голям зор е било да ни приспят  hahaha

# 43
  • София
....Еликс, аз му взех за спокоен сън Седатиф (пиша го по спомен) - хомеопатично е. За сега не виждам ефект  Thinking ,

Май тези хомеопатичните не са ефективни,ами да вземем да им приложим по едно Реланиумче и да се реши проблема   Mr. Green newsm62  Crazy

Хубаво,че са взели минималния материал за изследване.За петък ви стискаме палци,всичко ще мине бързо и леко сигурна съм  Hug

# 44
Здравейте!
Олимпия, благодаря за Пикаса-та!   bouquet Изтеглих, инсталирах... Лелеее, ми то голям хаос било в нашия компютър  Embarassed Embarassed Embarassed Ама така е, като сме трима яки потребители  hahaha
Рибче, браво за изпита! Пуловерчетата много да топлят на малките красавици и да си ги носят с кеф.
Иринополис, Калоян не може да изгледа цяло филмче Confused Няма ли движение го хващат бесните Wink Иначе обича рекламите, особено тази за Александър - леопарда; на Данонино и новото Кит-кат. На една от сапунките в началото има една мелодия, дето много я обича и си я пее "Дау-дау-даау" Фаворит сред песните и при нас е Мила моя мамо.  Whistling Казва "пей-пей" и като го попитам коя песничка, почва "мииаа моааа... пей-пей" Другата любима е "Тече, всичко тече". И нея я запомни от рекламата на някакво лекарство  hahaha
Кате, моя малчо отдавна заспива сам в кошарата, но сме минали през много етапи, включително и люшкането на ръце до припадък. От няколко дни като го оставя да спи след обяд включвам бебефона и се чува страшно шумолене и пъшкане, после утихва и заспива. Отивам да видя какво става и  Shocked Човека си събул чорапите изхвърлил ги извън кошарата заедно с възглавничката, завил се и спи! Shocked На дневното спане не му слагах пижама и го завивах съвсем леко, да си спестя едно преобличане, но след като се повтори тоя сценарий няколко пъти, сега го слагам да спи с боси крачета и пижамка, както през нощта. Винаги иска сам да се облича и ми помага.
Ели, а пробва ли да дадеш на Кали някое успокояващо чайче? Има на Хипп с много приятен вкус и аромат. А можеш да пробваш и с най - обикновена мащерка. При всички случаи няма да и навреди.
да вземем да им приложим по едно Реланиумче и да се реши проблема   Mr. Green newsm62  Crazy

Една биричка или чаша винце също върши работа  Mr. Green 
Боци, мерси за кафенцето! Здрава ли си вече?
Скъпата, голямо стискане и голямо дебнене е с тая урина! Ще ви стискаме палци с Калоян в петък! Peace Всичко ще е наред!
  Я да ви се похваля! Ние отказахме залъгалката baby_neutral Втора седмица заспиваме без нея! Party Не беше толкова трудно и съм много доволна! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт