ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 725
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
виж тава е интересно Thinking, anitza , трябва да се замисля newsm78, и аз ще се радва да се запозная с още някоя мама Crazy Heart Eyes ,познавам само Слънчо лично Hug,
още съм като пребита и нищо не ми се прави,а малчо откача у дома и това време Whistling Crossing Arms,ще ме подлуди #2gunfire,

# 16
На патерици! Embarassed Честит рожден ден на Стефанийка, на бабата на Кали, на мъжлето на Краси и на дядото на Рибка! На всички мноооого здраве!
  Кате, браво за новата темичка! Peace И честити покупки! Чакаме да направиш фото сесия на малката красавица!
  Олимпия, да са ви честити якето и ботичките! Да си ги носите със здраве и удоволствие! Кажи как беше в Токуда! Там ли реши да раждаш? Чух много добри неща за тази болница.
  Рибче, хубаво е, че ще спестиш ходенето по магазини и меренето на ботушки. И аз съм запазила някои обувки и пантофки на каката, но има разминаване в растежа на крачетата и съответния сезон. За сега имаме боти без вата, но мисля да му купя по-топли като намеря подходящи. Застъпваме сезона с миналогодишното яке, но ще му умалее. Чудя се дали да купувам гащеризон newsm78 ,неудобно е за изпишкване.
  Иринополис, от сега Райчето е на мама помощница и отмяна Heart Eyes Да кажеш дали стана вкусен кекса! А като я научиш да точи кори, да ни почерпиш с баница! Flutter
  Боци, утре да си кукуряк и да изгониш болестта от дома си!  Praynig
  Стефанийка, и тази вечер да си прекарате добре и да получиш хубави подаръци! Embarassed Flutter
  Аница, хич не се виждам на 5-годишното парти Tired Нямам бавачка! ooooh! на всички, които успеят да отидат, приятно прекарване!
  Калоян дивее в къщи и всяка игра трае около 10 минутки и после му омръзва. Преследва мен да му пея, а кака да го гони и да се борят. Искам поне да не вали, та да правим по една разходка и да дишаме чист въздух. Бута ме да ставааам...

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 17:58 от mama-eli

# 17
  • София
Аничка,аз едва ли ще дойда на такава мащабна среща,но нищо не ни пречи ние да си организираме такава в някое клубче  Party.Отдавна не сме го правили ,но лошото е ,че трябва да търсим клуб-този на Игси вече не действа  Confused

# 18
Мамета, треперят ми мартинките  Mr. Green
 ooooh!   Я първо да кажа: Добро утроооо!  Hug     Joy
Днес съм на изпит и нямам големи шансове, ноо... каквото стане  Rolling Eyes  Обаче притеснението преди изпит си е един малък ад, поне за мен  Tired

Относно клубчета за дечица, сега в неделя нали бяхме на рожден ден на едно детенце именно в такъв клуб. Цената е 5лв за 2 часа, 2-3ма млади хора се грижат за дечицата, имат фотограф, бар и кухня. Много е уютно /ама че реклама направих  Blush  /, ама много ми хареса. Намира се в кв. Борово /гр. София/ и се казва "Ментов Носорог" и няма задължителен минимум за бройката деца при резервация.

Айде да ходя да преговоря, че след час ще тръгвам на ИнКвИзИцИяяяя  Laughing

# 19
Добро утро!
  Рибче, стискам палци и на крачетата! Peace Praynig Hug

# 20
Добютро момичета  bouquet,
благодаря за подкрепата,
аз съм малко по-добре,поне гърлото и главобоието минаха,но текът едни реки от воднисти сопо.., скапана работа ooooh!,
Боби е добре надявам се да него хване Praynig,
Рибче успех и ще те чакаме с радостна новина Peace,
наистина какво стана с нашата срещичка newsm78 Sad,
поне времето днес е слънчево ще излезем на разходка,а следобяд ще ходя на гинекологичен преглед, моята докторка се е върнала от майченски и отивам , стискайте палци всичсо да е наред Blush,
слънчев ден  Hug

# 21
Здрасти и от нас!
На болничките - бързо да оздравяват   bouquet
В това отношение, да чукна на дърво, сме добре. А Коки вече си казва, ако нещо го боли и го хващам преди да се разболее : "Болииии" - и се хваща за гърлото или ухото. Веднага му давам "бонки" (Осцилококцинум) и пресичаме всичко.
Е, злоупотребява, ако не му обуем обувките, които иска и се почва :"Боли к'аче"   Laughing (краче) , за да го преобуя.
Днес най-сетне ни пуснаха парното и съм много щастлива, защото мразя студа.
Коки през нощта пълни 2памперса догоре, а през деня се напишва 1път най-много в гащичките. Вече казва "Пиш-пиш", а не "какА"  Laughing Ако е студено вкъщи, го питам дали иска памперс и той съответно казва "Да" или "Не". Рядко си иска пампа, но има такива моменти. Явно си прави сметката, когато го мързи  Laughing  Laughing  Laughing
Иначе цял ден сме на мивката и правим "Мий, мий 'чички" (ръчички). Ако не му хвърля гърнето веднага, ме праща в банята с думите "мий 'калото" (цукалото - хм, не се научих да казвам гърне).
Кака му го е научила да казва "Леле-мале" и сега, като стане беля, почва да цъка с език и се хваща за главата и почва "лелееее, малееее"  Joy
Много е гальовен и много обича  да се гушка, раздава страхотно звучни целувки на мен, тати и сестра си  Heart Eyes Като лежах болна, идваше през 5минути да ме целува  Heart Eyes Като го питаш дали обича мама, тати или Джули, отговаря "Даааааа"  Laughing
Гушка си една "мишша" (мишка за куклен театър) и едно "писси"  Heart Eyes
Обича да му се правят комплименти  Sunglasses, особено като му говорим "Коки е много добро момченце, много умно и добричко" - и той веднага - "Дааааааа"  Joy
Залепен е за сестра си и от сутринта я вика "Дуууулииии"  Laughing
По цял ден обикаля из къщи с кола или мотор, играе само с такива играчки и по цял ден се чува само "Коли, тотори (мотори  Laughing), бибийп, кара кола, кола няма, каска къде?, кара бибийп долу....."
На компютъра му пускам една песен за маймуни и той много хубаво казва "Маймуна"  Laughing
Имам програма, която блокира клавишите на пс-то и когато ги натиска, излизат цветенца и "пийки" (пеперудки  Laughing)
Вчера го изведох към 17.30 за час навън, дано и днес го позволи времето....
Вие какво правите вкъщи по цял ден?

# 22
Етооо меееее  Mr. Green
Новината е.... добрааааа  Grinning  Успях и днес - взех изпита! Утре ме чака още един и продължавам с ученето  ooooh!
Цунки от мен, отивам да поотморя и пак се залавям за бумагите  Flutter

# 23
  • Пловдив
Привет и от мен!  Grinning Радвам се, че темичката ви хареса  bowuu

Малко късно се включвам днес...
Не можах да ти пожелая успех Рибче, но виждам че си се справила добре! Браво на теб!  bouquet
Аз съм същата преди изпит, по цяла нощ не можех да спя и ставах да преговарям... ooooh! Добре, че свърших с това...
Успех за утрешния изпит! Като стана сутринта и почвам да ти стискам палци Simple Smile

Боци, радвам се, че вече си по-добре, бързо оздравявай! Надявам се да не заразиш Боби.
Олимпия, с интерес четох дългия ти постинг. При нас в ролята на каката съм аз Crazy Ако съм си вкъщи, Руми е залепена за мен и само "Мамо, мамо..." вика. Като лягаме вечер гушкаме едно голямо мече, едно малко и една катеричка  ooooh! Аз съм си виновна, защото исках да заменя моето присъствие с някаква играчка - почнахме с катеричката Кики (специална играчка нани, която се пере, зълва ми от Германия я беше донесла). После искаше мечо, който беше към една кукла, която като го гушне заспива и почва да хърка... Laughing След това, понеже загубихме тоя мечо, взехме друг, по-голям (просто този намерихме за момента), но като намерихме стария мечо не искаше да пусне големия. Та сега спим с три играчки  Crazy
А въпреки че е момиче и тя по цял ден търкаля влакове и колички (количките са наследство от баща й Mr. Green), даже често се шегуваме, че ще става машинистка - само пуф, паф се чува.
Какво правим по цял ден - леко се изнервяме, чудим се с какво да я занимаваме, много бързо й омръзват всички неща - рисуваме, коли караме, къщи и гаражи строим, караме влак, возим кукли, от скоро й давам пластмасови нож и вилица да ми помага в кухнята като реже разни неща на парченца Laughing

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 15:15 от Катерина78

# 24
Браво на Коки! Приказливец голям е  Laughing
Днес взимаха кръв на Марти - рееев  Embarassed, а урина не можах да взема - държах го на гърне 2 часа (той става през 5 мин.), залепих му колекторче (така ли се казваше  newsm78) - чаках, чаках - 3 часа не пожела да се изпикае това дете..... и сега ще се дебнем утре пак. Ако не стане, ще ходим без това изследване.
П.С. Все пак се изпика, но бяхме навън - а как разбрах - целият му панталон се намокри отзад - оказа се, че колекторчето се е отлепило и безценната течност се е изляла, а беше с памперс  #Cussing out, та бързах да се приберем да преобуя пикльото.
"Ментов носорог" има и в Стрелбище - точно срещу средния вход на Южния парк (на Нишава) и там условията са същите. До нас има един детски клуб - за малки дечица "Моето гардже" www.moetogardze.com и мисля, че е подходящ за тази възраст, защото в другите клубове имат и изискване да са над 3 г. децата.

# 25
 wavey отново
прегледа мина добре ,както каза докторката  "като нова и готова за второ бебче smile3503", все още се чувствам отпаднала и ми е едно сдухано Tired Face,
Рибче ,честито и утре да ти върви като днес smile3521 ,успех newsm10
Олимпия ние по същия начин се забавляваме ,имаме си кола ,която се придвижва с крачета и обикаля целия апартамент, но най -любимото му е да ритаме топка и четем книжки, още играем на криеница и ми помага в домокинството thumbsup, ама вие сте големи бърборковци blahblah Wink,
приятна вечер  lovekiss

# 26
егати бурята дето се изви токущо:shock: newsm09 #Shocked такова нещо не съм виждала отдавна!!!!

# 27
Скъпата успех за утре fingerscrossed

# 28
Момичета, имам някакъв инфо гайд за родители и в него чета детски клуб "Веселячета" на Витошка 85  newsm78...от септември месец ми е . Дали функционира или не?!
И има много детски клубове - ако искате мога да ви ги изредя като местонахождение и да се реши къде да бъде срещата.

# 29
Боци, мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт